• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Kendime çok kızgınım.Öğleden sonra yine sapıttım,yediklerimi yazmak dahi istemiyorum.Hiç olmazsa başkalarınakötü örnek olmayayım. Diyet pikolojisine girince bende böyle oluyor.Ya çok katı bir şeye gireceğim o zaman kendimi kontrol ediyorum.Yada normal zamanda bu kadar çok yemiyorum.Tarçın çubuğuna başlayayım bari.:16::16::16::16::16:

Daha önce kızım tartılırken bakmıştı ve bir yere yazmıştı.Akşam sordum dijitalle 83 diğeriyle 82 kg gelmişim.Hangi arada 86 ya yükseldim bilmiyorum.Bu sabah kendime iyilik yaptım ve 5 km kadar yürüdüm arkadaşlarla.
Serap'cığım kemik erimesi olmaması için yürüyüşe çıkmadan ne yemeli yada ne içmeliyim.?
Yürüyüşten sonra bir tane incir yedim.Kahvaltıda:
1 dilim hakiki köy somunu(eşimin köyünden)
7 tane org. zeytin
1,5kibrit kutusı kadar izmir tulumu
3 ceviz
3 kuru kayısı
1 hurma
Ekmek yemeseymiydim?Akşam koptum ve içine pulbiber koyduğum ekmekten ne kadar yediğimi bilmiyorum.Şu aralar çok meyve yemek istiyorum ve çok susuyorum.:16::16::16::16::16:

Sevgicim spordan 2 saat önce yemek (dengeli bir öğün) yemiş olman gerekiyor. Ancak sabah kalktın kahvaltıdan önce spor yapmak istiyorsan 2-3 kuru kayısı ya da hurma+1 bardak süt tüketip yürüyüşe çıkabilirsin. Spordan önce bir miktar kaliteli karbonhidrat alınmasını tavsiye ediyor uzmanlar. Kas kaybını engelliyormuş. Aldığımız kalsiyum, D vitamininin kemiklerde yer edinebilmesi için de spor yapılması şartmış.

Kendime çok kızgınım.Öğleden sonra yine sapıttım,yediklerimi yazmak dahi istemiyorum.Hiç olmazsa başkalarınakötü örnek olmayayım. Diyet pikolojisine girince bende böyle oluyor.Ya çok katı bir şeye gireceğim o zaman kendimi kontrol ediyorum.Yada normal zamanda bu kadar çok yemiyorum.Tarçın çubuğuna başlayayım bari.:16::16::16::16::16:

Bence de tarçın iyi fikir. Bu açlıkların sonunda yeme krizlerinin oluşması son derece normal. Bedenine ihtiyacını verirsen saldırmayı engelleyebilirsin. Menünde tükettiğin armutun üzerine de tarçın serpip yersen iştah kontrolünü sağlayabilirsin. Spordan sonra yeni topiği açmak üzere iş başı yapacağım. Gruba isim tekliflerinizi bekliyorum :16::16:

Back
X