Severek boşanmak ...

kalbimaciyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2019
87
54
3
34
Tam 5 gün sonra evlilik yıldönümümüz...

İlk ayrılık oyununu o başlattı ben burda günahı diğer tarafa atan rahatlamak için gelen tayfadan değilim benimde oldu hatalar çım ama suçlamıyorum o başlattı...

1yıl boyunca oğlum doğduktan hemen sonra ayrılmıştık, daha doğrusu lohusa depresyonu+ bunu fırsat bilen eş ailesi durumuydu bizimkisi...

Oğlum ilk baba dediğinde babama içim yanmıştı sonucu neyse dişi kuş yapar yuvayı diye sabrettim o bana geri döndü affettim

Yalan iyi değil iki ayrı yabancı kalmışız birde ortada hiçte alışık olmadığı bi "bebekli" hayat hemfe 1 yaşında ara sıra çocuk görmekle aynı şey miydi , hayır...
Sabrettim yuvayı dişi kuş yapacaktı ya

Sevmek istedi ama hemde cepte olan bi hatunda olayım istedi... tam sabrımın sonucunu alacakken ama beni zamanında aldattığını öğrendim geçmiş zaman ama ona en inandığım en saf yerine koyulduğun zamanlardaydı

Detaylar ise çook fazla

En sonunda ben boşanma davası açtım

O kadar şeyine sabrettim ki taştı artık

Anlatsam şimdi burda ne zeki kadınmışsın iyi etmişsin diyecek olanlarınız var, hukuki anlamda şu an için herşey benim lehime

Evi o terketti darp etti darp raporu ile uzaklaştırma aldım evde oturuyorum kredisini faturasını ödemek zorunda vs vs... nafaka şu an yok daha ilk duruşma olmadı

Ve .. tam 28 gün kaldı aramızda bir garip diyalog arada bir dönüyor ve ben onu çok özlüyorum..içim titriyor adı geçince boşanmaktan korkmuyorum ona olan sevgimden ... verdiğim emeğin bu kadar hiçe sayılmasından ... beni acaba oda hissediyor mu hissinden... ailemden bile yoruldum

Tam 5 gün sonra evlilik yıldönümümüz...

İlk ayrılık oyununu o başlattı ben burda günahı diğer tarafa atan rahatlamak için gelen tayfadan değilim benimde oldu hatalar çım ama suçlamıyorum o başlattı...

1yıl boyunca oğlum doğduktan hemen sonra ayrılmıştık, daha doğrusu lohusa depresyonu+ bunu fırsat bilen eş ailesi durumuydu bizimkisi...

Oğlum ilk baba dediğinde babama içim yanmıştı sonucu neyse dişi kuş yapar yuvayı diye sabrettim o bana geri döndü affettim

Yalan iyi değil iki ayrı yabancı kalmışız birde ortada hiçte alışık olmadığı bi "bebekli" hayat hemfe 1 yaşında ara sıra çocuk görmekle aynı şey miydi , hayır...
Sabrettim yuvayı dişi kuş yapacaktı ya

Sevmek istedi ama hemde cepte olan bi hatunda olayım istedi... tam sabrımın sonucunu alacakken ama beni zamanında aldattığını öğrendim geçmiş zaman ama ona en inandığım en saf yerine koyulduğun zamanlardaydı

Detaylar ise çook fazla

En sonunda ben boşanma davası açtım

O kadar şeyine sabrettim ki taştı artık

Anlatsam şimdi burda ne zeki kadınmışsın iyi etmişsin diyecek olanlarınız var, hukuki anlamda şu an için herşey benim lehime

Evi o terketti darp etti darp raporu ile uzaklaştırma aldım evde oturuyorum kredisini faturasını ödemek zorunda vs vs... nafaka şu an yok daha ilk duruşma olmadı

Ve .. tam 28 gün kaldı aramızda bir garip diyalog arada bir dönüyor ve ben onu çok özlüyorum..içim titriyor adı geçince boşanmaktan korkmuyorum ona olan sevgimden ... verdiğim emeğin bu kadar hiçe sayılmasından ... beni acaba oda hissediyor mu hissinden... ailemden bile yoruldum
Seni hissetse oda aldatmaz

nasil? seni darp etti bir suru cektirdi, sen hala seviyorsun oyle mi? nasil oluyor bu?
Cevabı bilsem ... ona alıştığım için mi yoksa pişmanlığını bana hissettirdiği için zaaf mı .. geömişte yaşanan güzel şeylern özlemini çekiyorum sevmekten daha çok aslında olan bu .. ve canımı en çok acıtanda bu

Cevabı bilsem ... ona alıştığım için mi yoksa pişmanlığını bana hissettirdiği için zaaf mı .. geömişte yaşanan güzel şeylern özlemini çekiyorum sevmekten daha çok aslında olan bu .. ve canımı en çok acıtanda bu
hersey lehime diyorsun, seni darp ettiyse zaten buyuk bir hata etmistir. bunun affi olmamali bence. sen bilirsin ama sadece aliskanlik gibi geldi simdi. bos ver

Cumlelerınız çok kesik ,bağlantı kurulamıyor anladığım kadarıyla aldatıldıgınız ve şiddet gördüğünüz adamcıgı siz hâlâ sevıyorsunuz bence bir an önce kendınıze olan şiddete de bir son verin....
Uykusuzum, kafam dağınık haklısınız rasteldim burayı okurken içimden geldiği gibi yazdım, yazdıklarım gibi içinde karışık zaten

Ona öfke duyuyorum o zamanda delicesine intikam alma isteği oluyor yaşadıklarım yüzünden herşeye tahammülsüz birisiyim artık, belirsizlik canımı acıtan
Maddi özgürlüğünüz var mı, aileniz arkanızda mı? Tüm bunlar varsa belirsiz olacak bir durum yok.Cocugunuzla güzel bir hayat kurup bir asalaktan kurtulmuş olacaksınız.

Maddi özgürlüğünüz var mı, aileniz arkanızda mı? Tüm bunlar varsa belirsiz olacak bir durum yok.Cocugunuzla güzel bir hayat kurup bir asalaktan kurtulmuş olacaksınız.
Şu an iş sözleşmemin son ayındayım, yeni bi işe ihtiyacım var yüksek lisans mezunuyum uzun vadede üniversitede kadro alabilirim biraz uğraşarak ailem yanımda çok şükür

Sizi darp eden mutluluk yaşatmayan bir insanı nasıl özlüyorsunuz anlamadım. Alışkanlık olabilir eywaallah ama tiksinti duymanız lazım üstelik aldatmış bu pislik adamın nesini özledini size ihanetimi şiddetinimi

Aldatildin şiddet gördün evi terk ettin. çocuğun dedesine baba diyor.her şeyi sineye çekip eve donmussun ve sen zeki bir kadin olduğunu mu düşünüyorsun :KK25:
Evi ben değil o terketti ki bu birleştikten 2yıl sonra hani düzensiz yazdım ama işin iç kısmını bilmeden uslüp kirliliği yapmayın

Böyle adamlar sevilmez, poposuna bir tekme vurulup kapının önüne koyulur canım. Aldatan adam da akıllanmaz hep yapar. Hayırlısı olsun hakkında .

Sirkelenmek istiyorum adlında duyöaya ihtiyacım olan bu kuvvette bi söz 👏🏻👏🏻👏🏻 Ağzınıza sağlık ... özlemim geçmişe o yüzden canım yanıyor

Şu an iş sözleşmemin son ayındayım, yeni bi işe ihtiyacım var yüksek lisans mezunuyum uzun vadede üniversitede kadro alabilirim biraz uğraşarak ailem yanımda çok şükür
Ne kadar güzel işte. Tüm enerjinizi kariyerinize ve cocugunuza harcayabilirsiniz. Saçma sapan insanlıktan nasibini alamamış bir mahlukatı adam etmeye uğraşmak neye yarar?Önünüzde şiddet olmadan, ahlaksız bir adam olmadan yaşayacağınız güzel bir ömür var.Cocuğunuz böyle ahlaksız bir adamın yanımda mı büyüsün? Tüm bunları düşünüp geleceğinize odaklanın.

Bu kadar anlaşılmaz olmak için ne yapıyorsunuz anlamıyorum ki. İki kez okudum, tarih aralıklarını anlamak için zeki bir kadın olmam bile yeterli olmadı. Kahraman tazeoğlu şiirleri gibi konu açmayın rica ediyorum. Beynimiz yanıyor.

Konuya gelecek olursak, darp raporu alacak kadar dövmüş, aldatmış, baba olmayı bile becerememiş insan ziyanı bir adam. Neyin sevgisi ve acısı bu? Tamam ayrılıklar zordur, insan önce kendine üzülür, geçen yıllarına vs ama seviyorum deyince kızıyor insan içten içe. Sevilmez çünkü bu. Kurban olduğum rabbim bir bana vermemiş bu her koşulda sevme halini. Hemen azalıveriyor benim sevgim. Özeniyorum aslında.

Sirkelenmek istiyorum adlında duyöaya ihtiyacım olan bu kuvvette bi söz 👏🏻👏🏻👏🏻 Ağzınıza sağlık ... özlemim geçmişe o yüzden canım yanıyor
Tabiki silkelenin kendinize gelin bir an önce, hayat gidenlerin arkasından yas tutacak kadar uzun değil. Etrafınıza bir bakın bir sürü boşanmış kadın var ve hepsi de daha mutlular. Böyle adamlar kadınların hayatında parazittir, sürekli alır ama hiçbirşey vermezler.

Back
X