• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

severek evlendim ama çok mutsuzum

nehir88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
23
0
86
Rize
arkadaşlar psikolojim çok bozuk eşimle çok problemim var asla çözemiyoruz sadece unutmuş gibi yapıyoruz ama ben dayanamıyorum artık bi önerisi olan varsA lütfen yardımcı olsun

mrb ne desemki çok gergin devamlı kavga edecekmiş gibi beni bekliyo çok kırıcı lafları var benim ailem onu eğitim durumundan dolayı hiç istemedi çok zorlandım ayrıca kendisi komşumuz olur ailesi beni çok seviyo bende onları ama çok kavga ediyoruz hep içime atyorum bebeğimde var onunda etkilenmesini istemiyorum ki etkileniyo boşanmak istiyorum güle güle diyo barışnca ben seni asla bırakmam diyo ama saygımız bitti benim sayemde ayakta bu evlilik

mrb ne desemki çok gergin devamlı kavga edecekmiş gibi beni bekliyo çok kırıcı lafları var benim ailem onu eğitim durumundan dolayı hiç istemedi çok zorlandım ayrıca kendisi komşumuz olur ailesi beni çok seviyo bende onları ama çok kavga ediyoruz hep içime atyorum bebeğimde var onunda etkilenmesini istemiyorum ki etkileniyo boşanmak istiyorum güle güle diyo barışnca ben seni asla bırakmam diyo ama saygımız bitti benim sayemde ayakta bu evlilik

merhaba; ben 25 yaşındayım evli değilim nişanlıyım ne kadar bişiler önerebilirim bilmiyorum ama 11 yaşımdan beri kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum. yani yaşamışlığım çok. çok köklü sorunlar olması lazım ayrılığı düşünmen için bak çocuğunuzda varmış.işinden dolayı mı gergin eşin çünkü bende nişanlımda çalışıyoruz işimizden dolayı aşırı derecede gergin oluyoruz aynı evde olsak yerdik birbirimizi ama yine bu durum ayrılmaya sebep olamaz. eğitim durumu falan demişsin bi insan kendini yetiştirebilmişse okuduğu okul hiç önemli değil bence bunlara takılma insan düşündükçe soğur çünkü.bişilerde orta noktayı bulmaya çalışın ayrılığı en son ihtimal olarak düşün çünkü erkeğe hiç bişi olmaz bebeğin ve senin için çok zor olacak ama tabi işin içinden çıkamıyorsan katlanamıyorsan dul kalınca zorluk çekerim deyipte katlanmak durumundada kalma... ama inş hakkında hayırlısı olur düzelir herşey

merhaba;unutmuş gibi yapmak asla çözüm getirmez karşına alıp sakin anında konuş;hatarım neler de yada senin şu gibi tavırların beni yaralıyor de evlilik bitsin istemiyorum de,sonra keşke konuşsaydım dememek için bunları yapın derim Allah yardımcın olsun.

Allah kimseye vermesinn

..

karşınıza bi alıp konuşsanız ve psikoloğa bi gitseniz gerçekten sizi sevdiğini biliyosanız. ve bir şeyler yapsanız sizde bi suç var mı?:26::26::26::26:

suç hep onda mı ayrıca sözlü olarak mı böyle yapıyor??

çok mu asabi işle ilgili ya da başka sorunları mı var?

bi psikiyatrist bi yardım kurtarmaz mı bu işi:26::26:

yardım etsin Rabbim..

Back
X