Koşulsuz sevgi beklemıyorum zaten sadece denk derecede olmasını isterdim hemde cok ama olmuyor . Malesef olmuyor..Bence her seyden önce kendi kendine yetebilmeli insan. Bizi koşulsuz ve şartsız sadece annemiz sevebilir ben buna inanıyorum.
Hayatıma giren insanlardan destek beklemiyorum artık diyebilirim. Herkes kendi basının caresine bakabilmeli ama tabikide zor zamanlarda yanımızda olmasını bekleriz sevdigimiz kişinin fakat beklentileride cok yukarida tutmamak gerek.
Bana göre sevgi sağlıklı ilişki beraber güzel verimli zaman geçirmek, fikirlere ve hayat görüşüne sonsuz saygı duyabilmek, arkamda değil ama yanımda olduğunu bi yolda beraber yurudugumuzu hissetmek.
Kesinlikle bunları düşündüren biri zaten pek de mutlu yada memnun etmez.Aranızdaki problem ne bilmiyorum ama sen boşver o adamı. Kendi kişisel gelişimine mutluluğuna huzuruna bak derim. Gerçekten sen mutlu bir kadın ol ve mutluluğunu paylaşmak istersen bir kişiyi hayatına al paylaş.
Her koşulda topukluyor ama bulduğu yerde. Hep beni hatalı göstererek hemde..Her koşulda (iyi ya da kötü durum fark etmez) yanınızdayda seviyordur.
Sevgi bencil değildir. Önce sen der hep.
Sevgi var mı acaba diyorsanız yoktur çünkü olsaydı bunu düşünmezdiniz bile.
Kötü giden ilişkiyi sündürmemek en iyisi. Biz kadınlar daha çok sabret düzelir kafasında biyütüldüğümüz için sabır göstermeye meyilliyiz. Size kıymet vermiyorsa ömür heba etmeyin.
Denklik kavrami da bence yok, sevgilerde her zaman bi tarafın duyguları daha yogundur. Ben filmlerde ki gibi aşkın olduguna inanmıyorum. Daha realistim bu konuda, edindiğim tecrübelerden kaynakli olduğunu düşünüyorum.Koşulsuz sevgi beklemıyorum zaten sadece denk derecede olmasını isterdim hemde cok ama olmuyor . Malesef olmuyor..
En son senin fibi hissettiğimde nişanlım beni karnımda çocukla bi başıma bırakmıştı erkeklerin sevgisi batsınMerhabalar , eski konularımdan okumuşsunuzdur garip bir ilişki içindeyim , nereye gittiği belli değil . Kırılıp kendi içime atıyorum sürekli , söylenmemek adına . Zaten hoş söylesem de beklediğim ne özürü alırım ne de gönül almayı. Bence sevgi tam işte kalbini kırmamak değil, kırdığında hep yanındayım senin diyebilmek.
O kadar doldum ki anlatamam imkansız, sağlık sorunlarımla baş etmeye çalışıyorum.Ancak bağımlı gibi birine bağlandım tüm sosyal hayatımı sona erdirdim. Hayatımda kız arkadasım dahi kalmadı. Sanırım ilgi budalası oldum ilgi bekliyorum ancak bu bir bu kadar da verdiğim için.
Seven birini nerden anlarsınız , gücüm o kadar azaldı ki ; umudum belki söyleyemiyordur düşüncesi . Üzmemeye kıyamamak , ağladıgında , üzüldüğünde merhem olmak, en önemlisi her konuda desteklemek yanında olmak, elinden geldiğince hissettirmek değil midir? Sevmek nedir ? Kendinden daha çok düşünmek, bir şey alırken onada almak , bu onu sevıyordur diye onuda düşünmek , en zor zamanında yanında olmak, endişelenmek , bazen baba gibi sarmalamak, gececek demek, korkmamak . Yanılıyor muyum sevgi ne demek sizce ?
Uzun oldu cevap verenlere, okuyanlara tesekkur ederim şimdiden..
çok doğru söylemişsiniz kendine yetebilmeli önce kendini sevmeli çokk acı şekilde öğrendim bunuBence her seyden önce kendi kendine yetebilmeli insan. Bizi koşulsuz ve şartsız sadece annemiz sevebilir ben buna inanıyorum.
Hayatıma giren insanlardan destek beklemiyorum artık diyebilirim. Herkes kendi basının caresine bakabilmeli ama tabikide zor zamanlarda yanımızda olmasını bekleriz sevdigimiz kişinin fakat beklentileride cok yukarida tutmamak gerek.
Bana göre sevgi sağlıklı ilişki beraber güzel verimli zaman geçirmek, fikirlere ve hayat görüşüne sonsuz saygı duyabilmek, arkamda değil ama yanımda olduğunu bi yolda beraber yurudugumuzu hissetmek.
Her koşulda topukluyor ama bulduğu yerde. Hep beni hatalı göstererek hemde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?