• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

severek ayrilanlar :(

zzeynepp23

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
83
17
18
Bir gün bu konuyu acacagim hic aklilagelmezdi insan severek ayrilir mi derdim hep. Ama basta bir hata yapinca ve sonradan bbirbirine uygun olmadugini görünce mecbur kaliyormus insan. Siz neler yasadiniz ne kadar zamanda unutup normale dondunuz. Unutmak imkansiz gibi geliyor su an ama herşeyin acisi hafiflermiş.. Of of :( :(

başka şeylere odaklan..
zaman geçir..
her şeyin ilacı zaman....

Zaman tabiki.Ama o zaman gecene kadar hafiflemiyor . Alismak mesele. Ama gecer. Dayanmaya calismalisin.

Bir gün bu konuyu acacagim hic aklilagelmezdi insan severek ayrilir mi derdim hep. Ama basta bir hata yapinca ve sonradan bbirbirine uygun olmadugini görünce mecbur kaliyormus insan. Siz neler yasadiniz ne kadar zamanda unutup normale dondunuz. Unutmak imkansiz gibi geliyor su an ama herşeyin acisi hafiflermiş.. Of of :KK43: :KK43:
Ben de uygun olmadığımızı düşünerek ayrıldım kaç defa ama nedense kopamadık.
Zor zamanlarımda çok desteğini gördüm.
Daha rahat ve takıntısız olabilsem belki de ayrılmayacaktık.
Unutmak gibi bir isteğim yok şu an ama gerçekten doğru insan değil miydi diye düşünüyorum sürekli.
Yine her şeyin en doğrusunu zaman gösterecek sanırım.
Ne düşünerek, ne de harekete geçerek bir şey çözemeyiz bu konularda.

Birbirinize uygun değilmişsiniz yapacak birşey yokmuş gelecekte yaşanacak sıkıntıları düşünerek, mecburen ayrılmışsınız.
Şimdi taze olduğu için zor olur ama zamanla geçer mutlaka.

Canım benim arkadaşlarında dediği gibi zaman her şeyin ilacı.Yani böyle bir şey yaşamadım ama resimlerinize yada sende eşyaları varsa dokunma, beraber yaptığınız şeylerden, gittiğiniz yerlerden uzak dur. İlgi alanları bul kendine, tek başına kalmamaya, onu-sizi düşünmemeye çalış. Zamanla unutmaya başladıkça anılar da batmamaya, acıtmamaya başlar.Ne yaparsan yap aşk bu acısız olmaz ama dediğim gibi zamanla unutmaya başlarsın.Allah yardımcın olsun.

okurken gôzlerim doldu, benimde başıma geldi, aileler uygun olmadıgı için o uzaktayken aradım olmayacak dedim tûm olumsuzlukları anlattım hak verdi, hem o agladı telefonda hem ben, seni asla bırakmayacagım dedi...ama telefonumu kapadım bir hafta ne yedim ne içtim 3 kilo verdim 1 haftada, mide bulantısı, baş agrısı, baş dônmesi, gôzlerim aglamaktan o kadar şiştiki kendimden korktum, sonra ne mi oldu? yapamadım, aradım tekrar ve bu zorlukların ustesinden gelecegimizi dûşûndûm, yola devam yani :)
Allah sabır versin ilk bir ay çok zor oluyor sonra insan alışıyor, zaman herşeyin ilacı.....

Severek ayrı kalınabileceğine inanmıyorum. En azından biz kalamadık. Çok ayrılırsık sevgiliyken. En son 8 ay ayrı kaldık. Sonra bir anda barışıp evlendik. Allah bozmasın sevgililikte yaptığımız yanlışlar, kavgalar hepsi geride kaldı. İki küçük canavarımız var. Sizin problemleriniz de aşılamayacak şeyler değilse neden olmasın :)

Bir gün bu konuyu acacagim hic aklilagelmezdi insan severek ayrilir mi derdim hep. Ama basta bir hata yapinca ve sonradan bbirbirine uygun olmadugini görünce mecbur kaliyormus insan. Siz neler yasadiniz ne kadar zamanda unutup normale dondunuz. Unutmak imkansiz gibi geliyor su an ama herşeyin acisi hafiflermiş.. Of of :KK43: :KK43:
severek ayrıldım yani şimdi buradaki önemli nokta şu" severek" sevilerek değil yani . bu da insanın içine öyle bir oturuyorki "keşke" dedim . hayatımda birçok şey yaşadım çok zor durumların üstesinden geldim fakat hep " bunu da yaşayacağım varmış ben yaşadıklarımla rapisayım . olan oldu bana tecrübe olsun" derdim. yani "keşke yapmasaydım" demedim. peki şimdi o kadar pişmanımki haketmeyen birine bu değeri verdim bildiğin kendimden vazgeçtim. şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum ama nasıl. kendi başıma etrafımdan yardım isteyerek. yardım derken çıkar ilişkisine dayalı yardım . artık bu hayattan hiç birşey beklemiyorum. hiçbirşey umurumda da değil . insanlardan bıktım herşeyden . cennete gideceğimi bilsem ölmek istiyorum. içinizi kararttım ama ben doğru yapmıyorum galiba ama bence siz onu unutmak için ne yapmanız gerekiyorsa yapın hiç çekinmeyin.

Soylemesi kolay yasamasi zor ilacin zaman... Kimi 1 senede unutuyor kimi omur boyu unutamiyor aklinin kosesinde kaliyor ama netice olarak geciyor, gidiyor...

dış etkenler yok sa
severek ayrılmanın tek nedeni vardır
yürek sevmiş
beyin beğenmemiştir
güvenememiş
mantığına uyduramamışsındır

ve insan için zor durum
yürekle beyin arasında kalmak

ne varki her zaman haklı çıkan beyin olmuştur

o nedenle severek ayrıldım diye üzülürken
bir yandan da öyle gerekiyordu diye kendini teselli edebilmelisim

Severek Ayrilmak ..
Zor olmali, severek ayrilmadim hic ama bence cok zor.
Kavgali ayrilsan , aldatilmis olarak ayrilsan bir sekilde kendini teselli ediyosun icin buz tutuyo .
Ama seviyosan ve hic bir hatasi yoksa sadece uyumlu degilseniz diye ayriliyorsaniz ozaman zor.

Olmuyorsa hayırlısını dile , zamanla neleri unutmuyor insan... Kendine sosyal aktivite yarat daha iyi olursun...

Ne söyleyeceğimi bilemedim. Allah sabırlar versin, çok zor bilirim.

Back
X