sırf bu yüzden ayrılırsanız kocan kafasını duvarlara vurur.bence yüzyüze gelmeyi bekley,n.bi süre aramayın mesaj atmayın noluyo dicektir zaten kendi kendine.neden aramıyor falan .merak edicektir sizi.yüzyüze görüştüğünüzdede ben senin anneni babanıda çok seviyorum onlarda benim annem babam.ama biz karı kocayız.birbirimize ihtiyacımız var.biraz evli gibi davransak anlaşamazsak o zaman ayrılmayı düşünsek daha mantıklı değilmi.anne babalarımız başımız üstüne ama biz evliyiz herkesten önce birbirmze ihtiyacımız var ne dersin deneyelim bi kere gibi konuşun bence.anne babasını sevdiğinizi ,ama sizin aranız kötü olursa onlarlada iletişimizin pek sağlıklı olmayacağını onlarlada aranızın kötü olacağını söyleyin ama biz iyi olursak onlarda alışacaklardır deyin.bu çok olağan bir durum erkekler malesef ilk zaman anneleriden kopamıyorlar.heleki siz daha evli gibi yaşamaya başlayamamışsınız bile.tatlı dil herşeyi çözer bence bir araya geldiğnizde 2-3 ay beraber yaşayınca herşey hallolur yeterki onu ikna edin