Severek boşanma

Seviyorum hemde cok ama çözemiyorum hiçbir şeyi boşanmış olmamıza rağmen onun ısrarıyla konuşmaya başladık ama bir türlü ciddi konulara giremedim hep kaçtı hep kaçtı, bugun bitirdim çünkü beni karanlığın dibine sürüklediğini hissettim ,sanki hala evliymişiz gb her şeyde beni engelledi gittiğim geldiğim yerlere karışmaları , whatsapp ta kimle konuşuyorsuna kadar iyi güzel ama ciddi konulara gelince günü güne atmaları beni bitirdi hala boşanmamıza sebep olan seyleri konuşuyor Bende bıraktım

İşte haziranda davam var yaptıkları canıma tak etti dava açtım evi bosalttim ama psiman oldum yaptıkları yalan dolan ama yinede sevgim bitmemiş ama beni ne arayan var ne soran var..eşyaları dağıtmışlar canım çok acıyor her gün bir mucize olsun istiyorum ama yok kısa özeti bu

Hımm işte hep aynı yanlışları yapıyoruz keskin sirke küpüne zarar veriyo, evden çıktınız , davayı açtırdınız vs keşke evi boşaltmasaydın neyse şimdi önüne bakma Zaman'ı ne kadar Zaman oldu görüşmeyeli

Yani ailesinin de yüzü yok oğlunun yaptıklarından benimde evlilikte yanlislarim oldu elbet ama onun kadar ağır değil o çevreme zarar verdi ben kendisine laflarimla...kendini evin erkeği hissedememis bende korkmuş hep şimdi ondan kahramnlik bekliyorum o benim karım ben onu bırakmam demesini bekliyorum ama onda nerdee adam olsa bana babamın yaşadıklarını yasatmazdi ..

Hımm anladım gerçekler hep acı yalan dolan varsa emin ol bi mucize olsa bile sen şimdi Mutlu olacaksın ilerleyen Zaman'larda o sevgin bile nefret olcak , daha cok yenisin , eger ben eşimin sevgisine güveniyorum ve onun yalan dolanlarına baş edip o huyundan vazgeçirebilirim diyosan kayınvalidenle birlikte ol, onunla dertleş kayınvalidenle başarıya ulaşabilirsin

Ama sana sunu söyleyim ondan kahramanlık bekleme , şimdi davayı sen acıtırdın erkeklik gururu vardır onda gidip yalvarmam evide boşalttı der , çevreme rezil olamam der, burda istiyorsan eger sen savacaksın

Nacizane bir tavsiyem daha var inş gönlüne göre olur her şey barışırsan , pisikolojik destek alın ikinizde

Bende aileme rezil oldum zaten yutuyorsan yaptıklarını git diyorlar ..kayinvalidemi çok severdim oda beni çok severdi en çok uzuluyordur benim yokluguma ben gidemem onun gelip yaptıkları için özür dilemesi lazım işte neyin gururunu yapıyor ki kendi yaptıkları ortada ailesi bile beni uzmesin bi daha diye aratmıyor onlardan da korkuyor olabilir..psikoloğa goturuyorlarmis suan yalancılıkla ilgili ...keşke duzelcem beni bırakma diyebilse ben gururumu al cam geri bi gelse ..Çok zor benim durumum..

Teşekkür ederim sağol ya gerçekten kendimi kandiriyorum belki ama Allahtan umudumu kesmiyorum .dediğin gibi bi ay bi sene iyi oluruz yine huylu huyundan vazgeçmez beni kaybetti zerre pişmanlığı yok hala iddaa oynamalar falan filan onun adam olacağı yok ta Allahtan umut kesmiyorum kesemiyorum hazirana kadarda hep umutla beklicemm herhalde

Anladım bende senin gibiydim ama bizde yalancılık filan yoktu hiçbir şey yoktu , incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerle bittik , Zaman'ında bende diyodum ben gitmem kimseyle konuşmam onlar gelcek ,eşim gelcek ailemin elini öpecek ben ole gidecem diyodum bunu derkende deli gb seviyodum ama gururmuş bu benim sonumu getirdi eger istiyorsan ben gitmem demeyi bırakacaksın savaşacaksın , sonra üzülen sen olursun

Ama yalancılıkta başını alıp baya gitmiş anladığım kadarıyla sen Mutlu olabilecek misin ?? Offf ya ne zor bi hayat , bu hayat

Yani boşanmak istemiyorsan dava günü de gelse ben boşanmak istemiyorum dediğinde yine boşanmazsın , hadi boşandın diyelim 15gün vazgeçme süren var onuda geçtim mahkeme kararı kesinleşince senden soyadını almak için imzaya çağıracaklar onu imzalamayıp ben vazgeçtim desen bile boşanmazsın yani her şey senin elinde , yaşadıklarınla , gördüklerinle iyi düşün ilerdeki hayatını düşün nerde Mutlu olmayı hissediyorsan orda kal

Aa bak bu yazdıklarını düşünmedim hiç beklicem,bana ben degistim diyene kadar yoksa emin ol ben bu hamleyi yapmasaydim hep aynı şeylerle gelicekti..cnku hep affettim onu oda biliyordu..mutlu olabilirmiyim bilmiyorum ama sevdim işte ama o beni hiç sevmemis bence yoksa izin vermezdi yaptiklarima gerçi yüzü de yok hayırlısı olsun ya ..tekrar sağol Allah senin de gönlüne göre versin..ama derler ya okunmuş kitap bi daha okunmaz diye sende iyi düşün...bir kere bitti mi laftada soz dede hep biter ve bir gün sonu gelir derler..Çok cikmazdayiz.Allah hakkımızda hayirlisini versin

Kelin ilacı olsa başına sürermiş :) ancak yazmadan edemedim. Kendime faydam yok belki size kısmen de olsa olur. Erkeğin size nasıl davranacağını anlamak için annesi ile olan ilişkisine bakmak lazım. Annesine düşkün olan erkek eşine de düşkün oluyor değer verşyır, kıyamıyor. Keşke benim nişamlım da annesi ile sizinki gibi olsaydı. Bence eşinşzin sözlerine kulak verin. Size değer veriyorsa boşverin ailesini o demedsn siz görüşmek isteyin, yakın olun onkardan biri gibi hissetmeye çalışın kendinizi hiçbirşey kaybetmez çok şey kazanabilirsiniz. Madem anneye düşkün bir eş car ve siz de seviyorsunuz siz daha düşkün olun annesine. O zaman siz daha değerli olur en çok sevilen olursunuz naçizane söylemek istedim :)
sanırım siz erkeksiniz.. !

benimde eşim öyle annecidir biraz dediğim evde bir problem olsun olmasın herşeyini annesine anlatır . benimde en nefret ettiğim şey ev içinde olan yaşanılan herşeyin bir başkasına anlatılması . bilmemesi gerekir çünkü kime ne ? o zaman özel hayatı yaşamanın paylaşmanın ne anlamı var birine sorup herşeyi fikir alıp onu gerçekleştirmek onu bir birey değil hala çocuk yapar. annenin de kızıp neden herşeyi bana söylüyorsun demesi gerekir ki eğer evladının sağlıklı bir birey olmasını istiyorsa sonuçta evlenmişiz çocuk değiliz tabiki büyük olarak danışabiliriz bir sıkıntıda ama fazlası zararlı . karşı taraf da sırf can sıkıntısına ilişkiyi bitirme yolunda plan yapabilir. kimsenin eline ilişkinizi yönetecek söz söyleyecek kadar koz vermeyin çok mutlu olsanızda ayrılırsınız!!!

ölümü unutuyoruz arkadaşlar ölümü..şu 3 günlük dünyada degmicek şeyler için kavgalar çıkarıyoruz ..bu hayatın kendisi, nefs oluyor.valla işte hakkımızda hayırlısı bundan sonra bari sıkı dersler çıkarsak ..

Back
X