- Konu Sahibi Bayanmatmazel
Ayrıldığınızdan haberi var mı, normal bir tartışma sanıyor olmasın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşkta mantık olmaz canım, vücut kimyasalları hormonlar bile beyne yanlış sinyal gönderir ki gözümüze perde iner, sağlıklı karar alamayız, aşk kimi bilimsel çevrelere göre 1,5 yıl kimiyse 3 yıldan sonra azalınca beyin kendine gelmeye başlar, bilim diyor test etmiş adamlarAşkta mantık da vardır. Kimileri aşık olunca tapmakla karıştırıyor. Öz saygınız için sizi tebrik ederim. Herkes kendine layık gördüğünü yasar
Tebrik ederim sizi çoğu kadın evlenince değişir nasıl olsa diye düşünüp mutsuz evliliklere ve mutsuz çocuklara sahip oluyorlar evlenmeden böyle bir karar almış olmanız aşkın sevginin her şey demek olmadığını anlamanız çok iyi çünkü gerçek aşk gerçek sevgi her iki kişinin birbirine saygı duymasıyla oluşur eminim sizi hak eden size değer verecek biriyle tanışacaksınızdır yaşınız daha çok genç doğru kişiyi bulacaksınız bu arada çok geçmiş olsunNişanlımla ağustosta nikahimiz olacaktı .
Ben artık çok bunaldım çok ilgisizdi iskolik giriş ona göre kadın evinde sürekli duracak ev işi yapacak çocuk doğurup buyutucek çalışmak yasak çevre edinmek yasaktı. Ben onun için bütün herşeyi geride bırakıp onu seçmiştim ama çok hata yapmışız. Artık ilgisiz sorumsuz saygısız bı insandan kurtuldugum için şükür ediyorum. Siz siz olun ne olursa olsun askinizdan oluyorsa olsanız aman diyim sakına herşey için vazgeçmeyin çünkü haketmiyorlar.
Şuan ameliyatliyim iylesip eski işime devam etmeyi düşünüyorum geri çevremi kazanmak için çaba sarfedicem 25 yaşındayım henüz biseyler için geç değil. Ya evlenseydim çocuğum olsaydı diyorum. Şükürler olsunn kurtuldum
Var mı daha ötesi? Nefret ediyorum böyle barzolardanona göre kadın evinde sürekli duracak ev işi yapacak çocuk doğurup buyutucek çalışmak yasak çevre edinmek yasaktı.
He yani severek ağlaya ağlaya kendimize saygı duyduğumuz için ayrilmalarimiz o kişiye aşık olmadigimiz anlamına geliyor. Aldatildigimiz için ayriliyosak hala aşık değiliz anlamına geliyor. Aşk birilerine itlik köpeklik yapmaktir diyosunuz yaniaşkta mantık olmaz canım, vücut kimyasalları hormonlar bile beyne yanlış sinyal gönderir ki gözümüze perde iner, sağlıklı karar alamayız, aşk kimi bilimsel çevrelere göre 1,5 yıl kimiyse 3 yıldan sonra azalınca beyin kendine gelmeye başlar, bilim diyor test etmiş adamlar
itlik köpeklik kısmında aslında evet :) bekar olduğum ve belli yaşa kadar çeşitli ilişkilerimde çözümler bulmaya çalışırken bilime başvurduğum için bazı cevaplar bulabildim tabi. ancak bilim camiası da daha olayı tam aydınlatabilmiş değil. mesela onlar 3 yıl diyor ama ben 6 yılın sonunda aşıkken perişan bir şekilde bıraktım sevgilimi. seviyordum ama ümidim kalmamıştı. 3 yıl da depresyonu yönetmekle geçti ancak iyileştim. şimdi düşünüyorum da aşkmıydı ayrılırkenki hislerim, yoksa alışkanlık, sosyal evlenme kuralı, hayallere veda etmek, gelecek korkusu vb sebepler miydi.He yani severek ağlaya ağlaya kendimize saygı duyduğumuz için ayrilmalarimiz o kişiye aşık olmadigimiz anlamına geliyor. Aldatildigimiz için ayriliyosak hala aşık değiliz anlamına geliyor. Aşk birilerine itlik köpeklik yapmaktir diyosunuz yani
Harıka bır karar vermısın .Bırak dağ ayısını.Nişanlımla ağustosta nikahimiz olacaktı .
Ben artık çok bunaldım çok ilgisizdi iskolik giriş ona göre kadın evinde sürekli duracak ev işi yapacak çocuk doğurup buyutucek çalışmak yasak çevre edinmek yasaktı. Ben onun için bütün herşeyi geride bırakıp onu seçmiştim ama çok hata yapmışız. Artık ilgisiz sorumsuz saygısız bı insandan kurtuldugum için şükür ediyorum. Siz siz olun ne olursa olsun askinizdan oluyorsa olsanız aman diyim sakına herşey için vazgeçmeyin çünkü haketmiyorlar.
Şuan ameliyatliyim iylesip eski işime devam etmeyi düşünüyorum geri çevremi kazanmak için çaba sarfedicem 25 yaşındayım henüz biseyler için geç değil. Ya evlenseydim çocuğum olsaydı diyorum. Şükürler olsunn kurtuldum
Nişanlımla ağustosta nikahimiz olacaktı .
Bütün yorumlarını okudum canım Allahın sevgılı kuluymussun cok guzel bı karar almıssınNişanlımla ağustosta nikahimiz olacaktı .