yormuşlar seniiiiiiiii olmazki yeni geline bu eziyettt amaaa
oo kızlar ben yokkene gelmişsiniz yine :)
dişimde çok ağrı vardı
doktora gittim bende
sgl cnm bnmmmm:)bende diyorum bu fıstık nerelerde:)valla insan bozukken sevgilisiyle vala bşy yapası gelmio:)bu erkekler deliii bbulmuşlar gül gibi hatunları laga luga yapıyolarsempatiksalakcinnikizlarrrr ben geldim
gecmis bayraminiz mübarek olsun canlarim ya ugrayamadim bayramda
bayramdan önce benimkiyle fena bozustuk halada aramiz cok kötü ya canm cok skkn kkya giresim bile yok :çok üzgünüm:
saolun kızlar dolgu vardı onu açtı doktor kanal tedavisi yapılcakmışş((((((((((((
şimdi oyuk bir dişle 1 hafta geçireceğim
çok zor çooook :)
kızlarrr ben belki yarın İstanbula gitcemmm zemuszemus
iyi aksamlar kizlarbirsey soracam, 6 ayi gecmis burunlular, siz ne zaman burnunuzu saga sola kipirdata bildiniz CADIARZU umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir :kedi:
iyi aksamlar kizlarbirsey soracam, 6 ayi gecmis burunlular, siz ne zaman burnunuzu saga sola kipirdata bildiniz CADIARZU umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir :kedi:
hemen cevap vereyim canım.ben ameliyat olalı 7,5 ay oldu.6 aydan sonra burnumun tam oturduğunu gerçekten hissettim.hep derlerdi ama yaşamayınca insan anlamıyor.Hele 7 ayı bitirince yani şimdi uç kısmını sıkabiliyorum eski burnum gibi.İlk aylarda sanki garip bişey oluyordu dokununca.Şimdi o his yok kendi orjinal burnum gibi diyebilirim:)yavaş yavaş sağa sola da oynatıyorum.
Iyi bari ya, benimki nerdeyse 4 aylik olacak, ve hala sanki benim burnum degilmis gibi :1rolleyes: sagol canim
cnm benim 11 ay olcakkkk böle eskisi gibi saga sola kımıldatmadım hiç çünkü içim cız ediyor bşy olcak sanıyorumm bak bunu yazarken bile içim bi hoş oluyor:)ben bi kaç sene daha geçmeden tam anlamıyla rahat kulanamıycam sanırım:)
hg cnm bnm:)benimde habire netim gidiyo deli olcam yaf:)nerelerdesin yoksun sanki 3-4 gündür:)oooo daha çok erken, benim de 5.5 ay falan oldu şuan ucu azcık oynatabiliyorum lakin ucu hala tam olarak benim burnum gibi değil yavaş yavaş azalıyor ama.
bu arada selam tüm pıtırcıklara a.s.
11 ay mi? sende baya dikkatliymissin kaydirigubbakcemile3
bakalim ben ne zaman baslicam...
hg cnm bnm:)benimde habire netim gidiyo deli olcam yaf:)nerelerdesin yoksun sanki 3-4 gündür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?