Severken boşanmak

_g_h_b91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
422
205
103
33
Eşim sudan sebeplerden boşanmak istiyor ama ben onu hala çok seviyorum birde oğlumuz var boşanmamak için yalvarıcak kadar gurursuz değilim ama şuan sanki nefes alamıyorum ve boşandığım an hayatım biticek gibi hissediyorum ne olur bana akıl verin ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım anlaşmalı boşanma protokolü hazırlatıyo birkaç gün içinde elimde olur boşandıktan sonra hayata nasıl tutunucam nasıl unutucam lütfen yardımcı olun hiç iyi değilim

Bir taraf ayrılmak isterken bir taraf geçinmek istese bile o evlilik yürümez. Zorlamayın.

Maddi olarakta uzalaşabiliyorsanız protokolü imzalayıp yolunuza bakın.

Ve bu hayatta geçmeyen acı yok. Sadece zamana bırakın

bence de bosanma protokolunu hemen kabul etmeyin. sakince ve dikkatlice inceleyin, inceletin. asla sizi suistimal etmesine izin vermeyin.

tabi ki de ayaklarina kapanacak degilsiniz ama bosanmak istemediginizi de soyleyin. belki tekrar denemeyi düşünür.

sizin icin kolay olmayacak ama sabredin, zamana birakin. duygularinizi icinizden geldigi gibi yasayin.

Sizi aldatmadığından emin misiniz? Siz seviyorsunuz ama o sizi seviyor mu mesela? Ne sebeple boşanma kararı verdiniz bunlar çok önemli.. İnatlıktan mı yapıyor yoksa gerçekten sizi istemiyor mu?? Yani konuşun diyeceğim ama o da sizi seviyorsa konuşun. Yoksa diğer türlü hiçbir anlamı yok zaten bir arada olmanızın..

Boşanmak istemeyen taraf siz olduğunuza göre eşinizin fikrinden vazgeçmesi için boşanma aşamasında yani protokole yazılacak maddeler konusunda gereksiz fedakarlık yapıp kahramanlık yapmayın.
Aklına koymuş ve bosanacaksa a benim karım ne kadar iyi bir insan benden 5 kuruş nafaka talep etmedi herhangi bir malda istemedi benim canım karım ben onun için ne düşündüm o ne düşünüyor demeyecek. Emin olun birisi varsa hayatında o sikistiryordur ne zaman bisanacaksiniz diye ve siz böyle gereksiz bir adım atarsanız ikisi arkanızdan gülerek enayiden bu kadar kolay kurtulacagimi hiç tahmin etmemistim diyecek.
Madem ortada sebep yokken boşanmak istiyor mali mülkü çocuğun velayetini versin ondan sonra bosansin. Bunları verirse hiç arastirmayin neden boşanmak istedigini ha bunları vermemek için arıza cikartirsa sende ilk başta kabul etme sebebini bul delilleri topla hakkını al ve vur tekmeyi.

Eşiniz hem boşanmayı kafasına koyan hem arabayı,altınınızı,birikmiş paranızı isteyen taraf..çocuk için ise hepi topu 500 tl nafakayı yeterli görmüş. Allah razı olsun ödenmemiş kredi borçları ile birlikte evi size bırakıyormuş.. "bu şekilde boşanmayacağınızı ,onu çok sevdiğinizi yaralarınızı sarmak /yokluğunun acısı ile başa çıkabilmek,çocuğunuzun yaşayacağı mağduriyetleri gidermek için psikolojik desteğe ihtiyacınızın olduğunu bunu da ancak tüm birikimleri size bırakırsa sağlayabileceğinizi " söyleyin..Ben de eşinizin hayatında başka birisinin olduğunu düşünüyorum.

Size atfedilecek bir kusur yokken sizden boşanmak isteyen boşanmanın mali yüküne katlanır, hiç bir mahkemede öyle boşamaz zaten, bir avukat bulun. Altınlarınızı kesinlikle vermeyin. Sizin şuan maddi manevi tazminat alma hakkınız var. Evi verse de ya borcunu kapatmasını isteyin ya da arabayı satıp yarı parasını size ödesin. Erkekler başka dal tutmadan elindekini bırakmaz, muhtemelen aldatılıyorsunuz, araştırmadan birşey imzalamayın.

Bunun için hangi sebebi sunuyor? Bir kere sebep yoksa dogru dürüst bu cok vicdansızca. Apar topar boşanmaktansa diğer tarafında hazır olmasını beklemeli insan. Başka biri olabilirmi?

Eşim boşanmak istese, donunu da bırakır gidersin derim. Madem nikah çok kıymetli, bedelini ödemeden alamaz. Hayatta gurur yapmam. Sen de yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…