Sevgi neydi?

Evliliğin ilk zamanları bu tarz şeyler maalesef ki olabiliyor.
Hani derler ya cicim ayları diye külliyen yalan .
Ailelerimiz bizi el üstünde tuttuğu için evliliğe zor adapte oluyoruz.
Lütfen bu saçma küçük sorunları büyütmemeye bakın . Biraz sabır ve anlayışla eminim düzelecektir.
Olumsuz düşüncelerden sıyrılın lütfen. Kimse mükemmel değil

Aranızdaki sorunu bilmiyorum ama evlilikte uzatmak yapılacak hataların başında gelir.
Öncelikle boşanma nedenlerinden bahsedeyim
Alkol uyuşturucu kumar vb bağımlılıklar
Fiziksel DUYGUSAL EKONOMİK cinsel şiddet
Bazılarını özellikle büyük harflerle yazdım çünkü somut olmayınca çoğu hanım şiddet gördüğünü bile kabul etmek istemiyor .
Bu yazdıklarıma rağmen insan oğlu bir derya deniz yani benim tahammül edemeyeceğim bir davranışı başkası çok rahat kabullenebilir kimisine normal gelebilir . Yani boşanma nedenlerinin sabit sınırları yoktur . Eğer oturup konusaniyorsaniz eşinizle ona bir mektup yazın insanlar yazarken konuştuğumuzdan daha seçici oluruz kelimelere karşı. Kendi sorunlarınızda bahsedin neler hissettiğinizden ama asla buna sen sebep oluyordu senin yüzünden ben buhaldeyim tarzında suçlayıcı cümleler kurmayın yoksa eşinizden beklediğiniz tepkiyi alamazsınız . Bu naçizane bi tavsiyeydi ise yaradığını olmuştur ama eğer işe yaramazsa bence bir uzmandan destek alın

Esim hep daha fazla seven ve ilgi gösteren taraf oldu. Ona sorsak ilgisiz olan benim. Ama bence pekte öyle degil. Belki onun benden ayrilmayacagini bildigim icin korkmuyor olabilir miyim?

Olabilir ama beklentiler ne zaman „fazla“ olur? Ikimizide calisiyoruz ben 7-5 arasi calisiyorum haftasonu izinliyim, esim 2 aydir kendi isyerimizi actik daha tam düzene oturmadigi icin 1 gün izin yapabiliyor. Diger günler 11-10 gibi calisiyor.

Cumartesi günü 4ü gecerek gitti ise normalde beraber gidicektik. Önce uyandik beraber vakit gecirdik sonra mac izledi. Mac sirasinda birseyler atistirdik ve bende öyle oturdum. Bittikten sonra kendisine evi süpürebilir misin diye sordum ben ortaligi toparlicaktim. O ise ben sana su saatde gidicez demedimmi hazirlanip cikmamiz lazim sen niye yapmadin diye söylendi. O gün kendisi calistigi icin ev süpürmek benim isimmis. Sürekli birseyleri bahane ederek ev isinden kaciyor. Öyle diyince ben sinirlendim kisa bir bagiris cagirisin ardindan kendisi cikti gitti ben tüm gün evdeydim.
Kendisi ciktiktan sonra sesli mesaj atmis dinledim ama cevap vermedim, öyle kaldi. Suan mecbur olmadikca konusmuyoruz.

Cok haklisiniz. Evlilige, ev islerine bu sorumluluga alisamiyorum. 10 ay birseylerin oturmasi ve düzene binmesi icin az bir süre mi?

Daha bu sorumluluklarimiza alisamadan bebek cok agir gelir. Normalde uzun bir süre düsünmüyoruz (Allah isteyenlere versin) ama ben sürekli korku icerisindeyim. Hala korunma yöntemine karar veremedim ya hamile kalirsam düsüncesiyle.

Esim hep daha fazla seven ve ilgi gösteren taraf oldu. Ona sorsak ilgisiz olan benim. Ama bence pekte öyle degil. Belki onun benden ayrilmayacagini bildigim icin korkmuyor olabilir miyim?

Mümkün, kaybetme korkunuz yok. Ama her insanın bir sabır sınırı var. Taşınca her şey daha kötüye gider.

Sizde boşanma için yeterli sebep yok bende de fazlasıyla var ama yapacak gücü, inancı bulamıyorum kendimde...

Zor bir durum. Peki neden? Ekonomik özgürlügünüz var mi?
Evet var. Hiç ihtiyacım yok eşime maddi olarak. Sadece karar vermekte zorlanıyorum. Doğrusu hakaret küfür şiddet hepsi var. Şiddet eskisi kadar değil. Bitti diyordum ama en sonki tartışmada bacağıma vurdu. Hep bağırıyor çağırıyor olur olmadık şeylerden. Çok sıkıldım yoruldum...

Sen biişileri kaybetmişsin bana kalırsa. Evlilikten mi sıkıldın acaba, biraz uzaklaşsab duygularında değişim olabilir mi ki?

Olabilir, ama neden bosanmak istiyorum bunu nasil cözebilirim kendimi caresiz hissediyorum Elle tutulur birsey olmamasina ragmen neden böyle düsünüyorum? Veya neden yanlis karar verdigimi düsünüyorum...

Onu evlenmek için neden seçtiniz?
Neyi bulacağınızı sanırken bulamadınız?

Acikcasi neden kendinize bu kötülügü yapiyosunuz anlayamadim.. Umarim hepimiz huzurlu ve mutlu oluruz

Sen biişileri kaybetmişsin bana kalırsa. Evlilikten mi sıkıldın acaba, biraz uzaklaşsab duygularında değişim olabilir mi ki?

Insanin 10 ayda evlilikten sıkılmasi normal mi? Ha sorumluluklarindan fazlasiyla sıkıldım Kisa bir tatile cikmayi istiyorum aslinda

Ayrılmak için illa büyük bir şeylerin yaşanması gerektiğine inanmıyorum. Hayatta 2 insan nasıl sebepsiz sevip bir araya gelebiliyorsa, yine 2 insanın sevgisi de sebepsiz bitebilir ve ayrılabilirler. Bu gayet doğal bir durum bence illa bir neden aramayın, artık sevmiyorsunuz belliki ve bu ayrılmak için yeterli bir neden zaten.

Siz böyle sorunca düsündümde.. sanirim ilgisini ve daha özenli olmasini özlüyorum. Hani insanlar evlendikten sonra artik bazi seyleri salar ya, ben bunu pek kabullenemiyorum sanirim

Bir sor istersen kaçınızın eşi evlilikten önceki kadar özenli kalabildi diye :)

Maalesef şartlı, şurtlu kısıtlı zamanlarda görebildiği sevdiği kadın artık hep evinde.
Gittiği zaman bulacak.
İstediği zaman elinin altında, bekleyebilir bu nedenle..

10 da 1 erkek demek isterdim ama 100 de 1 ancak bence, öncesi sonrası dehşetini yaşatmayan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…