- 5 Eylül 2014
- 83
- 17
- 18
- Konu Sahibi zzeynepp23
-
Ben de uygun olmadığımızı düşünerek ayrıldım kaç defa ama nedense kopamadık.Bir gün bu konuyu acacagim hic aklilagelmezdi insan severek ayrilir mi derdim hep. Ama basta bir hata yapinca ve sonradan bbirbirine uygun olmadugini görünce mecbur kaliyormus insan. Siz neler yasadiniz ne kadar zamanda unutup normale dondunuz. Unutmak imkansiz gibi geliyor su an ama herşeyin acisi hafiflermiş.. Of of
severek ayrıldım yani şimdi buradaki önemli nokta şu" severek" sevilerek değil yani . bu da insanın içine öyle bir oturuyorki "keşke" dedim . hayatımda birçok şey yaşadım çok zor durumların üstesinden geldim fakat hep " bunu da yaşayacağım varmış ben yaşadıklarımla rapisayım . olan oldu bana tecrübe olsun" derdim. yani "keşke yapmasaydım" demedim. peki şimdi o kadar pişmanımki haketmeyen birine bu değeri verdim bildiğin kendimden vazgeçtim. şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum ama nasıl. kendi başıma etrafımdan yardım isteyerek. yardım derken çıkar ilişkisine dayalı yardım . artık bu hayattan hiç birşey beklemiyorum. hiçbirşey umurumda da değil . insanlardan bıktım herşeyden . cennete gideceğimi bilsem ölmek istiyorum. içinizi kararttım ama ben doğru yapmıyorum galiba ama bence siz onu unutmak için ne yapmanız gerekiyorsa yapın hiç çekinmeyin.Bir gün bu konuyu acacagim hic aklilagelmezdi insan severek ayrilir mi derdim hep. Ama basta bir hata yapinca ve sonradan bbirbirine uygun olmadugini görünce mecbur kaliyormus insan. Siz neler yasadiniz ne kadar zamanda unutup normale dondunuz. Unutmak imkansiz gibi geliyor su an ama herşeyin acisi hafiflermiş.. Of of
Bir gün bu konuyu acacagim hic aklilagelmezdi insan severek ayrilir mi derdim hep. Ama basta bir hata yapinca ve sonradan bbirbirine uygun olmadugini görünce mecbur kaliyormus insan. Siz neler yasadiniz ne kadar zamanda unutup normale dondunuz. Unutmak imkansiz gibi geliyor su an ama herşeyin acisi hafiflermiş.. Of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?