Seven erkek ne olursa olsun gitmez mi?

Sizin yapabileceğiniz birşey yok maalesef arkadaşınız demek ki böyle bir ilişkiden hoşlanıyor.Görürüm onu 3-4 sene sonra başınız duvarlara vurur ne kadar aptalmışım diye ama çoktan bu sıkıntıları yaşamış olur.

Klasik varoş ilişki tipi.
Kadın namusuna kadar küfre uğrar (bence şiddet falan da görüyordur ya da görecektir) ama seviyorueem diye bırakmaz.
Türk erkeği herşeyi sadece kendisine hak gördüğü için, ayrılık döneminde kızın başkasıyla flörtünü bile kaldıramaz (kendi de flört ettiği halde).İşin tuhafı kaldıramayacaksa devam etmemek varken, lümpen bir kafa yapısı tribiyle ilişkiye (!) devam ederek kadına hayatı zehir eder.
Size tavsiyem; aşkı, sevgiyi bu tarz tiplerin yaşadıklarına göre yorumlamayın.Hatta mümkünse uzak durun.Kendisine bilimum fahişe sıfatlarının yakıştırılmasına ses etmeyen,sözlü şiddete ses boyun eğen kadına saygı duyup arkadaşlık etmezdim ben olsam.

Erkeğin ettiği küfürler açık yazılmış ama kızın telefonda yazdığı küfürler sadece küfür olarak yazılmış. Daha ayrılık aşamasında başka erkekle flörtleşmeye başlayan kızında sevgisinden şüphe ederim. Bi ayrıl bi azda olsa yas olsun. Tam bir birlerini bulmuşlar bence erkek seviyor ama yaşadığını kendine yediremiyor. Uzun süreceğini sanmam bir yerde patlar.
Ya arkadaşım da suçlu zaten oğlan başta böyle değildi kız çok kaprisli ondan sonra böyle oldu. Sordum neden sevdiğin halde böyle küfürler ettin başkasıyla flörtleştin diye ayrılık siniriyle yaptım dedi.

Sizin yapabileceğiniz birşey yok maalesef arkadaşınız demek ki böyle bir ilişkiden hoşlanıyor.Görürüm onu 3-4 sene sonra başınız duvarlara vurur ne kadar aptalmışım diye ama çoktan bu sıkıntıları yaşamış olur.
1 ay sonra bu şehirden gidicem o zaman ayrılıcam bu şehirde çok yalnızım yalnızlıktan korkuyorum tarzı şeyler söylüyor garip bir psikolojisi var

Back
X