sevgi biter mi?

yagmuradam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
99
3
Birbirini çok seven bir çift varmış.çok iyi anlaşıyolarms sorunları bile yokmus.ve erkek sevgisinin azaldığıni fark etmiş kıza söylemiş. Duzeltmek için elinden geleni yapmak istediğini soylemis .kızda bu oglani çok seviyormuş.

soruyorum size sevgi bit
er mi??

Birbirini çok seven bir çift varmış.çok iyi anlaşıyolarms sorunları bile yokmus.ve erkek sevgisinin azaldığıni fark etmiş kıza söylemiş. Duzeltmek için elinden geleni yapmak istediğini soylemis .kızda bu oglani çok seviyormuş.

soruyorum size sevgi bit
er mi??
Sevgi bitmez HEVES biter . . .

"doğada hiçbir şey yoktan varolmaz vardan yok olmaz, sadece şekil değiştirir.." dosluk aşka, aşk dostluğa, aşk düşmanlığı, sevgi alışkanlığa, sevgi nefrete..

Çok karmaşık bi cevap beklemeyin boşuna; evet biter. Hem de çoğunlukla ortada hiçbi neden yokken biter.

Sizin sevginin azalmasının nedeni zannettiğiniz o kavgalar, ilgisizlikler, kıskançlıklar da aslında neden falan değil, sevginin azalma ve bitme sürecine girmesinin sonuçlarıdır.

Bu arada bahsettiğiniz şey sevgiden ziyade aşk ya da iki partner arasındaki bağ. Arada büyük fark var zira.

O onu seviyormuş
Bu bunu seviyormuş
arada bir sevgi varmış
biter miymiş
bitmez miymiş
Miş'li geçmiş zaman..

Hepimiz kardeşiz bu paradoks ne diye?

Çok iyi geçinyordk kavga falan da etmiyoruz.ama sevgisinin ayaldgni hssetmis mesafeler var aramız da ondan da olabilir diye düşünmüyor değilim

Çok iyi geçinyordk kavga falan da etmiyoruz.ama sevgisinin ayaldgni hssetmis mesafeler var aramız da ondan da olabilir diye düşünmüyor değilim
iyi de kavga etmemek iyi geçinmek demek değil ki sorun da burada. tamam kavga=tutku diyenlerden değilim. ama hiç gerçek bir kavga etmiyorsanız, ikinizden birinin he he deyip geçme ya da diğerinin kişiliğine bürünme ihtimali daha güçlü. öyle biri de sevilmez, en fazla idare edilir.
muhtemelen fazla monotonlaştı ilişkiniz. aşk da sevgi de zordur, kolaylıkla alışkanlığa evrilme huyları vardır, onu diri tutmak gerek. siz ikiniz de tutamamışsınız belli ki.
bir kere gitti mi bir daha canlanmaz bana göre. canlanır diyenlerin tavsiyelerine kulak tıkamayın ama

Tabi kavga ediyorduk ama büyük sorunlar yoktu üç buçuk yıl oldu o sürede sorunlarmziatlatmstk

Aranızda mesafeler de varmış.

Durup dururken sevgisinin azaldığını söyleyen birinin...

Benden esirgediği kısmı başkasına aktardığını düşünürdüm.

Kondurmak istemezsiniz belki...

Ama siz de düşünün.

Konduramiyorum o yüzden benden esirgedim benim sevdgmadam bana nasılsevmemdgni sözleri

X