Severek Ayrılalanlar :(

aşkın içinde mantık olmayınca insan ne kadar zorlarsa zorlasın illa ki bir gün mutsuz oluyor üzülüyor be canım.en iyisi inceldiği yerden koparmak sonuçta hayatta untulmucak geçmicek acı yok..

aşkın içinde mantık olmayınca insan ne kadar zorlarsa zorlasın illa ki bir gün mutsuz oluyor üzülüyor be canım.en iyisi inceldiği yerden koparmak sonuçta hayatta untulmucak geçmicek acı yok..

haklısın tatlım bende öyle yaptım mutsuz olduğum için... zaman sadece, içimiz acısada biticek insallah:14:

kalp tamam budur diyor ama mantık izin vermiyor:-((((ömür boyuda geçmiyor maalesef:-(((

Onunla gezdiğin yerlerden gecersin gözlerin dolar,
Kokusu gelir bazen burnuna, arar gözlerin hemen onu, yoktur ama o.
Sesini unutmaktan korkarsın bazen. Gülüsünü, dokunusunu..
Yaptığınız sebeklikler gelir aklına ufak bi tebessüm edersin. Ama artık yoktur o, anında acıya dönüsür saplanır kalbine tebessümün.

Ve en acısı da bilirsin. O da unutamadı. Özlüyor o da seni arasan gelecek.
Ama gidemezsin, arayamazsın.
İyi mi değil mi onu bile öğrenemezsin ...

Ve özetler su satırlar seni, onu, sizi.

Vazgectim gözlerinden
Vazgectim sözlerinden
Bir ah de yeter

Sessisce kimsesizce
Gönderdim dudaklarımı
Öpme al yeter ..

Mantigimla bitirdigim hic bir iliskimde pisman olmadim keske demedim iyi ki bitirmisim dedim. Allah boyle zorda birakmasin insani.. Seni bilmem ama ben 1ay aci cektim 1 yil bosluga dustum ( yeni normal arkadasliklarim oldu yeni cevrem insanlari daha iyi tanina firsatim oldu yanlis insanlarlada tanistim ) sonra topladim kendimi . Tek yapman gerek yalniz kalna cevrendeki insanlardan uzak durup bir kosede yalnzligina mahkum etme kendini. Kimseye cektigin aciyi anlatma. Cunku onlar seni asla anlamicaklar ve arkadaslarinada dusman olursun. Ben bu durumun farkinda oldugum icin kimseye anlatmadm derdimi. Guldm eglendm icim acisada sonra unuttum gitti.

bende öyleyim..mantıkla karar aldığım için pişman değilim.
bitirdim fakat daha hayırlısı bu belkide..
herkes yoluna..

Sevmek guzeldir ama sadece sevmek yetmez kalbine saplanir acisi gozlerin dolar ama mecbursundur .

Cunku dunya uzerinde sadece sen ve onun yasamadigi gercegini herkes vurur yuzune

ben karşı tarafın bu denli acı çektiğini zannetmiyorum.
biz büyütüyoruz..bende sallamıyorum..

hayatıma giren ilk insan,ilk aşkım lise sondaydım daha.hep ileriye dönük hayellerimiz vardı.hiç bi zaman evlilik içi acele etmedik.benim üniversite onun kariyer derdi.ailesi ile tanıştım.sürekli telefonlaştık annesi defalarca yanıma geldi gitti.2 sene beraberdik ailem ilişkime karşı çıktı sadece babam bile deil,annem,ablalarım,abilerim..onunla tanışmayı bile istemediler.(gerekçesini boşver)

çok mücadele verdik annesi defalarca annemi aradı,annen nuh dedi peygamber demedi.

ve bir akşam beni arayıp artık yorulduğunu ve benim daha fazla üzülmemi istemediğini söyledi ve elveda dedi.

1 hafta yataktan çıkmadım,okula gitmedim sadece ağladım,hastanelik oldum ama ailem geri adım atmadı.

uzun bi süre ara ara telefonlaştık onun sesi her seferinde gayet iyiydi ben ise ağlamaklı.

yıllarca hayatıma kimseyi sokmadım.tanıştığım herkeste onu aradım ve bi çoğu ilk randevudan öte gidemedi ve ortak arkadaşlardan öğrendimki ben ölürken o daldan dala konuyormuş.(o zaman face de yokki bakalım :) )

acı çeken ben iken o kaldığı yerden devam ediyormuş hayatına.

sonra toparlandım,hayattan zevk almaya başladım,okuluma odaklandım.

ve bir gün biri karşıma çıktı,hiç beklemediğim anda..rabbime şükürler olsun ki öyle bir aşk yaşattı ki bana,11 yıl geçmesine rağmen halen aşığım bu adama..

eski sevgiliymiş,ilk aşkmış,unutulmazmış,o acı asla bitmezmiş pehhh...yok öyle bir şey..:34:

severek ayrılmak ... asLında hayırlısı demek en güzeli:) nezaman ki severek biten ilişkiler olduysa daima sonrasında iyiki olmamış denilebiliyor. Herşey Kısmet işte. Allahım kime kimi uygun görüyorsa onu yapar. yani her şerde bir hayır vardır...

ßence yasadım bu durumu intihar bile ettim:) Amaaaa Şuan iyiki beni o insandan korumuşsun Allah ım diyorum:) tabi ilk 2 3 sene atlatmak zor:16:

erkekler kızlar gibi takmıyor..
2 günde yollarını çizip devam ediyorlar..
bende sallamıyorum..seven gelir.
2 eli kanda olsada gelir..demekki yeterli bir sevgi yok.
onda yoksa bende hiç yok..

Back
X