Sevdim

siyahvemavi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
487
217
haziranda ben staja başladım staja başladığım ilk gün kapıdan girer girmez gördüm onu aynı birimde çalışıyorz kalbm hızlandı nefes almayı unuttum adeta. sonra onunla konuşmaya başlayınca heyecanlandığımı hssettm staja başladım ilk gün orda çalışan bir bey yanıma geldi konuşuyorduk baktım o da damladi. O direk kaçlısın falan dedi bana. Dosyaları ayarlıyorduk yanında olduğum bayanla o da geldi yanımıza daha ilk günden korkutup ka.ircan kızı dedi bende sorun yok diyip guldüm. evrakları ayikliyorum yanimda da uzun uzun baktı yüzümeutandım kafami kaldiramadim atilmayacak evrakları aldı bunları da ben duzenleyeyim dye masasına gitti .
Ertesi gün diğer abi yine yanına geldi buda geldi falan
bu da kafasını kaldırdı baktı bizden tarafa sonra 2 dk falan geçti kalktı arka taraftan dolaştı arkamda durdu. sandalyenin arkasını tuttu salladı. sonra karşıma geçti . ne zaman bu abi yanıma gelse oda damlıyor hemen .
O hafta sonu işte mesai bitimine 5 dk kala falan geldi diğer abla neden geldin dedi oda hafta sonu işte ozlerm diye geleum goreym dedm dedi ne istyrsn dedi abla buda ne isticem ya bir şey istemyrm aksm ne yapıyorsun falan dedi oda ne istyn şöyle dedi buda yne br şey istemyrm dedi işte bende br çıkarı olmasa erkekler gelmez falan dedim buda kme laf soktun smdi sen dedi bnde anlayan anladı dedim guldm
O akşam buna whatsaap dan mesaj yazdım merhaba dye cevap vermedi
şte o gün yine asansörde denk geldik biz diğer abi başka kata cikicam sanmış başka katın tuşuna bastı bende 4 e cikicaktm ya dedim buda aynı birimdeyz farkındasn dimi bizde 4 e cikiyorz ddedi bnde xx abiyi farkettm ama seni farketmedim dedm sonra kimse de beni farketmyr ya dedi abiye döndü bende mi abi desem bundan sonra sana falan dedi daha sonra işte geçen haftaya kadr elle tutulur bir şey olmadı göz göze gelmeler falan dışında Gecen hafta pazartesi arşiv dolabindaym Tam dolapların arasındaym beyfendi durmuş beni suzuyor kafami bir kaldırdım onunla göz göze gldim hemen döndüm
Ne zaman odadan çıksa girerken kafasını kaldırıp benden yana bakıyor benm.olduğum yerde kapıdan direk.girince değilde ancak kafayı çevirip bakınca goruleck br yer kolon falan var.
İki hafta once İşte göz göze geldik bir an baktım gözlerimi kaçırdım hemen masada evrak düzenliyordum oda çaprazımda idi Yan yana idik kafami braz çevirsem koluna yaslanacaktm bir numarayı goremedi ben söyledim kağıda yazdı oda Adama bey diyip duruyorum zaten dha sonra sandalyeye ayağı çarptı kendi ayağı acidi ama sandalye sallandı diye pardon dedi

Dha sonra gecen hafta hissettiklerimi mesaj attm buna susmayi terch etti dha önce stajyer kızın biri masasına bir kâğıt bırakmış hoşlanmışmi bundan ne oda işte kızı herkesn önünde rezil etmiş bozmuş bağırmış işte.
gecen salı dabir kaç kez göz göze geldik dha sonra işte o masada idi bende masanın önündeki sandalye de bir şey soruyordu bana baktı gozlerime blmyrm dedm kahve falı mevzusu açıldı sizde söyleyin hemen kahve size de bakaym dedm şaşırdı yok dedi ardından br şey sordum yne düzgünce cevap verdi ve abla ile konuşuyordu arkası bana dönüktü gulerek bana döndü gözler kısık idi gözlerime baktı
firmaya gdcm dedi gelir misinz peki mesai btmne kdr dedim blmyrm dedi
bn gidicem de herkesle vedalaşıcaktm dedm aa öyle mi dedi bundan sonra hakkında hayırlısı olsun yolun açık olsun umrm memnun kaldırabilmişizdir dedi kaldım dedim glümsedi göz gözeydik falan br an sanki sarılsaydım oda sarılcktı gibi yani kaldı ne yapsm gibisinden
tatlı getrdi işte almazmısınz kızlar bozuk degl dedi bnde bir yarım saat 1 saat geçsin sağ kalırsanız alırz dedim sonra işte son kararınız mı almayack mısınz dedi bnde kesn bu kdr vermeye çalıştğnza göre brşey var tatlıda dedm oda işte o kdr insanın hayatını tehlkye atamam dedi
birşey sorcam ben size dedm buyrun dedi yarın öğlen arası musaitseniz bir kahve icebilir miyiz dedm yarın firmaya gidicem ama dedi bende peki dedm tesekkurler dedi dha sonra whatsaap dan uzun bir veda yazisi yazdım ama cevap vermedi

İnan birazini okudum ve anlattiklarindan yola çıkarak yaşları daha küçük sandım.
Ergen gibi hareketler.
biraz rahat ol yaa..
Bu kadar hevesli olma.
biraz geri çek kendini.

Sanırım bu adam biraz flörtöz yani ciddiye alınacak gibi değil hareketleri, ciddi olsa cevap verir konuşmaya çalışırdı

Sizden hoşlanmış gibi davranıyor ama attığınız mesajlara cevap vermiyor, tuhaf gerçekten. Bence herkese bakıyor bu böyle, ciddiye almayın ve unutun. Zaten stajınız da bitmiş

yani ergen demişer kızmışsın ama bariz çok üstüne gitmişsin adama yazmışsın duygularını .yanıt vermemiş zaten daha ne bekliyodun ki. ne gerek vardı sonrada uzunca veda yazısı falan yazmaya. belli ki adam sevmemiş seni. kaldı ki neyini sevdin o kadar. bakışmalardan başka bişey görmedim ben yazıda. adamın yazılarını yorumsuz bırakması çok doğal.

Kendi kendine gelin güvey olmadığını farz ederek yazıyorum ne kadar uyuz bir adammış ya. Sapık gibi arşivde kızı izle, sürekli bakışmalar falan. Herhalde böyle stajer kızlarla flört edip egosunu tatmin eden bir asalak kendisi. Ama sen de birazcık fazla yazmışsın. İlk adımı atacak cesaretin olmasını takdir ettim ama Bence bundan sonraki flörtlerinde cevap almazsan üstleme daha. Veda mesajı falan komik kaçmış birazcık :/

Son düzenleme:
Direkt şu şarkı geldi aklıma:
Onda bunda şundadır
Şunda bunda ondadır
Mavi boncuk kimdeyse
Benim gönlüm ondadır:KK75:

Cevap vermediyse sadece iş hayatında flört etmeyi seven ego tatmini yapan bir erkek demektir. Boşver canım benim daha 21 yaşındasın kimler gelir kimler geçer. Tatlı bir anı olarak kalır buda. Ams bir daha birinden hoşlanırsan bu kadar üstüne gitme , ilk adımı sen atma olur mu?

demekki neymiş senin hoşlandığın adam stajer avcısıymış......
belkide başkalarını kendisinden hoşalandırmayı seviyordur...
arama birdaha mesaj falanda atma..

stajgerlerin aşkı böle olur çocuğu görüyo içten aşk başlıyor bitene kadar bakışıyorsunuz:)
bende yaşadım senin olduğu gibi ama stajger degildim. kamu işe yeni başlamişim. çocuğu tam o sirada gördüm. oda benden azicik olsada hoşlaniyordu... ama yüz vermedi hiç .. çok bekledimm. :cry: sonrada 6 ay sonra evlendiğim adamla taniştim onunla konuşmaya başladim bana yüz vermeyen çocuk içten kıskanmiştir azicik olsada yüz ifade anlaşiliyordu. sonrada tayini çikti memleketine döndü bende evlendim. evlendiğime pişman olmadim. belki de nasip degildi üzülmedim. yaşaniyor bitiyor o kadar.. :KK45:

X