• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevenler kulübü

kızlar benim bir sorunum var 2 senedir çıkıyorduk ayrıldık hala deliler gibi seviyorum ama o istemiyo artık hep küçük şeylerden problemimiz oluyordu şimdi bidaaha asla olmayacak diyor ne yaptıysam vazgeçiremedim biliyorum saçma ama intihara bile kalkıştım ama çok seviyorum ne yapıyım her dakika onu düşünmekten çok yoruldum artık yok mu sevgimi ispatlamamın bir yolu nolur biri yardımcı olsun

bence biraz zaman tanı ona
sen üstüne gittikçe daha da bunalıyo olabilir
1 hafta mesaj atma mesela 1 hafta sonunda mesaj at daha mantıklı düşünür gibi geliyo bana böyle yaparsan
inş barışırsınız:Saruboceq:

ben de çooooooo...kk seviyorummopuyorumnanaktan
her anım onunla geçsin istiyorum:asigim:
3 yılı bitirdik birlikte hala telefon her çaldığında her mesaj gelişinde kalbim hızlı atmaya başlıyor buluşcağımız zaman sanki ilk kez görüşcekmişiz gibi heyecanlanıyorum:kedi:

o heyecan bende de var yaa bi türlü geçmedi :kedi:
elim ayağıma dolaşıyo önümdeki küçücük taşla yere düşcek gibi oluyorum bazı kelimeleri yanlış söylemeye başlıyorum geçen gün burger king e burber dedim aşkım gene koptu tabii kaydirigubbakcemile3 ama ona da oluyo böyle :dilcikar:

o heyecan bende de var yaa bi türlü geçmedi :kedi:
elim ayağıma dolaşıyo önümdeki küçücük taşla yere düşcek gibi oluyorum bazı kelimeleri yanlış söylemeye başlıyorum geçen gün burger king e burber dedim aşkım gene koptu tabii kaydirigubbakcemile3 ama ona da oluyo böyle :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3
beni de kaç kere düşmek üzereyken ya da karşıdan karşıya geçerken kolumdan yakalamıştır cnm sakarlaşıyorum resmen :kedi:
ama beni koruması fln çok hoşuma gidiyo o yüzden fazla takmıyorum cnmhihoyyyt
sevgilimin yanındayken sürekli gülme halindeyim ztn önüme baktığım fln yokkaydirigubbakcemile3 yanımdan gidince de ağlama moduna giriyorum:utangac:

Back
X