• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgi mi ?alışkanlık mı? nasıl anlarız

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
erkek arkadaşımla 3.yılımızı bitirdik:nazar:geçen gün bir arkadaşım sordu hala aşık mısın? diye evet dedim,nerden biliyorsun diye sordu şöyle cevapladım;her gün görmek istiyorum zaten her gün buluşuyoruz ama ondan bıkmıyorum ..mesela şu an şehir dışında 3 gündür görmüyorum ama günde en az 3-4 kere arıyoruz birbirimizi ve en az yarım saat konuşuyoruz özlüyorum,her yaptığım şeyde onunda olmasını istiyorum,ailemle dışarı çıktığımızda bir çift gördüğümde oda burda olsa keşke diye iç geçiriyorum,hala onun yanına giderken özenerek ,süslenerek gidiyorum ve sevgim günden güne artıyor:nazar:vs. bunları uzatabilirim,arkadaşımada aynı şekilde anlattım.eee bunlar alışkanlıktan neden kaynaklanmasın ki alıştığın için böyle hissediyorsundur dedi..ama o benden iyi bilemez bizimkisi sevgi tabikide alıştım ona 3 yıldır çok alıştım ama alıştım diye neden sevgi olmasın ki bence zaten insan sevmediği bişeyede alışamaz..siz nasıl anlıyorsunuz ilişkinizin alışkanlık mı sevgi mi olduğunu çünkü ikisi birbirine zaten çok yakın...

Allahıma şükürler olsun ilk gün nasılsak hala öyleyiz.
Sevgi olmasa ne kadar alışkanlık olursa olsun bir insanı çekemezsin bence, her yaptığı batar.
Her dakika sesini duymak isterim, her dakika geleceğin hayalini kurarım, onunla güzel gelecek için bütün derslerime çalışırım. Hep onu düşünerek bir şeyler yaparım. Bence bunlar sevgi olduğunu tamamıyla olmasa da gösteren şeyler. Kişiye göre değişir tabi.

Allahıma şükürler olsun ilk gün nasılsak hala öyleyiz.
Sevgi olmasa ne kadar alışkanlık olursa olsun bir insanı çekemezsin bence, her yaptığı batar.
Her dakika sesini duymak isterim, her dakika geleceğin hayalini kurarım, onunla güzel gelecek için bütün derslerime çalışırım. Hep onu düşünerek bir şeyler yaparım. Bence bunlar sevgi olduğunu tamamıyla olmasa da gösteren şeyler. Kişiye göre değişir tabi.

aynen katılıyorum ve çok şükür bende öyle hissediyorum insan sırf birine alıştı diye ilişkiyi sürdüremez ki

Back
X