severek ayrıldık kopamıyoruz nasıl unuturum??

Leylilez

Mucizeler iyiki varlar..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
1.046
699
53
31
ailem istemedi diye vazgeçtim.Acısı zor nefessiz kalıyor insankarsilikli böylesine bir sevda bir daha nasip olurmu??Allahım güç kuvvet ver

Aaaa çok üzüldüm keşke biraz cabalasaydiniz neden istemedi ler ki

böyle sevda bir daha olur belkı daha da ıyısı olur . suan sıze cok ımkansız gıbı gelıyor.ama zaman gectıkce ınsan herseye alısıyor yenıden sevebılıyor. ama keske aılenızı ıkna etme sansızın olsa . elınızden ne gelıyorsa yapın .severek ayrılmak gercekten cok zor..Allah yardımcınız olsun ve herseyın hayırlısı olsun ınsallh

Aaaa çok üzüldüm keşke biraz cabalasaydiniz neden istemedi ler ki
Gurbete gideceğim için ailem ayrı şehir istemediler çabaladım direndim çok düşündüm umut yoktu.hala deli gibi aşığım O da öylehalla bir umut olacagini bilsem geri dönerim

Gurbete gideceğim için ailem ayrı şehir istemediler çabaladım direndim çok düşündüm umut yoktu.hala deli gibi aşığım O da öylehalla bir umut olacagini bilsem geri dönerim
Çok seviyorum de dayanamıyorum eriyor flan ya da unut cnm seni anlıyorum ana başarabilirse ailesiyle kaç kişi aynı şehirde ki.

İnşallah geçer böyle bir durumda kendini düşünemiyorum bile tek düşündüğüm,O acı çekmesin. böyle bir sevdanin geçmesinide dileyemiyorda insan ama dualariniz icin cok tesekkur ederim Allah razi olsun

Onun doğru kişi olduğundan eminsen ayrı şehir için ayrılık yoluna gitmemelisin.
Doğru kişi olduğuna eminim bu yüzden içim içimi kemiriyor bu zamanda onun gibi zor bulunur.Ayrildim ayrilmak icin cabaliyoruz.Gercekten Aileme direnemiyorum.

Ah bu aileler! Benim ailemde sevdigime karsi cikiyor. Bende ayrilmistim bu yuzden ama geldi yine beni bir sekilde buldu.. Gizli takiliyoruz. Bir sure sabir edip tekrar karsilarina cikacagiz. Vazgecmedigimizi anlayinca eminim dusunceleri degisecektir.

Ah bu aileler! Benim ailemde sevdigime karsi cikiyor. Bende ayrilmistim bu yuzden ama geldi yine beni bir sekilde buldu.. Gizli takiliyoruz. Bir sure sabir edip tekrar karsilarina cikacagiz. Vazgecmedigimizi anlayinca eminim dusunceleri degisecektir.
bizim umudumuz kalmadı ailelerin bitirdigimizi dusunmelerinden sonra da gizli devam ettik kopamadik canimiz dahada cok yaniyordu bitti demekle bitmiyorkiBiz kavuşamadık insallah siz kavusursunuz

Ay çok eften püften bir sebep..
Sevgilinin karakterini beğenmeseler neyse..
O olmazsa başkası da olmayacak evlenmeyeceğim bekleyeceğiz deyin.

Ay çok eften püften bir sebep..
Sevgilinin karakterini beğenmeseler neyse..
O olmazsa başkası da olmayacak evlenmeyeceğim bekleyeceğiz deyin.
Böyle basit sebepler icin olunca o kadar üzülüyorki insanDedim resti çektim bu çözüm olmadı halden anlamiyorlarki.Bu sefer daha cok kırıcı olmaya basladi ailem üstüne demedigini birakmadilar Gönül bu ne yapabilirim ki insanin elinde degil mantık devreden çıkıyor

Evet gerçekten çok gereksiz.. Bilmiyorum ya çok zor.. Yediremez insan bu sebepten ayrılmayı...
Allah yardımcınız olsun inşallah bir çıkar yol bulursunuz.

Evet gerçekten çok gereksiz.. Bilmiyorum ya çok zor.. Yediremez insan bu sebepten ayrılmayı...
Allah yardımcınız olsun inşallah bir çıkar yol bulursunuz.
Aminn...Allah razı olsun çıkar yol aramaktan beynim durdu.Rabbim kimseye yasatmasin gercekten cok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…