Seven Hill resmen battı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Hazır giyim sektörünün önemli bir yeri bulunan Seven Hill hakkında mahkeme iflas kararı verdi.
Sitene Ekle
seven-hill-resmen-batti-5628601.Jpeg

1,5 yıl süre kayyum denetiminde faaliyetİni sürdüren şirket iflas kararı ile tasfiye sürecine alındı.

Bektaş Özbek'in kurduğu, 80 milyon lirayı aşkın borçla batan Seven Hill'in varlıkları satılarak borçlar ödenmeye çalışılacak.

İNTİHAR GİRŞİMİNDE BULUNMUŞTU

Yaşadığı dorbağazdan bunalan Bektaş Özbek, geçtiğimiz yıl İstanbul Balmumcu'da bir otomotiv firmasının önünde silahı başına dayayarak intihar girişiminde bulunmuştu.
http://www.gazetevatan.com/seven-hill-resmen-batti-790377-ekonomi/

Son düzenleyen: Moderatör:
burda gelmiş lwc nin yanına mağza açmışlar, bi kaç yılda kapattılar tabii

Coktan battigini duymustum
Dogru duzgun magazasi kalmamisti cevrede
Netten bir kac parca urununu almistim ama magazalarina gidince pek bisey bulamazdim

Bence kıyafetleri güzel değildi
o kreasyonu kim hazırladıysa batmasınada sebep oldu son zamanlar hiç beğenmiyordum hatta nasıl olurda ayakta kalıyor diye merak ettim çeşitlilik azdı
kıyafetlerde kabaydı

Gaziantep te bile yıllardır yok
Çok ilgi çeken bi mağaza değildi çünkü

Boynerin o sattığı kreasyonlarda ne hoş textil kıyafeti pazarlamıyorlar resmen sanat pazarlıyorlar , çok ince ayrıntılar var , ekip professyonel belli ki

kalıptan anlayan bilir kalıpları güzeldi üründe kullanılan mazeme de kaliteli sayılırdı sunumda iyiydi fiyatlar biraz şişkinde olsa çok abartılı değildi bir tek kusuru vardı çeşit fazla yoktu
lcw kalıptı iyi ürün de kullanılan mazeme kalitesiz, sunum iyi fiyatlar gayet makul bol çeşit
ve bu iki firma sürekli tüketici tarafından kıyaslanıyordu

Çeşit sunmayan batacak artık gençler internetten alışveriş yapıyor bir yaşlı kesim dokunarak almaya meraklı o kesimde bitince satışlar internette rekor kırmaya devam edecek bu diğer esnaf grupları içinde geçerli artık dükkan açmak akla ve cep'e zarar internet çağında
kalıptan anlayan bilir kalıpları güzeldi üründe kullanılan mazeme de kaliteli sayılırdı sunumda iyiydi fiyatlar biraz şişkinde olsa çok abartılı değildi bir tek kusuru vardı çeşit fazla yoktu
lcw kalıptı iyi ürün de kullanılan mazeme kalitesiz, sunum iyi fiyatlar gayet makul bol çeşit
ve bu iki firma sürekli tüketici tarafından kıyaslanıyordu

Çeşit sunmayan batacak artık gençler internetten alışveriş yapıyor bir yaşlı kesim dokunarak almaya meraklı o kesimde bitince satışlar internette rekor kırmaya devam edecek bu diğer esnaf grupları içinde geçerli artık dükkan açmak akla ve cep'e zarar internet çağında
net ten alış veriş yapıp ta hüsrana uğrayan bir çok insan var
bence gidip mağazaları gezip deneyip rengini çıplak gözle görüp ürüne dokunmadıkça alış veriş olmuyor
ben çok mu geride kaldım sence?

bence gidip mağazaları gezip deneyip rengini çıplak gözle görüp ürüne dokunmadıkça alış veriş olmuyor

Katılıyorum. Iki kere netten aldım ikisinde de internette gördüğümden daha farklı çıktı bir daha tövbe dedim.

Saglam elemanlar ve her kitleye hitap edecek kiyafetleri olmaliydi. Yazik cidden üzüldüm. Allah yardimcilari olsun..

katılıyorum. ben mağazayada gitsen denemeden almam.
vitrinde yada askıda muhteşem duran bir kıyafet giydiğinde o kişiye olmayabiliyor,dikiş hatası oluyor, tam oturmuyor yada yakışmıyor.
bunun yaşla alakası yok. netten kıyafet almam.
ben denemeden asla almam. çok bayılıp denediğim ve hayal kırıklığına uğradım o kadar giysi varki.

Nereden aldığına bağlı. Morhipodan aldığım hiç bir şeyde pişmanlık yaşamadım mesela.. Ne beğenmediğim oldu ne değişime gönderdiğim. Ama markafonide defalarca iade etmişimdir. Bir de abiye kıyafet falan almıyoruz sonuçta, tişört eşofman spor ayakkabı falan oluyor onları da denemeye gerek kalmıyor. Beden ölçüleri belliyse sıkıntı olmuyor. Eşime son 2-3 senedir mağazadan gömlek almadık mesela, mağazada 100 tl üstü olan gömlekleri 20 liraya alıyoruz internetten. Geride kalmak değil de daha hesaplı alışveriş için fırsat siteleri takip edilmeli. Bilindik markalardan şaşılmamalı.

X