• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seven insan engeller mi?

3 yıldır beraber olduğum adam küçücük bir nedenden ötürü tartıştı Benimle.Benim daha önce çok hatalarım oldu en ufak bir sorunda hemen bitirmeyi seçtim her defasında.Eğer okursanız kısa bir şekilde olayı anlatayım size.Ben derdini kim olursa olsun anlatan biri değilim içimde tutarım.Ve erkek arkadaşım bana neyin var dedi bende uyur musun dedim olay bundan ibaret tartışma çıktı Ve çok ağır konuştuk ikimizde daha sonra beni kaybettin engelleyeceğim ve bir daha engeli hiçbir zaman kaldırmayacağım deyip gitti.8 gündür engeli kaldırmadı başka telefonlardan mesaj attım engeli kaldır konuşalım diye ama o numaraları da engelledi.Beni çok seviyordu hep alttan alıyordu Hiç bu kadar uzun süre engellememişti.Napacağımı bilmiyorum.Vaz mı geçeyim Yoksa bekleyeyim mi?Yardımcı olursanız çok sevinirim
fazla naz aşık usandırmış.. bekleme bence..

Hiç bir şey yapma tamamen sessizliğe bürün hiç bir şekilde ulaşmaya çalışma eğer seviyorsa o gelir sevmiyorsa gelmez eğer durmadan yazar durursan senden tamamen soğur

Back