- Konu Sahibi sevgi-liebe
Arkadaşlar, yaklaşık 22 senedir kilolarımla başım dertte. Evlendikten sonra bir sene içinde yaklaşık 14 kilo aldım. Evlendiğimde 50 kiloydum, 64 olmuştum... Sonra arka arkaya 5 sene içinde 3 çocuk ile gelen kilolar 75'i bulmuştu. Yaklaşık 4 - 5 sene aynı kiloda kaldım ama arada diyet yapıp 60'lı kilolara indiğimde oldu. Her sene değişik diyetleri uyguladım. Diyetisyen deneyimlerimde oldu. Yaklaşık 5 sene önce kilom hızla artmaya başladı. "84" olmuştum. Endokrin bölümüne başvurdum. Kilolarımı vermek istediğimi söyledim. Yapılan kan tahlilleri sonucunda cushing hastası olduğum ortaya çıktı...Kilolarımın sebebi vücuttaki kortizol hormonuydu..
İki defa beyinden ameliyat oldum.
Pazar günü tartıldım kilom 94,5'du.
Diz kapaklarımda ve belde problemler var. Kilo rahatsızlığımı tetikliyor. Pazar günü sabah karar verdim bu defa başarmak istiyorum! 22 Senedir her sene yapılan diyetlerden ve arkasından artarak kilo almaktan bıktım! Lütfen destek olun. Bu defa başarmak istiyorum!
5 günde 5 kilo diyetiyle başladım. Amacım vücudu şaşırtıp deneyimlerimle beraber her hafta değiştirerek kilo vermek. İnşallah Hipotroit'im çok engel çıkarmaz. Katılmak isteyen olursa beraber yapalım. Desteklerinizi bekliyorum.:82:.. Yarım saat kadar yürüyorum. Günlük yeşilçay, karabiber, tarçın, karanfilden oluşan bir çayı içiyorum. Benimle yol arkadaşlığına var mısınız?

Ayrıca önerilerinizide bekliyorum.
İki defa beyinden ameliyat oldum.
Pazar günü tartıldım kilom 94,5'du.
Diz kapaklarımda ve belde problemler var. Kilo rahatsızlığımı tetikliyor. Pazar günü sabah karar verdim bu defa başarmak istiyorum! 22 Senedir her sene yapılan diyetlerden ve arkasından artarak kilo almaktan bıktım! Lütfen destek olun. Bu defa başarmak istiyorum!

5 günde 5 kilo diyetiyle başladım. Amacım vücudu şaşırtıp deneyimlerimle beraber her hafta değiştirerek kilo vermek. İnşallah Hipotroit'im çok engel çıkarmaz. Katılmak isteyen olursa beraber yapalım. Desteklerinizi bekliyorum.:82:.. Yarım saat kadar yürüyorum. Günlük yeşilçay, karabiber, tarçın, karanfilden oluşan bir çayı içiyorum. Benimle yol arkadaşlığına var mısınız?

Ayrıca önerilerinizide bekliyorum.