• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVEREK AYRILMAK?

İnsan severek ayrılır mı?

• Ankete Katılan
    78
21 yaşındasın bu neyin kararsızlığı önüne kimbilir kimler çıkacak... çalışıyor musun? bu kadar derin düşünmek için çok küçüksün.. senin her şekle girebildiğini söylemiş senin yaşından istifade ediyor kendi yaşında birini bulsa rahat olamıyacak çünkü bazı şeylere hayır diyecek her istediğini yaptıramayacak...
Doğru, belki onun kolayına geliyorumdur.
Söylediğiniz gibi..
Çalışmıyorum, o yüzden bu kadar derin düşünecek vakti de kendimde buluyorum.

Doğru, belki onun kolayına geliyorumdur.
Söylediğiniz gibi..
Çalışmıyorum, o yüzden bu kadar derin düşünecek vakti de kendimde buluyorum.
çalışıyor musun sorusunu düşünüyorsun diye demedim aslında.. çalış önce kendi ayakların üzerinde dur daha kimler karşına çıkacak.. paranı biriktir güvencen bir kenarda dursun ondan sonra ciddi ilişkilere yelken açarsın:KK39:

çalışıyor musun sorusunu düşünüyorsun diye demedim aslında.. çalış önce kendi ayakların üzerinde dur daha kimler karşına çıkacak.. paranı biriktir güvencen bir kenarda dursun ondan sonra ciddi ilişkilere yelken açarsın:KK39:
Çalışmaktır değil.
Kendime uygun bir iş arıyorum aslında. İş dışında birçok aktivitem var onlara zaman ayırıyorum. O kadar doldurmuşum ki kendimi, sevgilim hatırlatmasa hatırlamıyorum. Gidiyorum ben dese git derim. Herhalde özlemem bile..

Hiç olmaması gereken bir ilişkiyi yaşıyorum, farkındayım, bilincindeyim, fakat seviyorum.
Onun hayatımda olduğum için minnet duymam ve o benim hayatımda olduğundan diğer tüm kadınlardan vazgeçtiği için ona teşekkür borçlu olduğumu savunan birini seviyorum.
Sadece o görmek istediği zaman gelip gören, çalışmamı istemeyen, hiçbir erkek arkadaşım ile görüşmemi istemeyen, eski iş arkadaşlarımı ve patronlarımı engelleyen, (uzun bir süre tiyatro oyunculuğu yaptım, çevrem bilhassa geniştir) hayatımdaki diğer insanları yavaş yavaş engelleyen, fakat fazla fazla düşünceli, bir plan yapışıyorsa mantık çerçevesinde doğru olanı yapan, fikirlerime saygılı fakat uygulamakta gocunan..

Bana hayatında iki büyük yalan söylemiş ben öğrenince ikisinde de özür dilemişti. Ona göre sokulan her kalıbın şeklini aldığımdan, tam istediği kadınmışım. Tam bu noktada bana "peki senin için ben neyim" dese, hayatımda gördüğüm en davar insansın derdim. Seviyorum ama birlikte olmak mutluluk vermiyor. Zaten bir o kalmış etrafımda.
Ne kadar boktan değil mi?

Peki şimdi ayrılmak ne kadar doğru ya da birlikte olmak ne kadar yanlış..
Ne sevgisi Allah aşkına.Adamın elle turulur hiç bir adam gibi huyu yok.Senin kişiliğin karakterin,bir yapın prensiplerin yok mu.Bir erkekcik egomanyasını şişirsin diye sana sınırlar koyuyor ona göre mi yaşayacaksın.

Ne sevgisi Allah aşkına.Adamın elle turulur hiç bir adam gibi huyu yok.Senin kişiliğin karakterin,bir yapın prensiplerin yok mu.Bir erkekcik egomanyasını şişirsin diye sana sınırlar koyuyor ona göre mi yaşayacaksın.
Yaşamayacağım.
İstesem de..

Canim hergün yipranip üzüleceğine bi kere üzülürsün düzeleceği varsa düzelirdi zaten şu saatten sonra bu düzen gider bence karşı tarafa hiç bişey demen iletişimi tamamen kesip bi kendini dinle ne istiyorsun ona gore hareket et.

Back
X