• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVEREK AYRILMAK?

İnsan severek ayrılır mı?

• Ankete Katılan
    78
Koşarak uzaklaş, ileride özgüvenini ve cevresini kaybetmiş mutsuz bir kadın olarak bulacaksın kendini... ne o hayatında kalacak ne de sen eski sen olabileceksin... ben ettim sen etme :) sizi olduğu gibi kabullenen insanları sokun hayatınıza.

:KK9::KK9::KK9:

Bir süre sonra, artık ruhum bedenimle savaştığında istemeden de olsa patlayacağım, haykıracağım yerler doğacak.
Ne lüzumu var öyle değil mi?
Bir süre daha çekmeye hazırsan sen bilirsin tabi.
Dikkatli patla yumurta gibi çocuk çatlamasın (:

Koşarak uzaklaş, ileride özgüvenini ve cevresini kaybetmiş mutsuz bir kadın olarak bulacaksın kendini... ne o hayatında kalacak ne de sen eski sen olabileceksin... ben ettim sen etme :) sizi olduğu gibi kabullenen insanları sokun hayatınıza.
Doğru. İleride o olsa da ben ben olmayacağım..
Bu çok doğru..

Ben bu

çok karışıgım ben sosyal çevrem arkadaşlarımla birlikte cesaretimide kaybettim hiç bişey yapmadan öyle duruyorum kalmam için tek geçerli sebebim çok sevmem ama artık oda yetmiyor gibi bi his...
Ah o gibi..
Ah o acabalar..
Ah o pis hanzo sevgili..

Sizi kendisinin istediği bir kalıba sokmaya çalışan biriyle kalmayın. Severek ayrılınır tabii ki. Sadece sevgiyle bir ilişki yürümez.

Ego tavan beyefendide....Siz onun kendisini sevmesini seviyorsunuz,bir nevi hayranlik cunku siz kendinizi sevmiyorsunuz!

Hayranlik duydugunuz sey kendisini onemsemesi ve deger vermesi,sizin kendinizi sevmeme nedeniniz degil elbette...
"Çünkü siz kendinizi sevmiyorsunuz!"
Dediğiniz için sormak istedim.
Bilhassa seviyorum kendimi, fakat konumuz onu seviyor olmamla ilgili.. yine de görüşlerinize saygı duyuyorum :)

Ben sadece yorumluyorum ,bana yansiyan bu üzgünüm!Eğer mutsuzsaniz ve seviyorsaniz ayrilmak icin bir nedeniniz var bana göre.....Bağımlılık itici geliyor nedense,ya da güçsüzlük.....Bu Araftan kurtulmaniz dilegiyle....

Şimdi ben yorum yapıyorum hayatı az çok yaşayan biri olarak , öncelikle gerçek seven insan seni sevdiğin şeyleri yapmana izin verir seni engellemez yanında olup destek çıkar .çevrenden koparmaz seninle beraber cevre ne karışır senle bütün olur ya sen ben kelimesi kalkar biz olur iyi günde kötü günde onunsuz yaşayamam deme ALLAH onsuzda yaşatır.

Zaten çoğu üye yeterli tavsiyeleri vermiş. Kusura bakmayın ama böyle erkeklerin yaptığı herşeyi kabul ederek kendilerini ADAM sanmalarına sebep oluyorsunuz. Sonra ego tavan ortalıkta hanzo hanzo dolaşıyorlar. Çok kızıyorum bunları kabullenen ve sevginin arkasına sığınan kadınlara. Madem herşeyin farkındasınız neden tekmeyi basmıyorsunuz? Sizi kölesi yaptığında zamanla sevginiz zaten kaybolucak. Herşeyin daha geç olması yeni düzen kurmanızı zorlaştırıcak. Biraz kendinize saygınız olsa, sabırlı olsanız bu zehirden kurtulacaksınız. Allah evladını kaybetmiş anayı bile yaşatıyor. O kim ki? Ve böyle tiksindirici karaktere sahipken? Boyuna posuna mı aldandınız neyini sevdiniz bilmiyorum. Bundan kurtulduktan sonra ve sizin bir birey olduğunuzu sizden daha çok düşünen doğru insanı bulduğunuzda 'hayat bu be' diyeceğinize eminim. Lütfen kendinize yazık etmeyin.

seni kimsesiz agresif sinirli geçimsiz biri olarak bırakıp başkasıyla evlenince anlarsın
hatanı
hiç bırakma talebin var gibi hissetmedim
adamdan başka birşey gözün görmüyor
ama adam ne b.k yediğini tam olarak bilmiyorsun (istediği zaman gel,yor demenden yola çıkarak)

bence bu kadar kolay kadın olma

Ay böyle adamların niye egosunu şişirmesine katkı sağlıyorsunuz ya. Ne demek minnet duy senin için tüm kadınlardan vazgeçtim! Tüm kadınlarda yasta zaten adamı kaçırdıkları için bian önce dönsün diye yolunu gözlüyorlar :işsiz:
Lütfen basın tekmeyi şu adama hem kendi hem toplumun iyiliği için. Egolarını şişirip şişirip toplumun içine salmayın.

Unutmayın birde ne kadar erken vazgeçerseniz sizin için o kadar kolay, yoksa iyice içinize kapayıp köle yapacak sizi.

Şimdi sen bu adamın nesini sevdin hakkaten? Seni başka kalıplara sokmaya çalışan, kıskanç, özgüvensiz, bir o kadar da kendini nimetten sanan bir hanzonun nesine kapıldın ki, böyle bir ikilem yaşıyorsun?

Back
X