Seven insan aldatır mı?

incimnaz

CanArkadaşımÖzlüyorummm
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
3.602
30
66
İstanbul
Slm arkadaşlar geçenlerde en yakın arkadaşımın 5 seneyi aşkın ilişkisi var ve özel sebeplerden dolayı kızın ailesi evlenmelerine izin vermediği için ilişkilerini gizli yaşıyorlar. Sevgilisi arkadaşımı geçenlerde aldatmış arkadaşım sebebini sorduğunda açıklamasıda şu olmuş evlenmek ve yuva kurmak istiyorum senle evlenemiyoruz o kadınla evlenmeyi düşünüyordum bu sebeple seni aldattım ama beni affet seni çok seviyorum demiş ve şans istemiş . Arkadaşıma seven aldatmaz geri dönmemen gerek dedim ama arkadaşım sevgilisinin onu halen sevdigini düşünüyor ve tekrar şans vermeye karar verdi
Aklımıza takıldı sizce seven aldatırmı ya fikirlerinize ihtiyacımız var

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar geçenlerde en yakın arkadaşımın 5 seneyi aşkın ilişkisi var ve özel sebeplerden dolayı kızın ailesi evlenmelerine izin vermediği için ilişkilerini gizli yaşıyorlar. Sevgilisi arkadaşımı geçenlerde aldatmış arkadaşım sebebini sorduğunda açıklamasıda şu olmuş evlenmek ve yuva kurmak istiyorum senle evlenemiyoruz o kadınla evlenmeyi düşünüyordum bu sebeple seni aldattım ama beni affet seni çok seviyorum demiş ve şans istemiş . Arkadaşıma seven aldatmaz geri dönmemen gerek dedim ama arkadaşım sevgilisinin onu halen sevdigini düşünüyor ve tekrar şans vermeye karar verdi
Aklımıza takıldı sizce seven aldatırmı ya fikirlerinize ihtiyacımız var

Ya kimse cevap yazmadığına göre ya konu beğenilmedi yada yeni üyeler kaile alınmıyor
En azından bu konuyu nasıl silebiliriz veya kaldırabiliriz bunu bilen varsa yardım bekliyorum lütfen :14:

hem başlık konuya uygun degil.
hem konuyla soru alakalı degil.
seven aldatır tabiki desek olucak mı..siz bunu ztn biliyosunuz aklınıza neden takıldı ki böyle bi soru..ilginç

Arkadaşlar haklısınız :30: başta başka konu yazacaktım o konudan vazgeçtim ama başlık öyle kalmış oldu hatamı anladım ama silemedim

ee diğer kadınla evlenmeyi düşündüğüne göre arkadaşını nasıl seviyormuş, garip bir durum. Eğer gerçekten seviyorsa aldatmak yerine sorunları çözmeyi deneyebilirdi adam.

Son düzenleme:
ee diğer kadınla evlenmeyi düşündüğüne göre arkadaşını nasıl seviyormuş, garip bir durum. Eğer gerçekten seviyorsa aldatmak yerine sorunları çözmeyi deneyebilirdi adam.

Aslında aralarında kendilerinden kaynaklanan sorun yokmuş dinleri farklı ve kızın ailesi evlenmelerine izin vermediği için ilişkilerini gizli yaşıyorlar evlenemiyorlar ama ayrılıp yapamıyorlardı tekrar birleşiyorlardı en sonunda bu olay yaşandı ama arkadaşım aldatılmasına rağmen sevgilisinin onu sevdiğine inandığı için yine beraberler
bencede dediğiniz gibi garip bir durum

İnsan sevdiği birini aldatıyorsa , bunun adı SEVMEK değildir.

Çocuk oyuncağı değilidir.

Eğer affederse arkadaşınız bunun sonu gelmez sürekli affeder yol yakınken dönsün.

İnsan sevdiği birini aldatıyorsa , bunun adı SEVMEK değildir.

Çocuk oyuncağı değilidir.

Eğer affederse arkadaşınız bunun sonu gelmez sürekli affeder yol yakınken dönsün.

Bende sizin gibi düşünüyorum ama aşkın gözü kör dedikleri cinsten sanırım birgün anlıyacak diye umut ediyorum

arkadaşınla zaten evlenemeyecekse özel sebeplerden dolayı çocuğun da bi yerden başlaması gerekmiyor mu.. bence aksi olan şey bencillik olur.. duygusal bakınca kabul edilir gibi değil, ama mantıksal bakınca yapacak birşey yok.. özür dilemesi falan hikaye bence, karşısına bi fırsat daha çıksa yine aynısını yapacaktır.. bence arkadaşın yavaştan duruma kendini hazırlasa iyi olur.. :59:

Cevap: kesinkile hayır seven insan aldatmaz
Tam tersi kayetmekten korkak sahiplenir hareketlerine dikkat eder vs...

Sevse niye aldatsın..Gözünden sakınır üzülsün kahrolsun istermi
Daha çok şey yazılır da ...

arkadaşınla zaten evlenemeyecekse özel sebeplerden dolayı çocuğun da bi yerden başlaması gerekmiyor mu.. bence aksi olan şey bencillik olur.. duygusal bakınca kabul edilir gibi değil, ama mantıksal bakınca yapacak birşey yok.. özür dilemesi falan hikaye bence, karşısına bi fırsat daha çıksa yine aynısını yapacaktır.. bence arkadaşın yavaştan duruma kendini hazırlasa iyi olur.. :59:

bende sizin gibi düşünüyorum bu işin sonu baştan belli sonu yok

Cevap: kesinkile hayır seven insan aldatmaz
Tam tersi kayetmekten korkak sahiplenir hareketlerine dikkat eder vs...

Sevse niye aldatsın..Gözünden sakınır üzülsün kahrolsun istermi
Daha çok şey yazılır da ...

seven aldatmaz ama sevdiğide sevgisine değer vermezse aldatmaya yönebilir ama aldatacağına ayrılmalı sonuçta aldatan aldanır

arkadasınızın sevgılısı hep su bıldıgımız turden aldatsa hadı barısmayı kabul ettı arkadasınız dıyelım .ama arkadasınıza ben onla evlenmeyı dusunmustum o yuzden senı aldattım demek ne demek ya :52:yenılır yutulur bırsey degıl .hakaret mı edıyor ozur mu dılıyor bellı degıl.boyle bır ınsanı affeden arkadasınız pek garıp bır kızmıs dogrusu .

seven aldatmaz çünkü sevdiğine zarar vermez insan:97:
arkadaşınız da onu affetmekle iyi yapmış tek boynuz yakışmaz iki tane lazım:9:

Çok saçma, çook.
Sen git sevgilini aldat.Sonra yuva kurmak istiyorum o yuzden aldattım de.
Birde üstüne şans dile.
Olucak iş değil.
Bunları yapan insan seviyor mudur?
Mantıklı düşünmek gerek?
Seven insan sevdiğini incitmekten korkar bu adamın yaptığı ise yıkar resmen insanı.
Arkadaşınız aklın başına alsın şimdi eğer affederse bunları tekrarlaması için bir 'şans' vermiş olur o zaman...
Mantıklı olalım biraz arkadaşlar.Böyle konularda duyguları bir kenara koyupta bakmak gerek....

Back
X