Sevgi bittimi?

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhaba bdv bayanlarii bu ara gercekten dertliyim ne yapicagimi bilmiyorum asiri bi duygu karmasasindayim. Oncelikle hayatimdan bahsediyim 3 senelik evliyim cocugum yok cok severek evlendik fakat sonradan esimin ailesi tarafindan cok darbe aldim ben cok yiprandim esimde bu sure icerisinde anneci oldu beni hic hakli gormedi her kavgamizda bana birsuru hakaret eder sonra hicbisey olmamis gibi barismaya calisir surekli beni kisitlar sunu yapicaksin bunu yapmicaksin ve bunlari yapmadigim zaman evliligim bitme noktasina gelir kayinvalidemse surekli ona temizlige gitmemi bekleyen bi kadin cok beklentisi var benden fakat ben gecmiste bana yaptiklarini unutamiyorum evimden bile kovdu beni oglumun evine geldin kondun sen defol git ben baska gelin bulurum gibi laflar etti ozetle sorunlu bi evliligim var ve ben kendimde son zamanlarda degisiklikler hissetmeye basladim mutlu olamiyorum alisverise gitmek istemiyorum makyaj yapmak istemiyorum yemek yemek istemiyorum bogazima diziliyo istahim bitmis durumda ve en onemliside artik esim bana dokunsun istemiyorum onu opemiyorum bile aglamak geliyo icimden ona dokundugumda kendimden nefret ediyorum sanki sevgimmi bitti anlamiyorum bu duygularimi birazdaha gozlemlemelimiyim sizce yoksa hemen birakmalimiyim bosanan bayanlar bosanmadan once esinize karsi nasil hisleriniz vardi lutfen hepinize ihtiyacim var:KK42:

Esiniz evlat olsa sevilmezne sevgisi yahu sevgin çoktan bitmiş nefret baslamis

Sana kötü davrandığı için olmasın sana karşı duyguları nasıl?

Bu durumda sevgiden bahsetmek imkansız eğer mazoşist değilseniz.

Profesyonel destek almalısınız.

Sevgin bitmiş de sağlığın da tehlikede anlaşılan. Düzelecek olan üç senede düzelirdi çocuk da yokken iyi düşün derim. Değer mi kendini bu kadar yıpratmaya

Bu laflari yeyip oturmak kolay is degil. Sen de hazmedememissin ki zaten kendini bu hale getirmissin. Kv kim oluyor pardon da seni evinden kovabiliyor? Düzelecek hicbir sey yok. Ne anasi degisir ne oglu. Gencligini heba etme. Kendine yeni bir hayat kur ve yeniden kendine dön!

Bosanmalisin sakin cocuk yapma. Kaynanan o zamanda anneligine, cocuguna bidi bidi karisicaktir.

Sevgin bitmiş de sağlığın da tehlikede anlaşılan. Düzelecek olan üç senede düzelirdi çocuk da yokken iyi düşün derim. Değer mi kendini bu kadar yıpratmaya

Söyleyeceklerimi özetlemiş...

Back
X