Seven erkek bekler mi?

Erkek arkadaşımla 1 senedir beraberiz. Artık ufak da olsa birşeyler olsun istiyor ailesi gelsin tanışılsın veya yüzük takınılsın ufak da olsa adı konulsun istiyor. Ablası da bana ısrarcı davranıyor ablasıyla her konuştuğumuz da bana da ailenle konuş kızım bişeyler olsun gerekirse ben konuşayım diyor annesi babasi kendi halinde olduğu için o ilgilenmiş kardeşiyle. Onlara da hak veriyorum 30 yaşına girecek 1 sene sonra artık düzeni olsun istiyorlar evlensin yuvasını kursun istiyorlar. Ama ben 1 sene kadar evlenemem ailem kabul etmez zaten ehliyet almam lazım bu süreçte birikim yapmam lazım düğünüm olursa tek başıma altından kalkicam çünkü maddi olarak. Onun dışında okulum var verdiğimdersler onlar bitince diplomami almış olucam. Sağ olsun o ehliyet içinde bana destek olucak araba kullanmaya yardımcı olurum dedi ogretirim dedi. Şimdi kendi iş yerinde bana iş bulmuştu ben istemedim orda çalışmak aileme de söyledim aynı yerde olmaz gözüyle baktılar servisi varmış bizim ordan geçiyormuş rahat bir yermiş maaşı da güzelmiş ne zamandır orayi söyledi benden atak görmeyince artık yoruldum ısrar etmekten diyor evdesin devamlı kendi kabuğunu kırmiyorsun sana destek olmaya çalışıyorum ama engel oluyorsun diyor başka şeylerde de öyle yapınca dolmuş tabi. 30 k maaşı servisi falan aslında çok güzel ama ben aynı yerde nedense çalışma fikrine sıcak bakmıyorum başka yerden haber bekliyoruz ordan gelecek iş için bakalım birde artık işi ilerletmek istiyor ama ilerlememesi de onu üzüyor galiba son zamanlar da eskisi gibi aramıyor eskisi gibi yazmıyor yavaş yavaş uzaklaşıyor mu bana mı ceza veriyor anlamadım arada kaldım onu kaybetmek istemiyorum her şeyden önce gerçekten dört gözle benim için bişeyleri yapmayı bekleyen biriydi iş konusunda başka konularda sağ olsun akrabamkn yapmadığı desteği yapmaya çalıştı. Şimdi böyle uzaklasiyor olması beni üzüyor yoğun da buaralar belki ondan ama bilemiyorum yoğun olmasından mı neyden çözemedim
Aceleleri ne tam olarak onu anlayamadım.1 yıl sizin için çok kısa bir süre olabilir. Süreden ziyade sizin evliliğe hazır hissetme süreniz çok daha önemli. Sizinde endişeleriniz yapmak istedikleriniz var ve haliyle beklemek istiyorsunuz en doğal hakkınız. Seven insan emin olun bir ömür bekler. Aynı yerde çalışma konusunda da haklısınız bence eş sevgili hatta arkadaşla bile aynı ortamda çalışmak bir süre sonra sorunları doğuruyor. Eğer sırf bu yüzden size soğuk davranıp uzaklaşıyorsa bence hiç üstelemeyin. Aksine acele etmemekle doğru karar aldığınıza sevinin derim

Yahu adamin bulduğu is bulasikcilik. Yapay zeka sirketinde ceoluk degil. Isi kucumsedigim icin demiyorum ama herhangi bir birikim, donanım, teknik bilgi, el yetenegi gerektirmiyor. Gerekirse forumda 10 kisiden 9unun iyi kotu yapabilecegi bir is.
Girersin baktin olmuyor yetisemiyorsun soylersin.

Sana oturduğun yerden şikayetlenip durmak kolay geliyor.

Teyzen bu kadar evden salmazken bir senedir nasil iliski yurutebiliyorsun o da ayri mevzu.
Doğru ama sevgiliyle aynı yerde çalışmak ne bileyim olmaz gibi geliyor o yüzden aramızda devamlı sıkıntı çıkar diye çekiniyorum açıkçası. Evden salmama konusunda ciddiyim her şeyi beraber yapalım istiyor tamamen beraber yapalım izin veriyorum beraber yapıyoruz bu sefer arkadaşlarıma karışıyor her şeyime karışmaya çalışıyor düşüncelerimiz uymuyor o konularda herkes konuşur herkesle arkadaştır benim çok az arkadaşım var mükemmel olsunlar istiyor yani beni devamlı kendinin doğru bildiği şeylerle yönlendirmek istiyor hepsi bana uymadığı için aramızda sıkıntı çıkıyor yani sadece gezmek dolaşmak konusunda değil her konuda üzerimde etki sahibi olmaya çalışan biri istemediği olunca da bana laf söyleyen biri ve ben sadece gezmek için demiyorum normal dışarı hastaneye nereye gidersem benimle gelmek istiyor sınava vs bende kendim tek başıma yapmak istiyorum çünkü bunca zaman hep beraber yaptık tek basima yapayım ki ozguvenim gelsin istiyorum ama yok kavga ediyoruz

Yahu adamin bulduğu is bulasikcilik. Yapay zeka sirketinde ceoluk degil. Isi kucumsedigim icin demiyorum ama herhangi bir birikim, donanım, teknik bilgi, el yetenegi gerektirmiyor. Gerekirse forumda 10 kisiden 9unun iyi kotu yapabilecegi bir is.
Girersin baktin olmuyor yetisemiyorsun soylersin.

Sana oturduğun yerden şikayetlenip durmak kolay geliyor.

Teyzen bu kadar evden salmazken bir senedir nasil iliski yurutebiliyorsun o da ayri mevzu.
Sevgilim meselesinde de taviki de çok sıkıntı çektim bu sene çok zorlandım asla kolay geçmedi fazlasıyla sıkıntısını çektim bunun daha ogrendigi ilk haftadan başladım sıkıntı çekmeye yani asla normal geçmedi atıyorum arkadaşımla bulusucam bulusamiyorum markete gidicem gidemiyorum nereye gitsem onunla gittigimi düşünüyor falan çok surat yaptı çok laf etti üstüme çok geldi hatta kaç kere bitirmek istedim sorun şu aslında artık eskisi gibi ona bağlı değilim belki de ondan içi aciyordur önceden hep kuyruk gibiydim bir süre sonra ben istemesem de o geliyordu peşime hep geldi hep beraber giderdik gittiğimiz yerlere bende genelde evden kolay kolay çıkmazdim ck nadir çıkardım ama baktı bende artık tek başıma hareket ediyorum zorunagidiyor sanırım

Aceleleri ne tam olarak onu anlayamadım.1 yıl sizin için çok kısa bir süre olabilir. Süreden ziyade sizin evliliğe hazır hissetme süreniz çok daha önemli. Sizinde endişeleriniz yapmak istedikleriniz var ve haliyle beklemek istiyorsunuz en doğal hakkınız. Seven insan emin olun bir ömür bekler. Aynı yerde çalışma konusunda da haklısınız bence eş sevgili hatta arkadaşla bile aynı ortamda çalışmak bir süre sonra sorunları doğuruyor. Eğer sırf bu yüzden size soğuk davranıp uzaklaşıyorsa bence hiç üstelemeyin. Aksine acele etmemekle doğru karar aldığınıza sevinin derim
Buaralar çok degismis moralim çok bozuluyor eskisi gibi yazmıyor eskisi gibi aramıyor uzaklasmis durumda ne yapicam bilmiyorum bu durum gerçekten üzüyor beni kendisi de söyledi ilerlemiyor o işi de kabul etmedin ondan moralim bozuk dedi ama ben de üzülüyorum böyle yapınca

Evliliğe hazır hissetmiyorum değil de masrafim çok maddi olarak 0 im okulum bitecek bh sene bizimkiler teyzem daha doğrusu 1 sene bekletmek istiyor en ufak bir aile görüşmesine bile karşı teyzem bilmiyorum ne olucak

Back
X