Sevgi mi ? denklik mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.383
1.174
83
32
Merhaba arkadaslar. uzun süredir forumu takip ediyorum. Yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Uykularımı kaçıran artık depresyon girmeme sebep olacak kadar beni üzen bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.29 yasındayım. 3 yıllık bir birlikteliğim var. Seviyoruz birbirimizi.Ben memur olarak çalışıyorum 4 yıldır. Fakat erkek arkadasım çok uğrasmasına rağmen işleri düzene girmedi. Sürekli mülakatlardan elendi. Kısa bir ayrılığımız oldu o süre zarfında spor salonunda işe girdi. Bir spor gecmisi var. Bana hep sporla ilgileneyim evlenelim demisti fakat ben ailemin karsısına cıkamadım, İzinleri olmaz diye. Ama artık evlenmek istiyorum. Çok seviyorum. Sizce ilerde problem yasar mıyız. O ilerde aşağılık kompleksine girip beni ezer mi ? Maaşlarımız da denk değil. İlerde problem yasamaktan korkuyorum. Benimle tanısmak isteyenler oldu fakat ayrılık sürecinde kimseyle görüsmek gelmedi icimden cünkü seviyordum. İlla denk mi olmak lazım evlilikte? Böyle bir durumda aşkı seçip pişman olan ya da suan cok mutlu olan var mı ? Cümleleri yanlıs secmis olabilirim kafam karmakarısık. Yorumlarınız için simdiden tesekkür ederim.

Ben aranızda öyle büyük sorunlar yaşayacağınız farklar göremedim. 3 yılda az çok tanımış olmanız gerek. Maddi açıdan çok uçuk değilse aradaki fark pek de sorun olmaz
fark 3 bini buluyor. Sorun olmaz değilmi? Ailemle problem yasayacağım o kesin. Kendisinin evi var. Benim de arabam. Kira derdimiz olmayacak zaten. Ailem illa denk olun o da devlet kapısında olsun dedi. Ama olmadı. Çok uğrastı. Onu bu durumda yarıyolda da bırakmak istemiyorum. Şunun surasında ne kadar ömrümüz kaldı ki diyorum. Sevdiğimle vakit geçireceğime ondan ayrı olmak üzüyor beni

Önemli olan ailenizin beklentisi degil sizin beklentiniz..
O zamanla sizden az maaş olmanın ezikliğiyle sizi yoracak karakterde biri midir?
Peki ya siz yorumlardan etkilenip pişman olacak biri misiniz?
Eviniz arabaniz var fazlasında gözünüz olmayacaksa, lüks bir hayat özlemiyle daha fazlasını isteyememenin hüznü sarmayacaksa sizi sorun olmaz.

Evet uc günlük dünya mal mülk yalan. Huzurla bir hayatı paylaşabileceğin insanı bulmussan en zengini sensin.
Ama yasarken insanoğlu bunları unutuyor iste..

Ee o da üniversite okumuş. Belli olmaz bakarsın özelde çok daha iyi iş bulur. Hani o okumadı ben okudum deseniz neyse
yok uğrastı. Ama olmadı nasip bazı seyler. Çok da iyi puanlar alıyordu. Torpil dönüyor bazı islerde malesef. Bu iş bana uygun değil demeden her seye basvurdu. Artık iş bulmak cok zorlastı. Spor gecmisi olduğu icin kendini o alanda da gelistirmeye calısıyordu. Ben olmaz dememe rağmen işe girmis. Onu bu yüzden de bırakmak istemiyorum. Dediğniz gibi özelde daha da cok kazanabilir.

Önemli olan ailenizin beklentisi degil sizin beklentiniz..
O zamanla sizden az maaş olmanın ezikliğiyle sizi yoracak karakterde biri midir?
Peki ya siz yorumlardan etkilenip pişman olacak biri misiniz?
Eviniz arabaniz var fazlasında gözünüz olmayacaksa, lüks bir hayat özlemiyle daha fazlasını isteyememenin hüznü sarmayacaksa sizi sorun olmaz.

Evet uc günlük dünya mal mülk yalan. Huzurla bir hayatı paylaşabileceğin insanı bulmussan en zengini sensin.
Ama yasarken insanoğlu bunları unutuyor iste..
Şuan ona duyduğum sevgiden midir bilmem tabiki önemi yok. Aynı evin içine girince ne olur bilemem suanda sıkıntı yapan biri değil zaten. İkimiz de memur olsak zaten cok lüks bir hayatımız olmayacak zaten. İlerde çoluk cocuk olunca maddi sıkıntı da yaşamak istemem. Sırf memur diye de kimseyle evlenemem. Aşkı bulmusken kaybetmek istemiyorum. Ailem üzülecek biliyorum. Çünkü sunun kızı bunun kızı böyle biriyle evlendi diyecekler . Malesef ki cevrenin lafına bakan insanlar. Uykularım kactı resmen. Acı cekiyorum. Bir düzenim olsun istiyorum 3 yıl kısa bir süre de değil cünkü.

Ask evliligi de olsa , denklik dedigin de olsa. Sorun cikacaksa cikiyor. Mutlu olan da oluyor.
Bir arkadasaim lisans mezunu esi lise .Lise mezunu eş calisti cabaladi ve maas olarak ,sonradan,gecti .
Ne güzel. Belki bize de nasip olur. Bana umut oldunuz tesekkür ederim. Evet arkadaslarım da ask evliliği yaptı. Esi avukat ama cok fazla problem yasıyorlar. Keske hic evlenmeseydim daha da mutluydum diyor. Öyle olmaktan korkarım tabi ama ben mutlu olcağıma inanıyorum

Merhaba arkadaslar. uzun süredir forumu takip ediyorum. Yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Uykularımı kaçıran artık depresyon girmeme sebep olacak kadar beni üzen bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.29 yasındayım. 3 yıllık bir birlikteliğim var. Seviyoruz birbirimizi.Ben memur olarak çalışıyorum 4 yıldır. Fakat erkek arkadasım çok uğrasmasına rağmen işleri düzene girmedi. Sürekli mülakatlardan elendi. Kısa bir ayrılığımız oldu o süre zarfında spor salonunda işe girdi. Bir spor gecmisi var. Bana hep sporla ilgileneyim evlenelim demisti fakat ben ailemin karsısına cıkamadım, İzinleri olmaz diye. Ama artık evlenmek istiyorum. Çok seviyorum. Sizce ilerde problem yasar mıyız. O ilerde aşağılık kompleksine girip beni ezer mi ? Maaşlarımız da denk değil. İlerde problem yasamaktan korkuyorum. Benimle tanısmak isteyenler oldu fakat ayrılık sürecinde kimseyle görüsmek gelmedi icimden cünkü seviyordum. İlla denk mi olmak lazım evlilikte? Böyle bir durumda aşkı seçip pişman olan ya da suan cok mutlu olan var mı ? Cümleleri yanlıs secmis olabilirim kafam karmakarısık. Yorumlarınız için simdiden tesekkür ederim.
Denklik derken siz uniyken adam üni okumadiysa denk değildir mesela ?
Ama üni okudu da atanmadı olayına denklik olarak bakıyorsanız ben öyle düşünmüyorum

yok uğrastı. Ama olmadı nasip bazı seyler. Çok da iyi puanlar alıyordu. Torpil dönüyor bazı islerde malesef. Bu iş bana uygun değil demeden her seye basvurdu. Artık iş bulmak cok zorlastı. Spor gecmisi olduğu icin kendini o alanda da gelistirmeye calısıyordu. Ben olmaz dememe rağmen işe girmis. Onu bu yüzden de bırakmak istemiyorum. Dediğniz gibi özelde daha da cok kazanabilir.
Katiplik için başvursa kazanırdı
Demek ki çokta iyi puanlar almıyor sizi kandırıyor olmasın ya da siz kendjnizi

Eniştemle ablama senelerce ailem onay vermedi. Eniştem lise mezunu, esnaf kalfasıydı. Çocukluk aşkıydılar. Ablamsa öğretmendi. Senelerce beklediler, ayrılıp dayanamadılar barıştılar.
Şimdi 15 yıllıl evliler, 8 yılda öncesi var. 23yıldır beraberler yani. Huzurlu ve mutlulular. Eniştem hem babamı hem annemi güzel tavladı. İçten annem babam der geçer. Bence en sevilen damat da o.
Ama bizimkiler istisna bence. Ben o kadarını da doğru bulmuyorum ama sizde denklik var sadece atanamamış. Bu abartılcak bir farklılık da değil bence

Evlilik ,bir insanla anlasmak kolay degil ,kabul ediyorum.
Ama gelecegi kimse bilmiyor. İyi maasli birisiyle evlendiniz,yine sorun cikabilir. Sevdiginiz kisiyle evlendiniz yine sorun cikabilir.
Önemli olan sorunlar karsisindaki tavriniz ve cabaniz.
Maddi yetersizlik de büyük sorun ,hele ki su zamanda . Ama asilamayacak bir sey mi degil .
3 yildirbirlikteysen azcik taniyor olman lazim .
Esimle 3 yila yakin sevgili olduk. O kadar seviyordum ki ,kimse bana karisamazdi yani . Evlendikten sonra ufak tefek sorunlar oldu , ama saygi ile cozmesini bildik. Suan 11 yillik evliyiz . Hala esime ilk zamanlardaki gibi aşığım. Ve bu duygu zor bulunan bir duygu bence .

adam memur olmak istemek zorunda. kurumsal firmadayım, çok iyi bir üniversitenin çevre mühendisliğinden mezun, ÇSG yöneticisi arkadaş pt (personal trainer) oldu. hayalim bu, hayatım hep sporla iç içe dedi.
erkek arkadaşınız da memur olup, kayınailesine cicibici davranan ama mutsuz biri olmak istemiyordur belki.
tavsiyem ayrılmanız.
çünkü ailesinin isteklerine göre hayat yaşamaya hazır bir insan eşini sadece üzer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X