severken vazgeçmek zorunda kalan var mı?

zynpkr

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
946
5
296
Ankara
selam kızlar size bir soru soracağım

ilişkisi güzelken her sey yolunda gibi görünürken bazı engellere takılıp bazı zorluklara katlanamayıp artık benden bu kadar deyip her seyi bırakıp giden var mı?

benim ilişkimin artık öyle eskisi gibi çok çok güzel bir yanı kalmadı aslında ama her sey sanki ilk günlerdeki kadar güzeldi 1 haftadır. daha önce de açmadan konuyu bahsetmiştim bizim önümüzde çok engeller olacak çok zorlayacak bir ilişki ama basladık devam ediyorduk. geçen gün her sey harikayken ben ileriye dönük sanki evlilik beklentim yokmuş gibi bir laf ettim ölçmek için o ise neden böyle kader belki gelecekte birlikte olacaz kısmetse demedi bile.güldü geçti.hatta sanki onaylar gibi davrandı.eve gelince arayıp ona ilişkinin sonunu göremediğimi artık aradaki engellerden dolayı hayal bile kuramadıgımı söyledim. o da sakinleş yüzyüze konusalım cesaretin yok mu yüz yüze bana bunları söyleyip gitmeye dedi.yok dedim.o zaman sakinleş telefonda konuşalım dedi.kapatırken beni sevdiğini söyledi.ve o konuşma esnasında bana düşün eger bitsin dersen sevgimin eksikliğinden değil senin mutluluğun için vazgeçerim dedi.2 gün oldu.dün hiç konuşmadık.bugun de konustuk ama hiç sevgili gibi konuşmadım.biraz canı sıkılmış belli ama öyle ya da böyle bu ilişkiyi bitirmek istiyorum.sizden istediğimse bu kez bitirmeli miyim devam mı etmeliyim sorusunun cevabı değil. sadece severken vazgeçmek zorunda olan zoruluklardan baskılardan yorulan, gelecek göremeyen hayal dahi kuramayan ilerisine dair, bu yüzden çekip giden var mı.pişmanlık duydunuz mu.sonrasında neler yaşadınız.geri adım attınız mı?

selam kızlar size bir soru soracağım

ilişkisi güzelken her sey yolunda gibi görünürken bazı engellere takılıp bazı zorluklara katlanamayıp artık benden bu kadar deyip her seyi bırakıp giden var mı?

benim ilişkimin artık öyle eskisi gibi çok çok güzel bir yanı kalmadı aslında ama her sey sanki ilk günlerdeki kadar güzeldi 1 haftadır. daha önce de açmadan konuyu bahsetmiştim bizim önümüzde çok engeller olacak çok zorlayacak bir ilişki ama basladık devam ediyorduk. geçen gün her sey harikayken ben ileriye dönük sanki evlilik beklentim yokmuş gibi bir laf ettim ölçmek için o ise neden böyle kader belki gelecekte birlikte olacaz kısmetse demedi bile.güldü geçti.hatta sanki onaylar gibi davrandı.eve gelince arayıp ona ilişkinin sonunu göremediğimi artık aradaki engellerden dolayı hayal bile kuramadıgımı söyledim. o da sakinleş yüzyüze konusalım cesaretin yok mu yüz yüze bana bunları söyleyip gitmeye dedi.yok dedim.o zaman sakinleş telefonda konuşalım dedi.kapatırken beni sevdiğini söyledi.ve o konuşma esnasında bana düşün eger bitsin dersen sevgimin eksikliğinden değil senin mutluluğun için vazgeçerim dedi.2 gün oldu.dün hiç konuşmadık.bugun de konustuk ama hiç sevgili gibi konuşmadım.biraz canı sıkılmış belli ama öyle ya da böyle bu ilişkiyi bitirmek istiyorum.sizden istediğimse bu kez bitirmeli miyim devam mı etmeliyim sorusunun cevabı değil. sadece severken vazgeçmek zorunda olan zoruluklardan baskılardan yorulan, gelecek göremeyen hayal dahi kuramayan ilerisine dair, bu yüzden çekip giden var mı.pişmanlık duydunuz mu.sonrasında neler yaşadınız.geri adım attınız mı?

eger gercekten asamayacagini dusunuyorsan bitir... ben bitiremedim zamaninda hersey kördügüm oldu ve sonra o bitirdi severek vazgectik iste o engeller yuzunden pisman degilim ama cok özlüyorum cok ariyorum ama gececek ilerde de pisman olacagimi sanmiyorum bitmek zorundaydi bitti cok sevdik ama mutlu olmamiz imkansizdi... ömür boyu pisman olacagina bitir zamanla insan herseye alisiyo cok zor canin cikiyo ama gececek biliyorum

: )) var canım. örnek ben. çok seviyordum, kendimi aştım sonra son dakika son dönemeci iyi değerlendirdi, bana yığınla borç, sinir, ve ilaç bırakıp gitti.
:)
hiççç tasalanma hepsi geçiyor zamanla. her şeye çare var ölüm harici, acın da geçecek kendine izin ver sadece...

ya kizlar icim yaniyor valla.her sey onun elinde o ise hicbir sey yapamiyor. bitirme konusunda kararliyim ama korkuyorum atlatamazsam diyee.

yqrin goruscez yuzyuze konuscam ama nasil toplucam sonra kendimi bilmiyorumm. Allahim yardim et. :-(:-(

evet ben severken vazgeçtim.. hem onun hem kendim için.. geleceğimiz yoktu bizim çok uyumlu olmamıza rağmen sürdüremezdik.. o hiç istemedi, her şeye bi çözüm bulmuştu kendince, bu çabası beni hem mutlu ediyor hem de kararım kesin olduğu için dayanamıyodum, devam ederim diye korktuğumdan karakteriyle ilişkili saçma sapan bahaneler öne sürdüm, resmen kanaya kanaya ayrıldık .. hala aklımda son günümüz .. 13 eylül akşam .. bi süre sonra onun çabalarıyla görüştük telde, nette bikaç kez.. hayatımda olmasını istedim, dostça.. ama o bundan acı duyacağını belirtip tamamen çıkarttı beni hayatından.. umarım bi yerlerde sevip seviliyodur, öyle hakediyo ki bunu..

yıllar geçmesine rağmen hüzünlendim bak şimdi ..

sonunuz yoksa, hiç bi çıkar yolunuz yoksa uzatmadan bitirin.. ama bence sen bitirmek istemiyosun, ondan bi ışık görsen her şeye göğüs gerebilirsin gibi.. iyi düşün.. ya güzel anılarında kalsın o, ya da yanında yürümeye devam etsin..

Bende severken bitirdim.. Seviyordum oda seviyordu ama bişeyler hep ters gitti.. 1 kere bile ağzından bitsin sözü çıkmadı hep ben bitirdim ama sadece sevgi yetmedi.. Bitsin dememekle olmuyormuş onu anladım..Klasik olacak ama bir ilişki sadece sevmekle yürümüyor emekte vermek gerekiyordu o emekte sadece benden olup tek taraflı olunca olmadı.. Ciddi adımlar atma zamanı gelmeden önce süperdik herkesin imrendiği bir çifttik ama şartlar ciddi noktaya gelipte erkek bir çaba göstermiyor bir ışık vaat etmiyorsa sen ne kadar kendini paralasan boş..
Sizin durumda buna benziyor açıkça konuşman gerekli sevgilinle ona göre iyi düşün taşın karar ver..

kızlar yorumlarınız için tşk ederim. bugun görüşecektik.sabah uyandır da geç kalmayım dedim arkadaşaçsabah 9 da uyandıracaktı hala ses yok.bilmiyorum görüşebilecek miyiz.bi taraftan korkuyorum görüşmekten.o kadar zor geliyo ki.bugun hiç aramasa diyorum ben de bunu bahane edip bakmasam telefonlarına bitirsem bişey söylemesem.çok bencilce belki.ama çok zor geliyor bitti demek. ondan br ışık görsem bişeyler yaptıgını benle bi gelecek düşündüğünü bilsem bunu yaşamayacaktık.hala bunu bekliyorum. ama biliyorum ki yapmıyor hiç bişey.çok kaderci. kılını kıpırdatmıyor kaderde ne varsa o yaşanır nasıl olsa diye.belki de onun yaptıgıdır doğru olan.ama o kadar zoruma gidiyor ki. bir ugraş bir şey yap.sadece sevgi gösterileriyle seni seviyorum demeyle olmuyor işte bunu ona anlatamıyorum.hç karşıma alıp konuşmadım da.benim için çaba göster diyemem ki.içinden geliyorsa yapar zaten. en başında bile bana kaderde varsa evleniriz ben sana kesin evleniriz diyemem ki ayrılık da olsa evlilik de olsa ben seni seviyorum diyerek başladı.pes etmiycez ama sana evlilik sözü veremem sen de şimdiden bana bunun sözünü veremezsin.kısmet dedi. şimdi ise gelecege dair benle ilgili hiç bir planı yok gibi. eskiden yurtdışına gideriz vs evlenince şurda yaşarız gibi konuşmalar olurdu aramızda.şimdi hiççç.:43::43::43:

aslında şöyle bir şey var ki bir ayrılık esnasında ben ona agzıma geleni saydım ve o bana sesini çıkarmadı.söylediği 2-3 cümle içinde şu vardı.'ben senin için nelerden vazgeçtim bir bilsen.' düşünüyorum neden vazgeçti.evet birşeylerden vazgeçti.evet karşısına duranlar oldugu halde benimle hala. beni bırakması için sebepler varken vs. ailesi beni öğrendikten sonra çok üstüne gidildi.ama evde ne konuşuldu neler oldu bilmiyorum.sadece cok sorun yasadı bir dönem ve biz ayrıldık. farklı bir nedenle.ama yine benimle tekrar. bir şeyleri kaybetmeyi göze alıyor gerçekten.farkındayım. acaba diyorum zamanını mı bekliyor. bir şeyler yapmak için. öyle bir kişilik ki.içinden ne geçiyor bilmiyorum.belki ailesine benden ayrıldıgını söyledi devam ediyor bilmiyorum. ama neden gelecege dair hiç bir plan yapmamaya başladı.günü yaşıyor gibi sanki.aman bugun seviyorum devam yarın ne olacagı belli olmaz tavırlarında.

ama bir planı olsa ben ona ayrılalım biz ben gelecege dair bir plan kuramıyorum senle.çok zor her sey. hiç hayalim yok vs dediğimde de düşün ondan sonra konusuruz eger bitsin dersen vazgeçerim senin mutlulugun için demezdi ki değil mi ama.neden böyle dşünüyorsun zamanı var.ben seninle hiçbir şey düşünmüyorum mu sanıyorsun vs derdi. ot gibi ya. ben aglarım o sadece dinler.üzülür.tmm aglama der.yanımdaysa sarılır tmm üzülme der.ya bir şey söyle be adam.beni ikna et.bir şey yap.oooff. hala da aramadı.inşallah da aramaz.

kızlar beyimizin bana kaçıncı yanlışı inanın bilmiyorum ama karşısına geçip bitti olmuyor bu ilişkinin sonu yok diye laf anlatmaya degecek bir insan bile değilmiş o. dünden anlaşıyoruz ben onun calıstıgı yere gidecegım 2 bucukta servis var oraya.onunla ggidecegim otobüs vs ile gitmek mümkün değil. sabah 9 da uyandır diyorum dün.tmm diyor anlaşıyoruz.sabah 10 buçukta kalkıyorum ne arayan ne soran var. nasıl olsa haber verir diye sabah sabah duş alıyorum bir güzel özene bezene hazırlanıyorum belki her sey güzel olur belki düzelir düzelmese de beni güzel hatırlasın diye. saat 1 buçuk hala ses yok. çıkıyorum gidiyorum servisin kalkacagı yere nasıl olsa arar diye. iş yerim de orada zaten. iş yerine ugrayıp orada haber bekliyorum.saat 2 buçuk beyefendi arıyor.ee naptın nerdesin servise binmkeyecek miydin? ee sen haber veririm demedin mi diyorum.evet dedim.haber vermedin diyorum evet doğru diyor. 1 saat sonra yine servis var ona bin gel demiyor.salak salak sessiz sessiz telefonda bekliyor. sonra ben seris 1 saat sonra mı vs soruyorum. evet diyor hala gel demiyor. ben aileme yalan söyleyip evden çıkmışım eve dönemiyorum.bunu biliyor. sonra artık ayıp olmasın diye mi ne bayagı bir sessiz durduktan sonra ee gelcn mi 3 buçuk servisi ile diyor. geliyim mi.gel diyor.bak diyorum sıkıntı olcaksa... yok olmaz bişi gel sen.emin misin diyorum bak sorunlar varsa yogunsa gelmeyim. yok gel sen sorun var ama vs vs.ama gönülsüz yani.istese en basında bana demez mi 3 buçuga gel bari haber veremedim diye.sen napcan gelmesen dışarıda tek basına diyor.bilmiyorum bakarım basımın caresine vs.tmm diyor ne tamam diyorum tmm işte diyor.geliim mi gelmeyim mi diyorum.gelme sen ya diyor :53: tmm dedim kapatcam.kusura bakma diyor.yok önemli değil ya dedim. önemli olmaz olur mu diyor. yok cnm dedim ben sabahın köründe hazırlanmışım çıkmışım haber bekliyorum salak salak nie kusura bakan ben olcam ki git işlerine bak dedim kapadım. şimdi işin aslı da şu adım gibi eminim.normalde ben oraya gittiğim zamanlar o servisçiye beyimiz haber verir misafirim var diye. sonra beni arar cnm ayarladım servisi sen şu saatte orda ol der.ben o saate göre orada olurum. şimdi deseniz ki vakti olmamıştır yogunluktan haber vermeye.hayır o da değil. bu insan saat 2 de yemege cıkmış.beni aradıgı saat 2 buçuk yemekten geldim yeni diyor.hiç vakti olmadı diyelim.saat 2 de beni arayıp en azından cnm sen bekleme demez mi.neden tam servis saatinde arıyor. ya da ardı cnm ben adama söleyim 2 dk bekler sen geç bin der dimi gelmemi istese. hayır o da yok.ancak kem küm.

ben de aradım yarım saat sonra sana bşi söleyim mi dedim.söyle dedi. eger sen benim gelmemi isteseydin bu saate kadar beklemezdin. en kötü yemege cıkınca arar haber verirdin.özellikle servis saatinin geçmesini bekledin gelemeyim diye dedim. ama salaklık ben de suç ben de.ben ne için kalkıp hazırlanıyorum hangi akla hizmet bekliyorum senin haber vermeni dedim.sana helal olsun benimle resmen oynadın dedim.kedinin fareyle oynadıgı gibi oynadın parmaklarının ucunda döndürdün beni sana valla helal olsun dedim ve kapadım o telefonu.

kafayı yicem kızlar.bir insan naısl o kadar aman peşinde koşup aklını zorla celdiği bi insanı acılarla bırakır böyle adilikler yapar. yalanını affettim,sevmiyorum sogudum dedi sonra döndü affettim,eskisi gibi sevmiyorum eski sevgilimi istiyorum dedi her seyi yaptım arayı iyice düzelttim her sey ilk gnler ki gibi iken bana gelecekle ilgili hiç bir şey söylemediği için bitti dedim.seni seviyorum yüzyüze konuşalım bunları dedi tamam dedim.her seyine eyvallah ettim her sıkıntısında ben koştum her hastalıgında ben ilggilendim haketmeyince haketmiyor demek ki.yazıklar olsun ya!!! verdiğim emeğe yazık. bu iş artık bitti.bu yaptıkları yanlışları bir değil iki değil üç değil.artık tiksindim.ilişkiden de ondan da. şeytan dedi bas git 3 buçuktaki servisle bir kere bak yüzüne ne halin varsa gör artık bensiz de. ama ona bile degmez. yazıklar olsun.benim herkese inancımı bitirdi.artık ne kimseye güvenirim ne severim.

Son düzenleme:
uzun oldu ama okuyun lütfen ve bana bir şeyler söyleyin ki haklı oldugumu biliyim. delirdim akşama kadar. haksız mıyım kızlar.arayacaktır o hayvan. töbe töbe ya. açmayım dimi.açmaya bile degmez dimi????

ne garip ya hayat bir zamanlar hayatının anlamı yaptıgın her yanlışına ragmen affettiğin kişiyi diğerlerinden küçük baska br yanlışında artık silebiliyorsun. bi aralar onsuz nefes alamayacagın insanı bir anda düşmanın gibi görebiliyorsun. kafayı yemek üzereyim.üzgün değilim ağlamıyorum ağlamayacagım.ama içim içimi yiyor. tek istediğim o beni bir arasın,benim vazgeçemeyecegimi düşünürken nasıl vazgeçtiğimi görsün biraz da o çeksin.başka hiç bir şey istemiyorum.:41::41::41:

:52::52::52: aramadı gıcık. şansını zorluyor.neyse yarın öbür gün arar nasıl olsa. görsün bakalım onu çok seveni bir daha bulacak mı

buraya yazınca rahatlıyorum kimse cevap vermese de :):)

Kuzum bence bitir biran önce yapicagi varsa o yapar zatrn ama pesinden kosma sakin cok pisman olursun Ben böyle devam etmek istemiyorum de bende hemen hemen ayni seyleri yasadim her söyledigine evet dedim ailesine kabul ettiremedi inan giden senden gidiyo ayagina hic gitme arama birak seviyosa o göstersin biseyler yapsin kaybetmek istemiyosa zamanla her aci geciyo zor oluyo ama geciyo

Kuzum bence bitir biran önce yapicagi varsa o yapar zatrn ama pesinden kosma sakin cok pisman olursun Ben böyle devam etmek istemiyorum de bende hemen hemen ayni seyleri yasadim her söyledigine evet dedim ailesine kabul ettiremedi inan giden senden gidiyo ayagina hic gitme arama birak seviyosa o göstersin biseyler yapsin kaybetmek istemiyosa zamanla her aci geciyo zor oluyo ama geciyo

aaahh tatlım d,ger konuya da yazdım vazgeçemiyorum ya delircem takıntı yaptım napsam diye düşünüyorum kara kara.gelecekte ne olacak bilmiyorum ama bırakamıyorum da işte. bir an geliyor çok güçlüyüm.diyorum ki bitmeli artık yeter. az da gülüp iki söz söyleyince tamam artık. bugun bana çocuklarımızın adı ne olacak diye sordu benim tüm sinirim tüm gelecegimiz yok ayrılmalıyız hislerim her biri bitti gitti bambaşka bir insan oldum gitti yani :ssz::ssz:

severken vazgeçmek zorunda olan var mı? = ben

öff içim yanıyor :( sıkıntıımı aileme sardım onları kırıyorum bu sefer de :( nıye hayat istedigimiz gibi gitmiyorki :(

ben ailem istemedği için ayrıldım gerçi iki tarafında aileleri istemedi ayrıldık

Var, olmaz mı, çok severek ayrılmıştım, ben bitirmiştim, hem aileler karşıydı ilişkimize, hem de bi takım sorunları aşamadık, sürekli ben çabalıyordum, fedakarlık yapıyordum, onun hiç umurunda bile değildi, ama geçiyor zamanla, şimdi iyi ki de bitirmişim diyorum.

Back
X