severek boşanmak:(((

arkadaşım diğer konunada cevap yazmıştım buraya da yazayım... şu an senin özlediği eşin dediğil birinin varlığı, alışkanlıkların... onlarıda unutacaksın eminim... en büyük acılar bile 3 ay içinde küllenmeye başlıyormuş... eminim sende 2 3 ya kalmaz unutmaya daha az acı çekmeye başlıyacaksın....

konuyu okumadım bilmiyorum ama seni az buçuk anlayabiliyorum...Allah sabır versin, bende şu aşamada acaba boşanma sürecindeyim, henüz verilmiş bir karar olmamasına rağmen gidişatın bu olması inan şimdiden içimi acıtıyor...Sevgi mi diyorum tükendi, aşk mı diyorum kül oldu, saygı desen çoktan yok oldu daha ne bekliyorum bilemiyorum...
Allah kolaylık versin, ben sadece acını paylaşmak istedim, diyeceğim hiçbir şey yok kelin merhemi olsa kendi başına sürer hesabı...

kendimi bazen anlayamıyorum.
ama buraya yazmak ve sizlerden fikir almak beni rahatlatıyo.eşimle 2 ay önce boşandık.şiddet sorumsuzluk,aldatma hepsi vardı....ama ne yazıkki ben onu aklımdan hiç çıkaramıyorum.:26:insanların kurtuldun otur şükret demelerine rağmen bana yaptığı kötülükleri bilmeme rağmen,boşandıktan sonra bile çirkinleşmasine rağmen olmuyo aklımdan çıkmıyo.
birleşmeyi istiyo ama ben biliyorum ki birleşince gene aynı olacak.işin içinden çıkamıyorum.o boşanmak istedi ben hiç istemedim ama sabır bırakmamış demekki.yardım edin ben ne yapmalıyım.bu arada birleşirsem ailemi kaçıncı kez karşıma almış olacağım ve onlar bana hep destekti.elim bütün ipleri kopardı.çok kötüyüm çok..:43:

değişmeyen adam afedersin ama hacca gitse yine değişmez! bu yüzden madem resmi olarakta boşanılmış aileni bari karşına alma üzme onları üstelik adam aldatmış ve kendi boşanmak istemiş varmı böyle git deyince gideceksin geri dön dediğinde evine döneceksin! hiç mi ciddiye almıyor bu adam seni saygı duymuyor.. zararın neresinden dönersen kardır..şuan çok yeni bitmiş evliliğin eski eşini düşünmen hemen sevginin bitmemesi normal tabiki düşünmesen üzülmesen tuhaf olur zaman herşeyin ilacı biraz zaman ver kendine:26:

yine aynı şeylerin olacağını biliyorsan unutacaksın o adamı. tekrardan dönersen ailenide karşına alacakmışsın belki bu sefer gidersen ailen sana rest çeker onlarıda kaybedersin ve aynı şeyler olursa arkanda sana destek olacak aileyi bulamazsın.

bende boşanma aşamasındayım şuan eşim ilkönce beni herkese kötüledi,ailesine,çevereye,arakadaşlarımza bende bunalımdadır diye alttan aldım hatta yalvardım kendine gel diye,sonra başka biri olduğunu öğrendim ona rağmen dön dedim tamam dönücem ama ailem beni silecek buna rağmen onlarla konuşup gelicem dedi ama gelmedi..davada açmadı 3 aydır ama bitecek artık galiba..bende çok özlüyorum onu hergün ağlıyorum çocuğum için bizi bırakıp gittiği için kahroluyorum,saatler geçmiyor çok acı çekiyorum çok...
herşey bitip aylar sonra tekrar başlamak isterse asla kabul etmezdim şuan yaşadıklarımı birdaha yaşarsam kaldıramazdım,hergün o korkuylada yaşayamazdım
biryerden hayata tutunmak lazım,güçlü olmak olumlu düşünmek lazım..seni bilmiyorum ama benim birde çocuğum var işim yok ve küçük biryerde aşıyorum ve 11 yılımı verdim bu evliliğe ona rağmen dönmezdim...

bende boşanma aşamasındayım şuan eşim ilkönce beni herkese kötüledi,ailesine,çevereye,arakadaşlarımza bende bunalımdadır diye alttan aldım hatta yalvardım kendine gel diye,sonra başka biri olduğunu öğrendim ona rağmen dön dedim tamam dönücem ama ailem beni silecek buna rağmen onlarla konuşup gelicem dedi ama gelmedi..davada açmadı 3 aydır ama bitecek artık galiba..bende çok özlüyorum onu hergün ağlıyorum çocuğum için bizi bırakıp gittiği için kahroluyorum,saatler geçmiyor çok acı çekiyorum çok...
herşey bitip aylar sonra tekrar başlamak isterse asla kabul etmezdim şuan yaşadıklarımı birdaha yaşarsam kaldıramazdım,hergün o korkuylada yaşayamazdım
biryerden hayata tutunmak lazım,güçlü olmak olumlu düşünmek lazım..seni bilmiyorum ama benim birde çocuğum var işim yok ve küçük biryerde aşıyorum ve 11 yılımı verdim bu evliliğe ona rağmen dönmezdim...

burayı okuunca benden de kötüleri varmış diyorum.bende küçük bi ilçede yaşıyorum ama buna rağmen çok geniş bakabilen bi ailem var ve yanımda.kurulu düzenim hiç bozulmadı aynen veime devam ediyorum.4 yaşında bi kızım var ve iyiki de var yanımda.işim var 20 gün önce araba aldım.:nazar:allahtan daha ne istiyosam.....
he ben dönecek miyim bende dönmicem.ama yaşadıklarım da hafiflesin istiyorum...

cnm onun sana ulaşmasını bir şekilde engelle ve kendine düzen kurmaya çalış... sonuçta o hayatının sürekli içindeydi ve heranın onunlaydı alışkanlıkın olduğu senin için yeni düzen kurmak zor geldiği için de alışkanlık da olduğunda sende sanki istek varmış gibi olabilir ama inan bu dediklerini yapan insandan sana hayır gelmez bela gelir kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama çocuğunda varsa düzen kurmaktan korkabilirsin ama korkma güzelim inan eski eşin bu dediklerini (şiddet sorumsuzluk,aldatma hepsi vardı.) yaptıysa hala senle uğraşır arada gelir sana ama genellikle yine başka kadınların koynundadır..... şükrette böyle karaktersiz insan boşandığında (senin hakkında)rahat dursun

cnm onun sana ulaşmasını bir şekilde engelle ve kendine düzen kurmaya çalış... sonuçta o hayatının sürekli içindeydi ve heranın onunlaydı alışkanlıkın olduğu senin için yeni düzen kurmak zor geldiği için de alışkanlık da olduğunda sende sanki istek varmış gibi olabilir ama inan bu dediklerini yapan insandan sana hayır gelmez bela gelir kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama çocuğunda varsa düzen kurmaktan korkabilirsin ama korkma güzelim inan eski eşin bu dediklerini (şiddet sorumsuzluk,aldatma hepsi vardı.) yaptıysa hala senle uğraşır arada gelir sana ama genellikle yine başka kadınların koynundadır..... şükrette böyle karaktersiz insan boşandığında (senin hakkında)rahat dursun

:26:mahremi konularım bile sokakta.namusuma bile laf söyledi boşandıtan sonra bana daha ne kötülüğü dokunacak ki.niye bun ları yapıyo anlayamadım...

ne kötü değil ya insan toz konduramaz zaten sevdiğine karşıdaki yapar yapar amaa biz kabul edemeyiz boşver unut geçti gitti fadime nolur kendin için sağlığın için hayatın için unut ALLAHAŞKINA ya

kendine gel ya nolurrrr nolurrrr kadınız die bu kadar güçsüz ezik hatta gururumuzu bukadar yoksaymamalıyız.kadınız güçlüyüz herşeyin üstesinden geliriz lütfen ya

Canım ister istemez kötü bir şekilde de olsa eşinden ayrılıyorsun. Üzülmen, psikolojinin bozulmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
İçten içe eşine değil olan bitene üzülüyorsun. Sonra ondan dolayı sanıp,onu sevdiğini düşünüyorsun.
Benim kardeşim de boşanıyor. Onun da eşi ve eşinin ailesinin yapmadığı edepsizlik kalmadı fakat kardeşim bir söver bir toz kondurmaz.
Bizi deli eder.
Sonradan fark ettik derdi başka. Kendini oyalayacak birşeyler bul.
Ve hep kötü anlarını aklına getir. Böyle bir durumda içini yumuşatmaya çalışma.

Allah yardımcın olsun canım.gercekten cok zor bir durum.Evet sana cok kötü şeyler yapmış olabilir ama duygularımız maalesef ki birden bıçakla kesilip atılamıyor sende onun sıkıntısını yaşıyorsun.Ama emin ol gecicektir.Hakkında hayırlısı olsun tatlım

Canım ister istemez kötü bir şekilde de olsa eşinden ayrılıyorsun. Üzülmen, psikolojinin bozulmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
İçten içe eşine değil olan bitene üzülüyorsun. Sonra ondan dolayı sanıp,onu sevdiğini düşünüyorsun.
Benim kardeşim de boşanıyor. Onun da eşi ve eşinin ailesinin yapmadığı edepsizlik kalmadı fakat kardeşim bir söver bir toz kondurmaz.
Bizi deli eder.
Sonradan fark ettik derdi başka. Kendini oyalayacak birşeyler bul.
Ve hep kötü anlarını aklına getir. Böyle bir durumda içini yumuşatmaya çalışma.

bir söver bir toz kondurmaz
aynen benim durumum.nasıl bi kişilikte olduğumu anlayamıyorum artık.
ama demekki hep böle olabiliyo.
yaşasın yalnız değilim:37:

Allah yardımcın olsun canım.gercekten cok zor bir durum.Evet sana cok kötü şeyler yapmış olabilir ama duygularımız maalesef ki birden bıçakla kesilip atılamıyor sende onun sıkıntısını yaşıyorsun.Ama emin ol gecicektir.Hakkında hayırlısı olsun tatlım

teşekkür ederim canım.
aslında sağlam bi kişiliğim vardır kararlarım kesindir.ama iş bu olunca bi öle bi böle olabiliyorum zaman zaman.YAPTIĞI YANLIŞLAR HAKARETLERVS HEPSİNİ BİLMESİNE RAĞMEN İNSAN ARA ARA BOCALIYO.
AMA ATLATIYORUM YAVAŞ YAVAŞ.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH...

psikolojik destek al
aşık değilsin, sevmiyosun sadece takıntılısınkendine yapacağın en büyük iyilik ondan tamamen uzaklaşmak ve destek almak

Back
X