KatiliyorumSevgi bir ilişki için yeterli evet. Ama o gerçekten sevgiyse karşıdakizi size güzel gösterirdi. Bu durumda sizinki sevgi değil.
Yani şuradan biliyorum ki ayni şey başıma gelmişti. Bir sevgilim vardı ve ben onu gerçekten seviyordum. Sonra ayrıldığımızda tüm arkadaşlarım onu hiç beğenmediklerini, çirkin olduğunu filan söylediler. Ama bence çok yakışıklıydı. Nedeni benim onu sevmemdi. Bence de konu sahibi duygularını gözden geçirmeli.Katiliyorum
Gercekten sevgi olsaydi aranizda begenirdiniz karsinizdakini
Sizinki merhamet şevkat gibi birsey mi acaba
Emin olduğum şey aşık olmadığım fakat duyduğum sevgi gerçekten güçlü. Kalbi çok güzel.Denemeye değer zamanla size çekici gelir bir insanın ruhunu sevmek görünüşünü sevmekten daha önemli.Güzel huylarını size verdiği değeri gördükçe bağlanırsınız.Aşk insana mantığını kaybettiren bir şey başta aşık olamamanız mantıklı olmanız daha iyi bana göre değer veren insan kendine aşık ettirir zaten...
İç güzelliğini kesinlikle ön planda tutuyorum. Bu güzellik kendisinde mevcut :)Sevgi ve saygi bi iliskide en onemli seylerdir birinin kalbini severseniz sizin icin yakskliligi cok onemli degildir zaten onemli olan ic guzelligi :)
Şimdi şöyle diyebilirim kişilik özelliklerine baktığımda bana hitap eden çok unsur var. Bana olan yaklaşımı başlı başına hoş. Fiziksel özelliklerini objektif olarak yorumlayabiliyorum, duygularım olanı değiştirmiyor. Sizin kastettiğiniz durumu anladım bende olmadı ancak her şey çekim mi? İtici biri asla değil. Çirkin de değil. Sadece ben zaten fazla eleştiren biriyim illa ki her şeyde bir eleştirecek yan bulurum(kendimde de) mükemmel biri yok biliyorum bu nedenle artık fiziksel değerlerde kendime bir söz verdim. Her şeyin daha iyisi daha yakışıklısı daha güzeli var dedim. Bunun sonu yok.Sevgi bir ilişki için yeterli evet. Ama o gerçekten sevgiyse karşıdakini size güzel gösterirdi. Bu durumda sizinki sevgi değil.
Anlıyorum. Belki de biraz daha zamana ihtiyacımız var. Zamanla sevgim daha da yoğunlaşır. Olmaz mı?Yani şuradan biliyorum ki ayni şey başıma gelmişti. Bir sevgilim vardı ve ben onu gerçekten seviyordum. Sonra ayrıldığımızda tüm arkadaşlarım onu hiç beğenmediklerini, çirkin olduğunu filan söylediler. Ama bence çok yakışıklıydı. Nedeni benim onu sevmemdi. Bence de konu sahibi duygularını gözden geçirmeli.
Teşekkürler görüşünüz için :)Ben olmaz diyorum yani iyi birisi merhametli olması güzel fakat sevgili olmak demek bunlardan ötesidir. aranızda bir çekim olması gerekiyor. erkek olarak onu çekici bulman gerekiyor yoksa okulunda vs de öyle iyi erkekler vardır bunun farkı ne onlardan?
sanki bir erkeğe aşıksan gerisi önemli değil gibi bir yaklaşım var bu da doğru değil ama iyi biri de olsa sana çekici gelmeyen erkekle nereye kadar?
ya yarın karşına gerçekten aşık olacağın birisi çıkarsa?
sen insan olarak seviyorsun onu ama bir kadın-erkek ilişkisinde olması gereken sevgi değil bu. ileride çok sorun yaşamanız olası.
sadece iyi bir arkadaş olabilirsiniz o kadar. arada çekim gücü yoksa eziyete,kendini kandırmaya döner iş. çünkü şefkat ve güven dışında duygularada ihtiyaç olacak. çekici bulmuyorum dedikten sonra çekici bulmanız zamanla olur gibi birşey söylemem bu düpedüz yalan olur.Herkese günaydın. Görüştüğüm biri var. Gerek karakter olarak gerek bana davranışlarını çok seviyorum. İnce, anlayışlı. Onu seviyorum fakat bu sevgi karşı cinse olan güçlü çekimden ziyade aranda şefkat ve güvene dayalı bağ oluşturduğun birine duyduğun duygu gibi. Dış görünüş açısından fazla çekici buluyorum diyemem. Eski yaşanmışlıklarımı da düşündüğümde karakterin öneminin farkındayım ama yine de kafam biraz karışık. Sonradan pişman olmak istemem, karşımdakini de üzmek istemem. Güzel bir ilişkiyi de kaçırmak istemem.( ne çok istemediğim şey var:) ) Düşüncelerinizi bekliyorum.
Sonuçta aynı yatağı paylaşacaksın, bir çekim şart bence .. bu açıdan da düşünmek lazım
Sevgi Herşeyin temeli ve Başlangıcı bir iliskiyi sürdürmek için de yemek Şart . Ama anlattığınız kadarıyla pek içiniz ısınmamış sanki sizin .
Sevgi ve saygı tek geçerli şey hatta.
Aşk geçici ,aşk gibi boş bir duyguya aldanıp beklemeye bile gerek yok.
Sevgi ve ask bambaska seyler.
Herkesi sevebilirsiniz. Arkadasinizi,komsunuzu, ailenizi.
Fakat asik oldugunuz kisi tektir. Ve bu ask size onu dunyanin en yakisikli, en mukemmel insani gosterir.
Bence ask i bulmadiysaniz devam etmeyin derim
sadece iyi bir arkadaş olabilirsiniz o kadar. arada çekim gücü yoksa eziyete,kendini kandırmaya döner iş. çünkü şefkat ve güven dışında duygularada ihtiyaç olacak. çekici bulmuyorum dedikten sonra çekici bulmanız zamanla olur gibi birşey söylemem bu düpedüz yalan olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?