Severek boşanmak ...

Evi ben değil o terketti ki bu birleştikten 2yıl sonra hani düzensiz yazdım ama işin iç kısmını bilmeden uslüp kirliliği yapmayın
Üslup kirliliği derken? Şurada yazdıklarınızi anlamayan birsürü mesaj var. Doğru düzgün yazsaydinizda anlasilsaydi. Sizin uslubunuz sorunlu zeki kadın.
Dayak var aldatilma var çocuğa sahip çıkmam var. Bana usluptan bahsetmek mi derdiniz

Özetle aslında anlatmak istediğim şey şu kafamı toparlayarak anlatırsam...

Çalışıyorum herkesin gıpta ettiği işim var, electron mikroskop uzmanıyım (bitecek olda bile referansı yeterli baya iyi bi iş). Arkadaş çevrem var kültürel birikimim var ailem yanımda çocuğum var ama hiçbirşeyden zevk alamıyorum... özlüyorum bişeyleri geçmişteki sevdiğim aşık olduğum kişiyi... o insan benim sevdiğim bu insan değil evet ama benim hatalarımda onu değiştirdi , ben o aşık olduğum insanı çok özledim birde şimdi pişmanlığını ifade edince tehlikede hissediyorum kendimi garip bir duygu hem inanmak istemiyorum asla va asla ama o eski aşık olduğum insan ya hala ordaysa diye ona olan tutkum beni ürkütüyor

KU
Uykusuzluğumdan yanlış hemde baya bi anlaşımaz derecede yazmışım da ben evi terketmediğimi anlatmak istedim üslup derken birden sataşır gibi yazmışsınız gibi algıladım İlk olarak

KU

Uykusuzluğumdan yanlış hemde baya bi anlaşımaz derecede yazmışım da ben evi terketmediğimi anlatmak istedim üslup derken birden sataşır gibi yazmışsınız gibi algıladım İlk olarak
Hayır satasmadim niye satasayim size. Yasadiginiz seyler ağır şeyler. Zeki bir kadın olduğunuzu söylüyorsunuz ama hala içinizde adama karsi bir şeyler var. Yani bir şeyler olabilir tabi ama eskisi gibi olacağını nasıl düşünebilirsiniz ki? Aldatma dayak çocukla.ilgilenmeme yani neresinden tutarsaniz elde kalıyor. İşiniz gücünüz var kaldı ki nafaka tazminat da alırsınız. Ayrıca ev kira olsa bile siz ev bulasiya kadar o evde oturma hakkınız da var. Daha adam düzelir mi diye düşünmeyin. Yaşınız sa genctir büyük ihtimalle önünüze bakın bence.
O güzel günler geri gelmeyecek ve yapılanlar unutulmayacak.
İnşallah çıkarsınız iÇinde oldugunuz durumdan.

Ve şu anda da evin faturaları dahil herşey ona kalfı hakimin ön incelemesi ile daha duruşma olmadı üzerine olan malları devredemesin diye davaları açtım, delil olarak herşey hemen hemen mevcut ve darptan hapis yatma durumu bile varmış avukatın dediğine göre,üzerine olan mallar yarı yarıya olabilirken bu kişi daha önce birisinin evini ve garajını üzerine almış (o kişide bankadan kredi yüzünden sıkıntıya girdiği için hacize gitmesin diye buna devretmiş) o evde bizim ev ve arabayı baya baya bi karşılıyor yarı fiyatı ile,o ev içinde dava açtım ama ben bunlarla mutlu değilim "sevgi" tek kelimeyle istediğim

Darp ve aldatma konusunda zaten dedikleriniz şaşmaz, sonuna kadar katılıyorum. Ama ben o ilk aşık olduğum insana hasret duyuyorum üzülüyorum özlüyorum o geçen romantik günlerimizi sevgi dolu oluşumuzu... ne bileyim

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Başa sarmak çok kolay ama aynı şeyleri yaşamak çok zor o yüzden kalbinizden zihninizden atmaya çalışın kendisinin boşanmaya tutumu nedir

Bence o pişmanlık samimi bir pişmanlık değil. herşey elden gidecek diye söylenmiş son bir kurtulma çırpınışları. Hani belki kadınlar duygusaldır ya sizin şu an olduğunuz gibi belki kandırırım param cebimde kalır, ceza davasından da yırtarım fikrinin ürünleri. Kazan kazan durumu. Belki çok acımasız geldi sözlerim ama aldatan ve döven erkeğin pişmanım sözünün bendeki tercümesi bu. Anlaşmalı boşanma teklif edin en azından ceza davası açmayıp merhamet göstereceğinizi ama herşeyi istediğinizi söyleyin neyi var neyi yoksa bi donu atletiyle bırakın sokağa nafakayı da unutmayın.Özlediğiniz aşkı belki o yıllardaki gibi tutkuyla ve en safiyane duygularla bulamazdınız malum büyüdünüz ve insanları acı çekerek tanıdınız ve akıllandınız. Yani o pespembe gözlüklerden bakamazsınız artık dünyaya, baksanızda göremezsiniz ama bir pembe görünür yine dünya ve ömrünüzü geçireceğiniz o doğru insan oralarda bir yerlerde. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…