severek ayrılmak

yitik83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
16
0
36
İstanbul
arkadaşlar ben eşinden boşanmış bir bayanım. Tekrar birileriyle beraber olmaktan delice korkarken eski sevgilimle bi tesadüf sonucu tekrar birleştim. Tam 3 yıl sürdü aşkımız ve bu süre içinde beni hep el üstünde tuttu. 3 yıl hep dolu dolu mutlulukla geçti beni hiç üzmedi. El üstünde tuttu. Ama son aylarda hep kendime yeni bir hayat kurmalıyım düşüncesi belirdi aklında bunu söyledi ayrılmak istedi bi şekilde ayrımadık iyce bağlandık. Ama geçtiğimiz günlerde bana msjla ailemi önemli aşk mı die sormaya başladı ve ailesini tercih etti. Beni aradı hemen ikimizde hüngür hüngür ağlayarak vedalaştık. Hiç bi şeyde teselli bulamıyorum yemeden içmeden kesildim 4 günde 3 kilo verdim napıcam bilmiyorum.

üzülme dicem ama üzülürsün bosver canım eger gercekten cook sevseydi seninleydi suan

ailesinden ve babasından çok çekiniyo korkuyor. Benim çocuğumda yok ilk evliliğimse çok geçerli sebeplerle bitti ben anlam veremiyorum üzülmek laf deil kahroldum ben şimdi nasıl güvenicem insanlara

istemiyo ben onlayken nefes alamıyomuş ailemden bir kişinin bile kabul edeceğini bilsem bırakmazdım dedi. Oda çok ağladı ama
o hayatına devam edebiliyo ben edemiyorum

O devam edebiliyorsa, sizsiz yaşamayı kabulleniyorsa yapabileceğiniz bir şey yok.
Gerçekten seviyor olsa yanınızda olurdu.
Hiçbir erkek için kahrolmaya değmiyor.
Eskilere dönmek hayır getirmez. Önünüze bakmaya çalışın.

aileyi bahane etmiş bence seven insan sevdiğinin arkasında kapı gibi durur.üç yıl geçmiş ozaman zarfında aklı nerdeymiş.bahaneside güzelmiş helal olsun ona

evet eğer sevseydi ailesinin eninde sonunda onu affedeceğini bilirdi. işte bu beni dahada kahrediyo. toplam 5 yıl aşk yaşadık ama öyle böyle deil. Ayrı evlerde yaşamamıza rağmen nefes gibiydik birbirimize bana zaten bu koyuyo en çok. Bi annem var düşündüğüm yoksa yaşamak istemiyorum 28 yaşındayım ilk kez bu duyguları hissediyorum. Ama anneme kıyamıyorum inanın canıma deil. Çünkü 2 yıl önce annannem öldü ve annem hala toplayamadı kendini ve benide aşırı seviyo tek engel o. Hayattan zevk almıyorum ağlamak istemiyorum ama akıyolar durmadan gözyaşlarım.

sus benide aglatacaksın bak adama seni sevseydi yanında olurdu aile fln bahane demekki sevgisi zorlukları asacak kadar buyuk deilmiş sakın sakın kötu bişi yapmaya kalkısma

hiç kimseyi hayatınızın merkezine koymayın kendinize yaparsınız benim en büyük sorunum bu öyle bi alıştırdıki beni ne o bana söylemeden sokağa çıkardı ne ben wc gitsek söyliycek kadar. benim için herşey yaptı allah var ama bu kadar severken nasıl ya. işte herşeyin oyun olması çok kötü ve uykuda olmam. Uykuda olduğumu yeni farkettim ama şimdi uyumak istiyorum bi dahada giç uyanmak istemiyorum. Bi insanın tek suçu boşasnmış olmak olur mu

Severek ayrılmak işte o benim şuan o tekrar baslamak istiyo ben kabul edemiyorum uzağız diye korkuyorum acı veren bi iliski sizce dönmezsem mutsuz olurmuyum ouff ne kararsızım

dönme ben döndüm hata ettim çok pişmanım. Bana demiştiki bi daha seni hiç üzmiycem. ama bundan fazla üzemezdi hiç yamuğu yokken bana sevgi doluyken birden çıktı hayatımdan. Telefonda nasıl ağladığını duysaydınız ilişkimizin bitme sebebinin babasına bağımlı olmsından olduğunu anlardınız. Son sözlerimiz seni seviyorum oldu. Ben ona dua ediyorum inşallah düzgün bi kızla evlenir die. Ama aynısı o aileden birinin başına gelse ne olur acaba düşmez kalkmaz bir Allah

söyleyin kızlar biz evlensek ailesi onu affetmezmiydi ailesinin akrabalarına karşı sözde gururu böyle bi aşkın bitmesine sebep olabilir mi

hiç kimseyi hayatınızın merkezine koymayın kendinize yaparsınız benim en büyük sorunum bu öyle bi alıştırdıki beni ne o bana söylemeden sokağa çıkardı ne ben wc gitsek söyliycek kadar. benim için herşey yaptı allah var ama bu kadar severken nasıl ya. işte herşeyin oyun olması çok kötü ve uykuda olmam. Uykuda olduğumu yeni farkettim ama şimdi uyumak istiyorum bi dahada giç uyanmak istemiyorum. Bi insanın tek suçu boşasnmış olmak olur mu

Belki de her şey oyun değildir, belki gerçekten sevmiştir ama zaman içinde tükenebiliyor bazı şeyler, ayrıca maalesef toplumumuz bekar olup ahlaksızca davranan kimi kadınları bile boşanmış kadından üstün tutabiliyor. "Mahalle baskısı" gerçeğinden kurtulamadık hele de ailesine karşı dik duramayan, sevgisine sahip çıkabilecek kadar kendine güvenemeyen adamlar için "Millet ne der?" düşüncesi her şeyin üstünde olabiliyor. Eminim araya evlilik girmeden, ayrılıp bir araya gelerek iyice umutlanmadan kopsaydınız sevdiğinizden ya da eski sevgilinizle değil de başkasıyla beraber olsaydınız biten evliliğinizden sonra, şu anda iyi hissetmek daha kolay olurdu sizin için... Kimbilir "Her şey eskisinden de güzel olacak diye nasıl ümitlendiniz" de paramparça oldunuz. Keşke kelime haznemiz yaralarınıza üfleyecek ifadeleri bulmaya yetse... Küllerinden doğar hayalleriniz umarım, eskisinden mutlu olmanızı dilerim... :teselli:

ya o nasıl hayatına dewam edebiliosa kendn söylemşsn sende edebilmelisn brlkte yaşdnz tek başına yaşamadn ki kaç yıl o sana bi sünger çekebliosa sen de çek hem azcık zman sonra unutcksn acın hafiflck

sen hata yapmamissin cnm hata yapan o ...
ama bazen sevmek bile yetmiyo gercekten ayrilik mecburmus gibi gorunuo ( sonradan bununda cozum oldugu anlasiliyo ama is isten gecmis oluyo) bence oda pismandir ama mantigiyla hareket etmeyi secmis demekki

sende bundan sonra kendi yasamina bak illa bi erkege ihtiyacin yok kendi ayaklarinin ustunde durabilirsin bu kadar birakma kendini...

Ben aptalım aptaaaaaaaaaaaaallll az önce ona barıstığımızı söledim cok mutluyum filan dedik birbirimize face inin şifresini verdi bi girdim benim uyuz olduğum 2 kızı eklemiş ayrılınca hemen ayrılık seyleri filan paylasmıs ama kızlarla da konusmus hep canım cok acıdı biran yeniden döndüm acılara oufff oufff en hayırlısı onu unutmak anladım en isi hiç devam etmeden tamamen silmek hayatımdan kızlar nolurr bişe söleyin nolurrrrrrrrrr :'(((((

Back
X