15Yaşlar kaç ?
1. dereceden kuzenine göz koyandan daha vahim halde değilsiniz.
Kendinizce de sevmeme nedenleriniz var, büyüdükçe davranışları değişecektir. O zaman düzelir hisleriniz merak etmeyin.
Kuzen kardeş yarısıdır yeri gelir kardeş olur.
Akraba ilişkisine bende karşıyım ama evlenenler ya da sevgili olanların durumu vahim değil ki.1. dereceden kuzenine göz koyandan daha vahim halde değilsiniz
Aynı kandan geldiniz diye sevmek zorunda değilsiniz
Demekki size ters düşen davranışları var sevmiyorsunuz
Sevmekte zorunda değilsiniz zaten
Kimse kimseyi sevmek zorunda deil, sevme ama sagyi cercevesinde gayet mesafeli bir iliski yurutulebilir..akrabalarin atsan atilmaz satsan satilmaz napicaksin..
O onun saygisizligi, eger o yasa gelmis insana saygiyi, hayayi ogretebilirsen ogret, ee bu mumkun olmadigina gore senin durusunu bozmaman yeterli..orasi suan ailenin evi bunu eve almayin desende belki seni dinler belkide dinlemezler, yarin bigun senin kendine ait bi evin olunca sokmazsin iceri olur biter.."İlerde kocanla fantazini merak ediyorum"
Ne kadarda saygı çerçevesinde bi cümle!
O onun saygisizligi, eger o yasa gelmis insana saygiyi, hayayi ogretebilirsen ogret, ee bu mumkun olmadigina gore senin durusunu bozmaman yeterli..orasi suan ailenin evi bunu eve almayin desende belki seni dinler belkide dinlemezler, yarin bigun senin kendine ait bi evin olunca sokmazsin iceri olur biter..
hepimizde var birer tane merak etme, fesat kuzen
1. dereceden akraba ise maalesef vahim. Benim vahim, sizin değil demeniz de değiştirmez ki durumu.Akraba ilişkisine bende karşıyım ama evlenenler ya da sevgili olanların durumu vahim değil ki.
Çok kötü bir şey gibi bahsetmeye gerek yok.
Terbiyesiz resmen..uzak dur gerekirse alakanı tamamen kes..Anlamadığım neden yüzüne karşı senin şu tarz konuşmalarından rahatsızım demiyorsun"İlerde kocanla fantazini merak ediyorum"
Ne kadarda saygı çerçevesinde bi cümle!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?