- 22 Ocak 2018
- 171
- 25
- 98
- Konu Sahibi Moonladyy91
Birkaç yıl ne sevgili, ne arkadaş olabildiğim bir erkek vardı hayatımda, benim için ilkti. Başta arkadaşlığımızın sürmesini istedi dostluğumuzu kaybetmek istemiyordu. Ancak aralarda bana çok değer verdiğini ve yine bir gün bana aşık olduğunu söyledi. Ondan sonra ise her gün konuşmadık bile 10 günde 1 görüştük. Mesleğini ailesini öne sürerdi sebep olarak. Bana bir defa bile "Seni seviyorum" demedi. "Sen çok iyi birisin, seni üzmek istemiyorum" dedi birkaç defa. Ancak benim başka bir erkeği hayatıma almama da tahammül edemeyeceğini belli ediyordu. Ayrıldık defalarca yine geri döndü ama beni arkadaşlarınla tanıştırmadı, istediğimde yanımda olamadı, istediğinde mesaj attı istemediğinde yazmadı. Sonra ilişki içinde benim birkaç kıskançlık olayım oldu, başka kızların resimlerini beğenmeler, gece kız arkadaşlarını benden habersiz arabayla bir yerlere bırakmalar, hep benden habersiz yolculuklar v.s..Sesimi yükselttim, tepki gösterdim ve "Ben bana güvenmeyen biriyle devam edemem, artık seni tanıyamıyorum, güvenim sarsıldı, zamana bırakalım" deyip ayrılmak istedi. Hep ben çabaladım sonra suçu hep kendimde buldum. Takıntı haline mi getirdim bilmiyorum ama yaşadıgım ilişki normal olmamasına rağmen işimden ayrılmaya kadar her türlü fedakarlığı onun için yaptım o ise sadece kıskançlığımı, arkadaşlarıyla iletişim kurmamı öne sürerek ayrılmak istedi. Sizce bana karşı sevgisi yok mu yoksa gerçekten ona güvenmediğim için mi ayrılmak istedi?