Sevdim sevilmedim, seveni sevemedim

Ya Allah aşkına hangi 24 yaş o evlenmiş de bir de koştur koştur çocuk yapmış?
biri ile ilişkinizin olmaması, yalnız olmak canınızı sıkabilir, bu normal.
Yada sevmek, sevilmek de isteyebilirsiniz.
Ama 24 yaşındayım, yaşıtlarım çoluğa çocuga karıştı, demeyin rica ediyorum.
Ben 24 yaşındakilere çoluk çocuk diyorum 🤦🏻‍♀️

Bende bezdim bu her evlenmek isteyene "idealin yokmu,vay efendim kariyer yaptınmı?, vay efendim daha yaşın kaç?" Ne bu evliliğe öfke anlamıyorum... Kendileri evlilikte çokmu ağzı yandı? Hiçmi sevgiyi tatmadılar? Yada evdemi kaldılar? Nedir bilmiyorum. Ama her böyle konuya tırnak çıkarmaya hazır bekliyorlar yani....
24-25 yaşta evlilik için ideal bir bayan yaşı.
Evlilik illa 40dan sonra mı olacak? 35yaşındayım diyor evde kaldım diyor. Bunlar demediğini bırakmıyorlar.
Bunlara kalsa pörsüyünce evleneceksin adamında prostatlı şeyiyle uğraşacaksın...
Hey Allahım ya...

Bir kız 25de evlenecek. Yoksa her sene daha çok seçiyorsun. Seçiyorsun. Seçiyorsun. Seçiyorsun. Olmuyor.
Ve herşey gençlikte güzel. Insan gibi birini bulursan evliykende kariyer yapar, evliykende gezersin, üstelik düzenli bir cinsel yaşamın olur.

Her konuda höd höd höd...

insan sevmek sevilmek ister tabi ki her yaşta. bence senden hoşlanan insanlara hemen sırt çevirme
belki konuşup görüştüğünde sende etkilenebilirsin, şans tanı
konuşmadan anlaşmadan bilemezsin ki.. Hoppa
belki de çok güzel bir ilişkiyi hiç başlamadan bitiriyorsundur

Konudan bağımsız, başlığı okuyunca benim niye aklıma Candan Erçetin değil de İsmail YK geldi ya
“Beni beğeneni ben ben beğenmem benim beğendiğim ise beni beğenmez yoksa ben tipsiz miyim hea?
Elitlik seviyem 🤦🏻‍♀️

Hoslandigin kisinin senden hoslanmamasini ya da senden hoslananlari senin hos bulmamani anlarim. Ama yazdiklarina bakilirsa durum bu kadar degil. Sen kacani kovalamayi seviyorsun. Yani biri senden hoslanmazken sen hoslaniyorsun mesela ama ayni kisi bir sure sonra senden hoslanmaya baslarsa, sen anında soguyorsun o kididen. Ya gercekten ne istedigini bilmiyorsun, ya da aslinda bir iliski istemiyorsun. Belki de kacani kovalamayi seviyorsun. Ya da platonik takilmayi...belki de sen avci rolunde kalmak istiyorsun hep. Yani diyecegim o kisi sen aslinda o kisiyi sevmiyorsun, o kisiyle ugrasmayi platonik takilmayi seviyorsun. Fuzuli'nin acı cekmeyi sevmesi gibi.

Bende bezdim bu her evlenmek isteyene "idealin yokmu,vay efendim kariyer yaptınmı?, vay efendim daha yaşın kaç?" Ne bu evliliğe öfke anlamıyorum... Kendileri evlilikte çokmu ağzı yandı? Hiçmi sevgiyi tatmadılar? Yada evdemi kaldılar? Nedir bilmiyorum. Ama her böyle konuya tırnak çıkarmaya hazır bekliyorlar yani....
24-25 yaşta evlilik için ideal bir bayan yaşı.
Evlilik illa 40dan sonra mı olacak? 35yaşındayım diyor evde kaldım diyor. Bunlar demediğini bırakmıyorlar.
Bunlara kalsa pörsüyünce evleneceksin adamında prostatlı şeyiyle uğraşacaksın...
Hey Allahım ya...

Bir kız 25de evlenecek. Yoksa her sene daha çok seçiyorsun. Seçiyorsun. Seçiyorsun. Seçiyorsun. Olmuyor.
Ve herşey gençlikte güzel. Insan gibi birini bulursan evliykende kariyer yapar, evliykende gezersin, üstelik düzenli bir cinsel yaşamın olur.

Her konuda höd höd höd...
Illa 25de evlenecek yoksa yaslaniyor mu. Hayatin tadini cikar illa erkek lazim degil suan yazmislar. Sen de amma merakliymissin evlilige. Evliligin garantisi yok tak diye yarin bosanma bile olabilir hayalin o olmasin demisler.

Hoslandigin kisinin senden hoslanmamasini ya da senden hoslananlari senin hos bulmamani anlarim. Ama yazdiklarina bakilirsa durum bu kadar degil. Sen kacani kovalamayi seviyorsun. Yani biri senden hoslanmazken sen hoslaniyorsun mesela ama ayni kisi bir sure sonra senden hoslanmaya baslarsa, sen anında soguyorsun o kididen. Ya gercekten ne istedigini bilmiyorsun, ya da aslinda bir iliski istemiyorsun. Belki de kacani kovalamayi seviyorsun. Ya da platonik takilmayi...belki de sen avci rolunde kalmak istiyorsun hep. Yani diyecegim o kisi sen aslinda o kisiyi sevmiyorsun, o kisiyle ugrasmayi platonik takilmayi seviyorsun. Fuzuli'nin acı cekmeyi sevmesi gibi.
Ben de anlayamıyorum kendimi, hayallerde yaşamak güzel oluyor sanırım 🤣 Yanaşmaya çalışan bir erkeğin kusurları görülüyor, hayaldekine hiç de uymadığı. Sanırım sorunun temeli bu.

bu kadar kafaya taktıgınız için önunuze çıkmıyor.. 24 yaş bi daha gelmeyecek gezin tozun keyfini çıkarın..

Tolstoy şöyle diyor: “Tüm muhteşem hikayeler iki şekilde başlar. Ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir.”

Sıkma tatlı canını.
Zaten pandemi.
Şimdi birinden hoşlansan sevsen sevemezsin , öpsen öpemezsin, adam covidli mi değil mi bir sürü dert😂😂
Şöyle bir tenhaya kıstırayım desen bütün tenhalar kapalı :KK70:

Illa 25de evlenecek yoksa yaslaniyor mu. Hayatin tadini cikar illa erkek lazim degil suan yazmislar. Sen de amma merakliymissin evlilige. Evliligin garantisi yok tak diye yarin bosanma bile olabilir hayalin o olmasin demisler.

İnsan 25 de evlenir. 30da 40da 50de hatta 80de Aşkı yada Sevgiyi ne zaman bulursa... Ha gençken benim fikrimce daha güzel, çünkü herşey bana göre gençlikte güzel.
Sözüm her sevgi yada evlilik isteyene atmaca gibi atlayıp arzusunu küçümseyen tavırlarla mesaj yazanlara.
Merakıma gelince çok meraklı olsaydım 32 yaşında bekar Olmazdım. Evlenemediğimden değil yaşla beraber seçici oluşumdan. Evlenmek için evlenilmez. Ama bir insanın bu diyeceği bir sevgi araması, bu hayat arkadaşı aramasıda gayet normaldir.Hayat paylaştıkça güzel. Tabi doğru insanla.

Ben hemcinslerimle bu konuyu konuştuğumda bana sinirleniyolar ama temelde hayvani bir sebepten olan aşka çok anlam yüklemekten oluyor bunlar. İlk görüşte aşık olmayı anca şekilci ergenler bekler. Ayağı yere sağlam basmayanlar da evlenmesin zaten. Aşık olarak yola çıktığım ilişkiler de oldu aşık olmadan da yola ciktiklarim oldu. İki taraf da birbirini anlayabiliyosa zamanla tutkulu bı aşka dönüşebiliyor. Çabuk parlayan aşklar çabuk söner

O yaşlarda bende de olmuştu öyle bir psikoloji.
Herkesin sevgilisi var, ciddi ilişkisi, evlenenler, nişanlananlar.
Hayatında doğru düzgün ilişkisi olmayan bende dışardan bakardım onlara, imrenirdim.
Gerçekten sevmenin, fedakarlığın anlamını arardım.
Bu konuyla ilgili tek tavsiyem, bazı şeylerin zamanı var.
Ben anlıyorum seni ama kalpten iste, bol dua et.
Zamanında gelecektir. :KK68:

Her yaşta aşık olabilirsin, insanız sonuçta duygularımız var ve kişiden kişiye göre değişiyor. Tabi ki herşey sırasıyla olsun zamanında olsun ister insan fakat bazen olmuyor.

Ben merak ediyorum sebebi dikkatini başka yere çekmek olamaz mı mesela biraz bunu da düşünün
Yola koymak nedir? Çalışmak mı?
Genelde bdv de gördüğüm konu bu sevmek sevilmek herkesin hakkı
Kimse anasının karnından da sevgiliyle doğmuyor
İnsan 24 yaşında önceliğini başka şey yaparsa sevmek sevmenin de bir gün olacağını böyle dert edilmeyeceğini anlar allah allah
Bir gün olacak nasılsa diye diye günün birinde insan kendini hayatı kaçırmış, yaşlı bir kadın olarak da bulabilir. İlla ki ileride olur diye düşünmemek lazım bence.

O yaşlarda bende de olmuştu öyle bir psikoloji.
Herkesin sevgilisi var, ciddi ilişkisi, evlenenler, nişanlananlar.
Hayatında doğru düzgün ilişkisi olmayan bende dışardan bakardım onlara, imrenirdim.
Gerçekten sevmenin, fedakarlığın anlamını arardım.
Bu konuyla ilgili tek tavsiyem, bazı şeylerin zamanı var.
Ben anlıyorum seni ama kalpten iste, bol dua et.
Zamanında gelecektir. :KK68:
Gelecek mi o zamanlar gerçekten, hiç öyle hissetmiyorum artık :(

Candan erçetin şarkısı gibi oldu başlık ama durumum tam böyle :110: 24 yaşındayım, bugüne dek tek bir tane değil ilişkim, flörtüm bile olmadı. Birkaç hoşlandığım, iki de sevdiğim insan oldu ama hiçç biri yüz vermedi. Benden hoşlananlara da ben hiçbir şey hissedemedim. Çevremde bakıyorum iki sohbete bir gülüşe herkes herkesten etkilenebiliyor ama yok hiç ilgi duymadığım biri bana yanaşınca iyice soğuyorum. Atıyorum birisini beğendim, o kişi geldi yakın davrandı ondan da soğuyorum. Ne zaman yüz bulamasam o zaman bir erkek daha çekici geliyor.o_O Yaşıtlarıma bakıyorum evlenip üstüne çocuk bile yapmaya başladılar ben hala ilkini bulabilmiş değilim. Mesela görücü usulü olarak da bayağı beğenenim, oğluna yeğenine vs isteyenim oluyor ki gösterilen kişileri görseniz gayet beğenilecek insanlar ama şu sol taraf en başından bir şey hissetmeyince sonradan da olmuyor işte. Zaten daha en başından bak bu evlenebileceğin insan diye gösterilen birisi hiçbir şekilde çekici gelmiyor. Tabi ki şu an evlenmek gibi bir niyetim de yok ama 67576 yılda bir insan beğenebilmem ama o insanın da beni beğenmemesi, bana gösterilenlerden ve yanaşmaya çalışanlardan ise asla hoşlanamama durumum devam etsin istemiyorum. Hayat hep böyle geçer mi?..
ben de 24umde oyleydim. 26mda nihayet sevdigim birini buldum🤗 beklentini dusur, mantigini da kalbine soz gecircek sekilde ayarla. kalbin mantigini takip edecektir sonradan.

Back
X