Canım büyük küçük yok bazen insan kendiyle ilğili meselelerde sağlıklı düşünmüyor.Her zaman uyarı yapabilirsiniz, memnun kalırım.

Doğru diyorsun Sevgi Abla...insanız,bende bazen sağlıklı düşünemiyorum...hayatımdaki bazı sıkıntılardan dolayı,bende çok ağır bir depresiyon geçirdim,ama çok şükür atlatım...o zamanlar ekonomik durumum müsait olduğu için özel bir psikoloğa gittim,ve 1 sene sonra atlatabildim çok şükür.Keşke bu özel yerler maddi olarak daha uygun olsalar..
Sende öylesin Sevgi abla

Canım o tür ufak ağrılar zaman zaman bende de oluyor.Benim potasyumumda yüksek çıktı, Hocaya sorduğumda limon ve sirkeyi tavsiye etti.Benim dr.um karbonatın diğer isminin potasyum bi karbonat olduğunu söyledi.Ve ciddi sağlık meseleleri çıkabilir dedi.Potasyumunu muhakkak ölçtür, benimde kafamda soru işaretleri var, bilmiyorum.Sen de İNŞALLAH sonuçlar iyi çıkar,bizleri haberdar et.
ÖĞLE VE AKŞAM YEDİKLERİMİ YAZAYIM:
öğle:
1 kase yayla çorbası(yarmalı)
1 tabak kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
sebzeli bahçıvan kebap
kereviz salatası
yeşil salata
Akşam:
1 kase çorba yeşil salata
5 tane köfte
3 dilim patates
Merhaba Sevgi abla,tam girdim ki leptopun şarjı bitti..özür dilerim

Evde alçı yapıldı ve soğuktan dolayu kurumuyor,boya yapılamıyor,bu yüzden iş 1 hafta uzayacak..biraz canım sıkıldı ama yapılacak birşey yok...
Daha öönce bu diyete başladım, daha sonra bıraktım, fakat alınan sonuçlar sonucu tekrar başladım.Sirkeli ve limonlu su çok içilmiyor, yazın daha kolay içilir.
Birazdan kahvaltımı yapıp kursa gideceğim.Neler mi yiyeceğim:
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
biraz lor peyniri
5 zeytin
tere
Hepinize benden kucak dolusu sevgiler.......
Gurbetim yine ortalıkta görünmüyorsun,kaçamak yapma....
Afiyet olsun

ve kolay gelsin ablacığım

benden de sana sevgiler