17 ilk dediginiz olabilir. Bunlari daha once bir arkadasima daha anlattim o da sizin gibi dusundu bilmiyorum hic dusunemiyorum ama olabilirKaç yaşındasınız acaba
Mükemmeliyetçilik mi var mi acaba
Mesela hoşlanıyorsunuz ama size ters bir davranışını görünce soğuyor olabilir mısınız
Ya da belki onun sizi bırakmasından korkup önce siz bırakıyor olabilirsiniz
Peki bunla nasil basa cikip biriyle birlikte oldunuz nasil evlendiniz, ben bu durumdayken kendimi cok suclu cok kotu hissediyorum bunla nasil basa ciktinizDegismeyeceksin bu boyle surup gidecek..zira bende bòyle oldu..evlenmeden once bùtùn cıktıgım cocuklari sıkıldım dedim bıraktım..sonra kafam karıştı cok ani bi sekilde evlendim nitekim bundan da bıktım..birakip kaçasım geliyo..çocuk ise gereksiz bişe gibi dùşùnerek yapmadım..karakter bu kolay kolay degismez..cok òzgùr ruhlu kişiler bòyle oluyo genelde...sorumluluk sevmiyosan da daha cabuk bıkıyosun...
Ooo daha çok vaktin var mutlaka karşına biri çıkar17 ilk dediginiz olabilir. Bunlari daha once bir arkadasima daha anlattim o da sizin gibi dusundu bilmiyorum hic dusunemiyorum ama olabilir
Karsima birinin cikmasi problem degil ki isterse hic cikmasin ama suanda beni cok seven biri benim bu duygularim yuzunden aci cekiyor bende kendimi cok suclu cok kotu hissediyorum ve kendimden nefret ediyorumOoo daha çok vaktin var mutlaka karşına biri çıkar
Bende 25 30 falan sandım seni
Boşver,emin ol en beklemediğin anda biri çıkıyor karşına
Mükemmeliyetçilik falan hak getire:)
Peki bunla nasil basa cikip biriyle birlikte oldunuz nasil evlendiniz, ben bu durumdayken kendimi cok suclu cok kotu hissediyorum bunla nasil basa ciktiniz
Tesekkur ederim :)Benim senden farkım şu, ben birini bıraktıgımda oturup ūzùlmùyodum...nitekim erkek milleti oturup da cok fazla yas tutmuyo...arkamdan eşşekler gibi aglayan eski sevgililerden cok mutlu bi şekilde evlenenler var...ha ayrıca her ùzdùgùmde şøyle dùsùnmuşùmdùr...'hep erkekler kızları ùzecek degil ya biraz da erkekler ùzùlsùn'...sen de böyle dùşùn...
İste o yuzden buraya yazdim fikir almak icin..Ya çok iyi birisi olabilir karşındaki ama olmuyorsa olmuyordur yani. Sevsen böyle hissetmezsin.
Genel anlamda sosyal hayatın ne durumda? Insan ilişkilerine yansıyan yada sosyal hayatını ciddi anlamda etkileyen bir durum yoksa bence normal.İste o yuzden buraya yazdim fikir almak icin..
Sizce psikolojik olabilirmi kisisel bi sorun
Ask iliskimin aksine arkadaslik iliskilerimde oldukca iyiyimdir aslinda cunku arkadaslarla belli bi cizgide birliktesiniz sevgililik daha fazla comertlik istiyor bende bocaliyorumGenel anlamda sosyal hayatın ne durumda? Insan ilişkilerine yansıyan yada sosyal hayatını ciddi anlamda etkileyen bir durum yoksa bence normal.
Bence doğru hareket ediyorsun. Boşver sıkma canını.Ask iliskimin aksine arkadaslik iliskilerimde oldukca iyiyimdir aslinda cunku arkadaslarla belli bi cizgide birliktesiniz sevgililik daha fazla comertlik istiyor bende bocaliyorum
Bence doğru hareket ediyorsun. Boşver sıkma canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?