• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven erkek...?????

Aslinda dogru soyluyorsun ama ben niye kaldirip atamiyorum onu icimden neden hala deymiycegini bildigim halde aci cekiyorum hep iyi anilarimiz geliyor aklima

Benimde oyle :bicak: ama kotu seyleri getir aklina. Seven asla vazgecmez terketmez :110:

Sevginin de sonu var karşındaki insan soğutursa özellikle. Kaldı ki erkeklerin sabrı kadınlardan daha az.

Canım benim geçmiş olsun benim böyle böyle 6 yıllım bitti zaman kaybı onlar seven değil. Seven en basitinden bizim gibi burda çare arayıp derdini anlatanlar Bi iki değer veriyoruz g.. tavan.bırak sal boşverrr takma kaçan kovalanır su akar yolunu bulur.

Dönse ne olacak ya da öyle biri -ilk fırsatta rahatça arkasını dönen insan-sevse ne olacak?
Yeni bir aşk ,iş.... candır.

Dönse ne olacak ya da öyle biri -ilk fırsatta rahatça arkasını dönen insan-sevse ne olacak?
Yeni bir aşk ,iş.... candır.
Nefret etmek istiyorum ondan sevgim bitsin istiyorum cektiklerimin on katini ceksin jstiyorum 5 yilimi verdim ona yanina kar kalmasin istiyorum

Nefret etmek istiyorum ondan sevgim bitsin istiyorum cektiklerimin on katini ceksin jstiyorum 5 yilimi verdim ona yanina kar kalmasin istiyorum
5 yıl. Yaşanacak şeyler yaşanmış ve yeni ilişki istiyormuş zaten,sizin ayrılmanız da işine gelmiş olabilir.
Eğer sizi boşa ümitlendirdiyse zaten yanına kalmaz.
Canınızı yakmışsa ,mutlaka öder onu.
Ama size geri dönmesini falan ummayın.
Siz hayatınıza bakın,dönebilir de dönmeyebilir de,
Sizden bulmayabilir cezasını,başkasından da bulabilir.

Back
X