- 15 Şubat 2015
- 163
- 45
- Konu Sahibi Blackberry2245
Aranizda sevdiginiz halde bosanan varmi ?? Esim benden vaz gecti, bende onun arkasindan yaz tutuyorum. konusmaya ihtiyacim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun nedir?Aranizda sevdiginiz halde bosanan varmi ?? Esim benden vaz gecti, bende onun arkasindan yaz tutuyorum. konusmaya ihtiyacim var
1.5 yil evliydik cocugumuz yok. Ailesinin gazina gelip beni iki günde sildi. En büyük Sorun KV di. Son zamanlar anlasamadim ailesine borc harc yaptilar üstümüze. Kocamda bunlarin stresine dayanamayip beni silip atti....
Ne demek ya? Millet strese girip boşanmaya kalksaydı ortalıkta evli insan kalmazdı.1.5 yil evliydik cocugumuz yok. Ailesinin gazina gelip beni iki günde sildi. En büyük Sorun KV di. Son zamanlar anlasamadim ailesine borc harc yaptilar üstümüze. Kocamda bunlarin stresine dayanamayip beni silip atti....
Evlendigimiz ilk aylarinda babasinin zamaninda yaptigi vergi borcu geldi. Kocamda bana sormadan üstlendi. Ister istemez ailesine karsi sogudum, mesafe koymak istedim cünkü ailesi doymak bilmiyen Bir cinz paran varsa hayirli bir evlatsin. Kocam sanki aylar gectikce uzaklasti benden her sordugumda stressliyim felan diyordu taki bir ay öncesine kadar yine Kv den dolayi kavga ettik benle iki gün konusmadi. Sonra ise gittigimde Bir mesaj atti herseyin bittigini yazdi yaniii evligligim Bir mesajla bitti. Ailecek aradik sorduk konusmak istemedi bizlen sadece herseyin bittigini söylüyor bu aradada annesi sevincten havalara ucmus. Biz ailecek Daha saskiniz daha anlamis degiliz buna kaynanam büyü yapmis olabilirmi?Ne demek ya? Millet strese girip boşanmaya kalksaydı ortalıkta evli insan kalmazdı.
Ya siz konuyu tam olarak anlatsanıza..
Giriş, gelişme sonuç olarak. Siz sadece sonucu söylüyorsunuz. Nasıl yorum yapalım ki??
Evlendigimiz ilk aylarinda babasinin zamaninda yaptigi vergi borcu geldi. Kocamda bana sormadan üstlendi. Ister istemez ailesine karsi sogudum, mesafe koymak istedim cünkü ailesi doymak bilmiyen Bir cinz paran varsa hayirli bir evlatsin. Kocam sanki aylar gectikce uzaklasti benden her sordugumda stressliyim felan diyordu taki bir ay öncesine kadar yine Kv den dolayi kavga ettik benle iki gün konusmadi. Sonra ise gittigimde Bir mesaj atti herseyin bittigini yazdi yaniii evligligim Bir mesajla bitti. Ailecek aradik sorduk konusmak istemedi bizlen sadece herseyin bittigini söylüyor bu aradada annesi sevincten havalara ucmus. Biz ailecek Daha saskiniz daha anlamis degiliz buna kaynanam büyü yapmis olabilirmi?
Evlendigimiz ilk aylarinda babasinin zamaninda yaptigi vergi borcu geldi. Kocamda bana sormadan üstlendi. Ister istemez ailesine karsi sogudum, mesafe koymak istedim cünkü ailesi doymak bilmiyen Bir cinz paran varsa hayirli bir evlatsin. Kocam sanki aylar gectikce uzaklasti benden her sordugumda stressliyim felan diyordu taki bir ay öncesine kadar yine Kv den dolayi kavga ettik benle iki gün konusmadi. Sonra ise gittigimde Bir mesaj atti herseyin bittigini yazdi yaniii evligligim Bir mesajla bitti. Ailecek aradik sorduk konusmak istemedi bizlen sadece herseyin bittigini söylüyor bu aradada annesi sevincten havalara ucmus. Biz ailecek Daha saskiniz daha anlamis degiliz buna kaynanam büyü yapmis olabilirmi?