- Konu Sahibi sevgi-liebe
- #1.481
orucunu sonlandirmissin, iyi yaptin , bencede bu kadari yeterliydi. Brvo sana gercekten basardinBugün sebze günündü zannedersem, hafif hafif yemeye basliyorsun , Cabuk yorulman gaet normal, kendini fazlada yorma bence...
Bana gelince dün disarda islerim vardi, düzenli beslenemedim , bugün evdeyim, yarin Sabah camide olacagim ( Hani demistimya sana katilabilirmiyim diye, ama hocama ulasamadim galiba daha gelmemis , ben genede gideyim diyorum, belki bugün tekrr ararim) yarin ögleden sonrada Arbetsmt´in gönderdigi Bewegung, Lebenslauf yyazilan bir yer var, orada randevum var. Yarinda düzenli bir menü olusturacagimi hic sanmiyorum. Böyle birgün öyle bir gün böyle gidiyorum iste. Bu arada dedigin tarifi yaptim , gercektende nefis oldu, bundan sonra favori yemeklerim arasinda olacak. tesekkür ederim Tarif icin![]()
Ablacigim Irmak kim sormak ayip olmazsa ben taniyamadimda , yeni bir arkadasimizmi ? Bu arada blacksea arkadasada selamlar, mutlu günler diliyorum Serap ve Dallidayida sabirsizlikla bekliyorum .![]()
Dün meyve suyuydu.bugün meyvede eklendi.Sabah ilk olarak meyve püresiyle başladım.Sonra bagırsakjarımı çalıştırması için 1 tane taze incir yedim Arada tekrar bağırsakları çalıştırmak için çay içtim.Öğleyinde 1 muz ve 1 incir yedim fakat müthiş doydum..Hep böyle az yiyebilsem ve çabuk doysam zaten kilo problemi olmaz.
Yine koşuşturmaca başladı desene.Sen yine de sağlıklı ve hafif şeyler yemeye çalış.Tariften memnun kalmana sevindim unutma ne kadar sosun içinde uzun kalırsa o kadar lezzetli oluyor.Misafirin geleceğinde sabahtan hazırla at dolaba,1 saat öncede pişmeye koydun muydu,misafirin yanından kalkmadan kendi kendine pişer .Diğer tarifleride dene memnun kalacağına inanıyorum.Elimin lezzetli olduğunu söylerler ve ve hatta arkadaşlarım yemek bloğu yada kitap yazmam için devamlı ısrar ediyorlar.Bir arkadaşımda ev yemekleri yapan ve benim mutfakta olduğum küçük bir lokantanın devamlı hayalini kurar. Kendimi övmek için yazmadım,sadece onların düşünceleri.
Irmak karatay diyetinden tanıdığım orada görüşmeye başladığımız bir hanım.Yurt dışında iyi bir kariyer yapmış,kendini çok iyi yetiştirmiş çok sevdiğim bir hanım.Yaklaşık 1 sene girmedi,sonra girince tekrar girmeye başladı.Galiba izinden dönünce bilgilerini topikte yada günlüğümde bizlerle paylaşacak.Dengeli ve sağlıklı beslenmeye önem veren ,çok okuyan ve bilgisini,özellikle de dış kaynaklardan okuduklarını paylaşan bir hanım ve ben kendisini çok seviyorum.
Irmak seninle ilğili bilgi verdiğim için umarım kızmamışsındır.