Beni görüp çok beğenmiş biri var. Sürekli mesajlar atıp tanışmak istiyordu. Aylar oldu vazgecmedi. Bir yakinimiza sürekli israr ediyormuş onunla görüşmeyi kabul edeyiim diye. Yakinimiz da bana anlatti uzun uzun bu cocuk seni gercekten cok seviyor baska kimseyi gozu gormuyor falan dedi ben de sonunda tmm konuscam dedim. Konusmaya basladik bana ilgisi var belli ama çok cool takiliyo sanki. Yani ben yazıyorum o pek yazmiyor. Sıkılıyorum yazmıyorum ben de, bi süre sonra o bir seyler soruyor yine kısa bi konusma ve sessizlik... oyle deli divane asik gibi görünmüyor. Insallah olur diyor insallah anlasiriz diyor ama sessizligi kafama takildi. Buluscaz yakinda, daha yüzyüze görüşmedik. Hevesli olan insan bulusma tarihini simdiden ayarlamaya calismaz mi? Cok mu cekiniyor benden acaba yoksa pesinden mi kosturmak istiyor? Nasil davranmali boylelerine?
Onceki iliskimde de ayni şey oldu. O geri cekildikce ben dayanamayip ustune dustum hep,o da cok havaya girdi ve haksiz oldugu halde rest cekip gitti ...
bu tur erkekleri idare etmenin bir taktigi var mi? Ben de ilgisiz dursam sacma bir sekilde sessizce hic bisey anlamadan bitecek gibi geliyor ama yanlis mi düşünüyorum? Deneyimli olan var mi
Onceki iliskimde de ayni şey oldu. O geri cekildikce ben dayanamayip ustune dustum hep,o da cok havaya girdi ve haksiz oldugu halde rest cekip gitti ...
bu tur erkekleri idare etmenin bir taktigi var mi? Ben de ilgisiz dursam sacma bir sekilde sessizce hic bisey anlamadan bitecek gibi geliyor ama yanlis mi düşünüyorum? Deneyimli olan var mi