İyi akşamlar hanımlar,
yine ben ve yine annemle karşınızdayım. Daha önce de birkaç konu açmıştım annemin nişanlımı mesafeden dolayı istememesiyle ilgili. Bu haftasonu nişanlımla buluşacağız haftalar sonra. Ailelerde biraraya gelecekler. Sorunum yine annem. Bu kezde tutturdu, ben orda yaşamam, beni seviyorsan benim bulunduğum yerde iş bulur orda yaşarız, ya da sen bilirsin diyecekmişim. Zaten seviyorsa vazgeçmez, eger bu teklifini kabul ederse de gözüme girer falan dedi. Sorun şu ki, daha önce biz bambaşka biyerde yaşayacaktık onun orda işi hazır sayılırdı ama ben orada yaşamayı kabul etmediğim icin memleketine döndü. Nişanlanmadan önceden beri belli bizim orda yaşayacağımız. Annem şimdi resti çek, severse zaten kabul eder diyor. Ben kabul etmeyeceğini biliyorum nişanlımın, çünkü ben istemiyorum diye diğer şehri bıraktı, şimdi düğüne yakın böyle bişey dersem kabul etmez. Ama kabul etmezse de annem beni gerçekten sevmediğini düşünecek, oysa benim öyle bi şüphem yok. Ne yapacağım Kızlar akıl verin, annemi dinleyip restmi çekeyim?