• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven ama ilgisiz görünmeye çalışan erkekler

sessia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
195
5
46
İstanbul
Beni görüp çok beğenmiş biri var. Sürekli mesajlar atıp tanışmak istiyordu. Aylar oldu vazgecmedi. Bir yakinimiza sürekli israr ediyormuş onunla görüşmeyi kabul edeyiim diye. Yakinimiz da bana anlatti uzun uzun bu cocuk seni gercekten cok seviyor baska kimseyi gozu gormuyor falan dedi ben de sonunda tmm konuscam dedim. Konusmaya basladik bana ilgisi var belli ama çok cool takiliyo sanki. Yani ben yazıyorum o pek yazmiyor. Sıkılıyorum yazmıyorum ben de, bi süre sonra o bir seyler soruyor yine kısa bi konusma ve sessizlik... oyle deli divane asik gibi görünmüyor. Insallah olur diyor insallah anlasiriz diyor ama sessizligi kafama takildi. Buluscaz yakinda, daha yüzyüze görüşmedik. Hevesli olan insan bulusma tarihini simdiden ayarlamaya calismaz mi? Cok mu cekiniyor benden acaba yoksa pesinden mi kosturmak istiyor? Nasil davranmali boylelerine?

Onceki iliskimde de ayni şey oldu. O geri cekildikce ben dayanamayip ustune dustum hep,o da cok havaya girdi ve haksiz oldugu halde rest cekip gitti ...

bu tur erkekleri idare etmenin bir taktigi var mi? Ben de ilgisiz dursam sacma bir sekilde sessizce hic bisey anlamadan bitecek gibi geliyor ama yanlis mi düşünüyorum? Deneyimli olan var mi

icinizden geldigi gibi davranın, konusmak zorundaymıssınız gibi onun bıraktıgı boslukları doldurmak zorunda degilsiniz.

ayrıca asık oldugunu belli etme kız havalara girmesin diye belki ona da akıl veren olmustur.
ya da sizle konusmaya baslayınca heycandan dili tutulmustur :37:

Fazla ustune dusmeyin , chnku
Siz ilgi gosterdikce , o havalara girecektir.

hem.seni gormeden etmeden neden deli divane asik
Olsunki ayrica oyleleri bana yapmacik geliyor...

beyefendının yaşını alabılırmıyım... erkeklerın hareketlerının anlamları yaş gruplarına göre degısıyorda

Size verdiği değer kadar,değer verin.
Yoksa üzülen siz olursunuz.

Ayrıca deli divane aşık gibi davranması yapmacık olurdu zaten.
Kişi daha görüşmediği bir insana nasıl deli divane aşık olur?

Size verdiği değer kadar,değer verin.
Yoksa üzülen siz olursunuz.

Ayrıca deli divane aşık gibi davranması yapmacık olurdu zaten.
Kişi daha görüşmediği bir insana nasıl deli divane aşık olur?

ay evet..
neyıne asık oldun allah askına say bı
desem sayamaz
yok arkadas yani.bana da ınandırıcı gelmıor

bence sen çok üstüne düşme. bekle hep o yazsın. o ne kadar umursamaz davranıyorsa sen daha fazla davran. bazı erkekler elde ettikten sonra hevesleri bitiyor. buda öyle olabilir. bu kızlarda bile oluyor.

bence sen çok üstüne düşme. bekle hep o yazsın. o ne kadar umursamaz davranıyorsa sen daha fazla davran. bazı erkekler elde ettikten sonra hevesleri bitiyor. buda öyle olabilir. bu kızlarda bile oluyor.

evet bendede öyle
cok ustume düştümü bıtıyor bende...

Back
X