Slm arkadaşlar geçenlerde en yakın arkadaşımın 5 seneyi aşkın ilişkisi var ve özel sebeplerden dolayı kızın ailesi evlenmelerine izin vermediği için ilişkilerini gizli yaşıyorlar. Sevgilisi arkadaşımı geçenlerde aldatmış arkadaşım sebebini sorduğunda açıklamasıda şu olmuş evlenmek ve yuva kurmak istiyorum senle evlenemiyoruz o kadınla evlenmeyi düşünüyordum bu sebeple seni aldattım ama beni affet seni çok seviyorum demiş ve şans istemiş . Arkadaşıma seven aldatmaz geri dönmemen gerek dedim ama arkadaşım sevgilisinin onu halen sevdigini düşünüyor ve tekrar şans vermeye karar verdi
Aklımıza takıldı sizce seven aldatırmı ya fikirlerinize ihtiyacımız var
Açtığınız konuyla konu başlığı arasında bir bağlantı kuramadığımızdan olmasın?
Ben de bunu düşünüyordum...
Açtığınız konuyla konu başlığı arasında bir bağlantı kuramadığımızdan olmasın?
ee diğer kadınla evlenmeyi düşündüğüne göre arkadaşını nasıl seviyormuş, garip bir durum. Eğer gerçekten seviyorsa aldatmak yerine sorunları çözmeyi deneyebilirdi adam.
İnsan sevdiği birini aldatıyorsa , bunun adı SEVMEK değildir.
Çocuk oyuncağı değilidir.
Eğer affederse arkadaşınız bunun sonu gelmez sürekli affeder yol yakınken dönsün.
arkadaşınla zaten evlenemeyecekse özel sebeplerden dolayı çocuğun da bi yerden başlaması gerekmiyor mu.. bence aksi olan şey bencillik olur.. duygusal bakınca kabul edilir gibi değil, ama mantıksal bakınca yapacak birşey yok.. özür dilemesi falan hikaye bence, karşısına bi fırsat daha çıksa yine aynısını yapacaktır.. bence arkadaşın yavaştan duruma kendini hazırlasa iyi olur..
Cevap: kesinkile hayır seven insan aldatmaz
Tam tersi kayetmekten korkak sahiplenir hareketlerine dikkat eder vs...
Sevse niye aldatsın..Gözünden sakınır üzülsün kahrolsun istermi
Daha çok şey yazılır da ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?