Severek, Beğenerek, Aşkla Aldığım Çeyizlerim..

güle güle kullan hepsi çok güzell ne güzel birsürü şey almışsınn iyi de yapmışsın enim düğüneme daha 2 ay kaldı bnmde anca bu kadar eşyam var ya da yok :)çok iyi düşünmüşsün

güle güle kullan hepsi çok güzell ne güzel birsürü şey almışsınn iyi de yapmışsın enim düğüneme daha 2 ay kaldı bnmde anca bu kadar eşyam var ya da yok :)çok iyi düşünmüşsün

Bütün evililer bana şimdiden al diyor sonra bir anda alınmıyor :) bende tecrübelilerin söylediklerini yapıyorum :)
Allah nasip Ederse önümüzdeki yaza kadar birçok şeyimi alıcam :)

aldıklarını sağlık ve mutlulukla kullanın inşallah :nazar:

denizci temasını seviyorsanız aşağıda ki adrese mutlaka bakmanı öneririm :34:
Günün kampanyalarından Enjoy Lunart kampanyasına bak

Giriş Sayfası

Son düzenleme:
hepsi cok güzell
yemek takımın harıka
ama gerçekten biraz pahalı değilmi nasıl aldın
benim bir maasım bile değil o takımın fiyatı
güle güle kullanmayı nasip etsin allah :nazar::nazar:

hepsi cok güzell
yemek takımın harıka
ama gerçekten biraz pahalı değilmi nasıl aldın
benim bir maasım bile değil o takımın fiyatı
güle güle kullanmayı nasip etsin allah :nazar::nazar:

evet biraz pahalı malesef, annemi ikna etmem yaklaşık 3 ayımı aldı :s
kredi kartına taksitle aldım canım..
Amin inşsAllah güle güle kullanabilirim. :nazar:

cnm aldıkların cok güzel güle güle kullan hepsini :nazar:. bernardo çay setinde cam tepsi var mı? yoksa ayrı mı alınması lazım. ben ayrı göremedim sitesinde de cay takımının içinde tepsi yazmıyor. :44:

Yeniler :)
$a1215.webp $274985.webp

Korkmaz Cezve Tk. Sevgilim Aldı.. :)
Tchibo Pembe Soyacagım :)

Bernardo ürünlerini çok beğendim.Özellikle istanbul koleksiyonu çok güzel, şeker aynı zamanda zarif.Benim eşim de istanbul aşığıdır.Ben de alıyım bari sevinsin aşkım :)

Ne güzeldir bu heyecanla bi şeyler almak.Hep aynı aşkla sevin birbirinizi inşallah.Allah mesut etsin :)

Bernardo ürünlerini çok beğendim.Özellikle istanbul koleksiyonu çok güzel, şeker aynı zamanda zarif.Benim eşim de istanbul aşığıdır.Ben de alıyım bari sevinsin aşkım :)

Ne güzeldir bu heyecanla bi şeyler almak.Hep aynı aşkla sevin birbirinizi inşallah.Allah mesut etsin :)

evet o kadar güzelki, onu düşünüp onunla birlikte kullanmayı hayal edip alının herşey çok güzell..
amin.. rabbim bir ömür mutlu etsin inşallah..

Back
X