Gurbete gideceğim için ailem ayrı şehir istemediler çabaladım direndim çok düşündüm umut yoktu.hala deli gibi aşığım O da öyleAaaa çok üzüldüm keşke biraz cabalasaydiniz neden istemedi ler ki
Çok seviyorum de dayanamıyorum eriyor flan ya da unut cnm seni anlıyorum ana başarabilirse ailesiyle kaç kişi aynı şehirde ki.Gurbete gideceğim için ailem ayrı şehir istemediler çabaladım direndim çok düşündüm umut yoktu.hala deli gibi aşığım O da öylehalla bir umut olacagini bilsem geri dönerim
İnşallah geçer böyle bir durumda kendini düşünemiyorum bile tek düşündüğüm,O acı çekmesin. böyle bir sevdanin geçmesinide dileyemiyorda insan ama dualariniz icin cok tesekkur ederim Allah razi olsunböyle sevda bir daha olur belkı daha da ıyısı olur . suan sıze cok ımkansız gıbı gelıyor.ama zaman gectıkce ınsan herseye alısıyor yenıden sevebılıyor. ama keske aılenızı ıkna etme sansızın olsa . elınızden ne gelıyorsa yapın .severek ayrılmak gercekten cok zor..Allah yardımcınız olsun ve herseyın hayırlısı olsun ınsallh
Çok eminim elimden geleni yaptim ailem kapalı kesinlikleEminsen cabala.
Çözemedim ve ailemi ikna edemedigim icin arayipta buldugum insani kaybettimSdece gurbetse sorun çözülür cozulmez mi..
yaziktir gunahtir.. kac kisi var ailesinin diziin dibnde olan..
Doğru kişi olduğuna eminim bu yüzden içim içimi kemiriyor bu zamanda onun gibi zor bulunur.Ayrildim ayrilmak icin cabaliyoruz.Gercekten Aileme direnemiyorum.Onun doğru kişi olduğundan eminsen ayrı şehir için ayrılık yoluna gitmemelisin.
bizim umudumuz kalmadı ailelerin bitirdigimizi dusunmelerinden sonra da gizli devam ettik kopamadik canimiz dahada cok yaniyordu bitti demekle bitmiyorkiAh bu aileler! Benim ailemde sevdigime karsi cikiyor. Bende ayrilmistim bu yuzden ama geldi yine beni bir sekilde buldu.. Gizli takiliyoruz. Bir sure sabir edip tekrar karsilarina cikacagiz. Vazgecmedigimizi anlayinca eminim dusunceleri degisecektir.
Bir süreligine gelirim dedi Benim ailem temelli olmassa olmaz dedi onun aileside temelli kabul etmediO gelsin senin şehrine
Böyle basit sebepler icin olunca o kadar üzülüyorki insanAy çok eften püften bir sebep..
Sevgilinin karakterini beğenmeseler neyse..
O olmazsa başkası da olmayacak evlenmeyeceğim bekleyeceğiz deyin.
Böyle basit sebepler icin olunca o kadar üzülüyorki insanDedim resti çektim bu çözüm olmadı halden anlamiyorlarki.Bu sefer daha cok kırıcı olmaya basladi ailem üstüne demedigini birakmadilar Gönül bu ne yapabilirim ki insanin elinde degil mantık devreden çıkıyor
Aminn...Allah razı olsun çıkar yol aramaktan beynim durdu.Rabbim kimseye yasatmasin gercekten cok zor...Evet gerçekten çok gereksiz.. Bilmiyorum ya çok zor.. Yediremez insan bu sebepten ayrılmayı...
Allah yardımcınız olsun inşallah bir çıkar yol bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?