• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdim sevilmedim

meraketme

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2024
282
255
23
Bugün hayatımda ilk kez maça gittim.Normalde hiç sevdiğim bir ortam değil,hep gürültü kavga olur diye düşünürdüm.Ama merak ettim,gittim. Tribüne oturunca da anladım ki insan kalabalığın içinde de yalnız olabiliyormuş.Herkes bağırıp çağırırken ben sessizce oturdum.Aklımda yine o vardı… eski sevgilim.😔Futbolu çok severdi keşke onunla gelebilseydim diye düşündüm durdum.Onun maçı izlerken benim onu izlediğimi hayal ettim.Onun mimiklerini hayal ettim.Maçı bile doğru düzgün izlemedim, erken çıktım.Eve gelince instaya bir fotoğraf koydum.Hemen beğendi.Sonra mesaj attı maça mı gittin? diye.
Evet ilk defa dedim, aslında seninle gitmek isterdim ama çağıramazdım dedim
Tek mi gittin?diye sordu evet dedim.sanki inanmadı.Sonra görüntülü aradı ama ailem yanımdaydı,açamadım.Normalde aramaz ben onunla buluşmak istemedim diye başkasını bulduğumu düşünüp sorgulamaya çalıştı.
Hafta sonu evde buluşmak istiyordu.
İçten içe hâlâ onu istediğim doğru,yalan söyleyemem.Ama kabul etmedim.Sonra yine bildiğiniz gibi konuşmaya başladı…“Özel günün bitsin görüşürüz” falan.Benim özel günlerimi takip ediyor.İnsan bunu yaşayınca anlıyor sevilmekle istenmek çok başka şeyler.
Ben onu gerçekten sevdim kızlar.Hâlâ da aklımdan çıkmıyor.Bir vitrinde erkek kıyafeti görsem ona yakıştırıyorum.Otobüste, metroda istemsizce etrafa bakıyorum, belki görürüm diye.
Saçma biliyorum ama elimde değil.Her şarkıda o aklıma geliyor.O benim en güzel derdim belki…Ama artık çok yoruldum.Keşke o da beni sevseydi.Ne yapacağımı bilmiyorum.Hayatın bunca zorlukları arasında onun bana bir canım demesi benim kalbimi yumuşatıyor.Sanki ondan başka kimseyi sevemeyecekmişim gibi geliyor.

Bi insan neden tek başına maça gider kimin maçıydı bu

Adam sevmiyor tek derdi cinsellik. Böyle biri için nasıl bu kadar duygusal şeyler yazabiliyorsunuz keşke fake olsa. Kendini böyle bir gereksiz için erkeklerden soyutlamazsan elbette sevip sevebileceğin biri çıkar karşına ama önce kendini sev, kendine böyle insanları layık görme. Pis herif ya özel gün takip ediyormuş densiz

“Özel günün bitsin görüşürüz”
Keşke o da beni sevseydi.Ne yapacağımı bilmiyorum.Hayatın bunca zorlukları arasında onun bana bir canım demesi benim kalbimi yumuşatıyor.Sanki ondan başka kimseyi sevemeyecekmişim gibi geliyor.
Konu sahibi bu adamla iletişimde kalman sana zarar veriyor. Seviyorum diyorsun aklıma geliyor diyorsun ancak daha önceki konularına göz gezdirdim de bu adam size hiç değer vermiyor ki… şöyle adamlara taviz vermeyin ya. Sonra üzülen siz oluyorsunuz. Kendinize değer verin madem sizi sevmiyor yolunuza bakın. İletişimi kesin zamanla neler unutulmuyor. Bu adam sizinle sadece cinsellik istiyor…

Gencecik bir kız g.tü moklu kart zampara bir dersanecinin peşinde kulçun kulçun ediyor.

Çok üzüldüm….
Gerçekten kızlara, kızlarımıza çok üzülüyorum.
Benim de çocuğum var, büyük konuşamıyorum.
Yalnızca üzgünüm.
Kendi değerlerinin farkına varsalar keşke…

Özel günlerini takip ediyor derken?
Yani sizle sadece cinsellik için mi görüşüyordu?
Bir nevi adamın bişey badisiydiniz yani?
Nolur yanlış anlamış olayım
Yüzüme bakınca özel dönemime gireceğimi bir gün önceden anlardı.Ben farkında bile değilken o bilirdi,nasıl anladığını hiç çözemezdim.İlk zamanlar dışarıda da buluşuyorduk ama sonra hep evde görüşmek istemeye başladı.Çok yoğun çalışıyorum, ev ortamı daha rahat gibi bir sürü bahanesi vardı.

Yüzüme bakınca özel dönemime gireceğimi bir gün önceden anlardı.Ben farkında bile değilken o bilirdi,nasıl anladığını hiç çözemezdim.İlk zamanlar dışarıda da buluşuyorduk ama sonra hep evde görüşmek istemeye başladı.Çok yoğun çalışıyorum, ev ortamı daha rahat gibi bir sürü bahanesi vardı.
Bu adamın gerçek niyetini niye göremiyorsun

Ah güzelim.
Sen kimsenin seks oyuncağı değilsin.
Adam profesyonel, muhtemelen ilk yemi de değilsin.
Ve belli ki duygusal boşlukların olduğu için bunu kullanmış.
Lütfen kendini çekip çıkar bu pislikten.
Çok üzüldüm, keşke elimden bir şey gelse.

Diğer konulara ne güzel yorumlar yapıyorsun bu adamın gerçek niyetini niye göremiyorsun
Aslında görüyorum ama yine de bilmiyorum…
Böyle birini neden sevmekte ısrar ediyorum, gerçekten anlamıyorum.Artık soğudum diyorum ama bana bir canım dediğinde, biraz sıcak davrandığında hemen yumuşuyorum.Aklen ve kalben bir uçtan bir uca..Akıl diyor uzak dur kalp diyor seviyorsun.

Adam nasıl tecrübeliyse artık, her neyse, hâlâ boş drama yapıyorsun. Hoşuna gidiyor ki devam ediyorsun, kendine saygısı olmayana saygı duymam. Sana bol şans.

Son düzenleme:
Bugün hayatımda ilk kez maça gittim.Normalde hiç sevdiğim bir ortam değil,hep gürültü kavga olur diye düşünürdüm.Ama merak ettim,gittim. Tribüne oturunca da anladım ki insan kalabalığın içinde de yalnız olabiliyormuş.Herkes bağırıp çağırırken ben sessizce oturdum.Aklımda yine o vardı… eski sevgilim.😔Futbolu çok severdi keşke onunla gelebilseydim diye düşündüm durdum.Onun maçı izlerken benim onu izlediğimi hayal ettim.Onun mimiklerini hayal ettim.Maçı bile doğru düzgün izlemedim, erken çıktım.Eve gelince instaya bir fotoğraf koydum.Hemen beğendi.Sonra mesaj attı maça mı gittin? diye.
Tek mi gittin?diye sordu evet dedim.sanki inanmadı.Sonra görüntülü aradı ama ailem yanımdaydı,açamadım.Normalde aramaz ben onunla buluşmak istemedim diye başkasını bulduğumu düşünüp sorgulamaya çalıştı.
İçten içe hâlâ onu istediğim doğru,yalan söyleyemem.Ama kabul etmedim.Sonra yine bildiğiniz gibi konuşmaya başladı…“Özel günün bitsin görüşürüz” falan.Benim özel günlerimi takip ediyor.İnsan bunu yaşayınca anlıyor sevilmekle istenmek çok başka şeyler.
Ben onu gerçekten sevdim kızlar.Hâlâ da aklımdan çıkmıyor.Bir vitrinde erkek kıyafeti görsem ona yakıştırıyorum.Otobüste, metroda istemsizce etrafa bakıyorum, belki görürüm diye.
Saçma biliyorum ama elimde değil.Her şarkıda o aklıma geliyor.O benim en güzel derdim belki…Ama artık çok yoruldum.Keşke o da beni sevseydi.Ne yapacağımı bilmiyorum.Hayatın bunca zorlukları arasında onun bana bir canım demesi benim kalbimi yumuşatıyor.Sanki ondan başka kimseyi sevemeyecekmişim gibi geliyor.
Sosyal çevreniz falan mı az. Genel de bu tipler aslında hayatına ek değer katmazlar. Hatta bence bir olmamışlık süreğen bir mutsuzluk kaynağıdırlar. Ama sosyal çevreniz azsa, arkadaşlarınız yoksa yalnızsanız daha yalnız kalmamak için tutunuyor bu tiplere insanlar. Ben yaşamadım böyle bir şey ama çevremde gözlemdiğim bu. Çevre edinin, kendinize değer vermeyi öğrenin, bir şeyler üretin, beyninize başka dopamin kaynakları bulun spor gibi, emin olun aklınızdan çıkar zamanla ve sonrasında kendinize kısarsınız bu salak tipe neden bu kadar vaktimi ayırdım diye. Ama size sürekli yarım yamalak ilgi verip sizi kullanmasına izin vermeyin şöyle ucuz tiplerin ya . çok üzülüyorum cidden bu duruma düşen hemcinslerim için

Karşılıklı dolu dolu bir aşk olsa evet seks çok iyi olurdu. Ama anladığım kadarıyla bu adam sizden yaşça büyük ve tek derdi sadece cinselik. Bunu kendinize yapmayın hastalık kapsanız ne olucak? Adam tecrübeli sizi iki canım cicimle kandırıyor.Buna düşmeyin gencecik kızsınız yazık günah. Tek başına altından kalkamıyorsanız terapi almaya başlayın.Babanızla ailenizle aranız nasıl duygusal boşluğunuzdan yararlandığı kesin

Bence sizde o görsün diye story atmak için gitmişsiniz maça. Oda baskasıyla mı gittiniz diye hemen yazıvermiş elimden kaçmasın diye çünkü sizi cepte tutuyor.
Bırakın şöyle adamları ya sevmezse sevmesin onlar sizi sevmedikce siz kendinizi daha cok sevin.
Şuna hic yüz vermeseniz hayatınızdan cıkarsanı köpek olur size valla.
Sizi cinsellik icin görmek istiyor sadece.
Artık görüşmek istemiyorum diyip birdaha yüzüne bakmıcaksınız. Güçlü olun biraz ya.

Baska bir konuya bu cevabı verdin daha 1 hafta olmadı cidden sana ne yazsak boş

Eklentiler

• Screenshot_20251213-134659.webp
    Screenshot_20251213-134659.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20251213-135002.webp
    Screenshot_20251213-135002.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 37
Back
X