Sevdim sevilmedim....

Adamın sizden hoşlandığına dair bir belirti yok üzgünüm. Siz hoşlanıyosunuz sadece. Umut verici bişey yok ki. Arkadaşça buluştunuz. Size bi iması bakışı buluşma sonrası bi mesaj(bugün çok güzeldin vs.)yok ki. Böyle bi sinyal almadan umutlanmayın. Olmadı siz açıkça belli edin hoşlandığınızı ama sözle itiraf etmeyin derim ben. Pas atın karşılık verirse devam edin, vermezse hiç umut yok demektir.

Adamın sizden hoşlandığına dair bir belirti yok üzgünüm. Siz hoşlanıyosunuz sadece. Umut verici bişey yok ki. Arkadaşça buluştunuz. Size bi iması bakışı buluşma sonrası bi mesaj(bugün çok güzeldin vs.)yok ki. Böyle bi sinyal almadan umutlanmayın. Olmadı siz açıkça belli edin hoşlandığınızı ama sözle itiraf etmeyin derim ben. Pas atın karşılık verirse devam edin, vermezse hiç umut yok demektir.
Nasıl bir pas mesela ?

Hmm mesela buluştunuz o gün. Eve gidince mesaj atın bugün benim için çok özel bi gündü, içinde sen olan her şey özel benim için gibi. Cevaba göre abartin filan. Ya da görüştünüz ayrılıcaksınız yanağına normalden biraz daha etkileyici veya uzun bi öpücük kondurun, tam ayrılma anındaki tokalaşma var ya o anda. (Dudağına da olabilir o size kalmış ama abartmayın yanak iyi. ) Ve bunu yapmadan önce gözlerinin içine bakın bakın manalı şekilde ve öpün hafif koklayarak ,böle anlasın. ( umarım anlatabilmişimdir) aklıma gelenler bunlar. Ne kaybedersiniz ki. Kasmayın ama bunları yaparken eğlenerek yapın.

pek belli etmeyin hislerinizi derim
daha hiçbir şey yok atar yapmışşsınız adama

Bu olacak gibi sırf canı suşi istedi diye buluşmadı ya sizinle , bahane yaratmış. Sonra bir kez arkadaş ortamında bulundunuz diye sizinle birebir görüşmeye buluşmaya devam ediyor. Boş değil ama deli divane de değil. Ben olsam ben de sosyal medyaya duygularımdan emin olmadan ikili fotolar atmam, ne gerek var. Zamana ve sizi tanımaya ihtiyacı var görünen o ki.

Size karşı bir şey hissediyor olsaydı ikinci görüşmede kesin anlardınız, belli ederdi... bunla zaman kaybetmeyin.

İlk buluşmaya gelinlikle giden tipler gibi davranmışsınızAdamın davranışı gayet normal.

Daha hiç yanağından bile öpmedik birbirimizin corona var diye

Bende öyle düşünüyordum ama sonra asla tepki vermediğini -görüşme zamanları dışında - yazmadığını görünce fikrimi değiştirdim.Birde profiline baktım başka kızlarla da foto altına yorum bu şekilde yürüme söz konusu üzüldüm açıkçası kendime

Sevdim sevilmedim beş buluşma için fazla arabesk. Eminim çok güzel bir kadınsınız...Hiçbir şey yapmayın siz mesaj atma , attığı anda hikayesine bakma foto beğenme gibi .. Ayrıca bunlar artık belirli bir yaş için sevme belirtisi değil. Kendinizi geri çekin emin olun istiyorsa sürekli bahaneyle gelecektir. Yapabileceğiniz en yanlış şey malesef ki ilişki başlamadan aşırı değer vermek.

aslında o başlığı genel olarak süregelen durumum için yazdım.Buda üstüne leblebi oldu.Ama dediğim gibi 5 buluşma + 3 yıldır tanıma...Sürekli konuşmuyoruz ama bildiğim biri.Ve uzun süredir yalnızım böyle hissetmemiştim kimseye karşı galiba o yüzden üzüldüm.Ve hiçbişe yapmama konusunda haklısınız.yapmamaya calısıyorum.Karsılıgı olmayacak bellı kı ıyıce kapılmanın anlamı yok

Cok ilgi duydugunuzu belli ederseniz maalesef bu erkeklerin bir yerleri kalkıp kaciyorlar..
Hikayelerini ilk acan siz olmayin mesajlara hemen donmeyin bulusmayi siz teklif etmeyin o zaman nasil kiymetli olursunuz
hikayeyı acan ben olmasam da zaten adamın aklı bende olmadıkca benım sureklı baktıgımı bıle gormez kı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…