görmemişim bunu kuzum :S sen de uyan artık saat kaç oldu aaaa :)
kısssssss dün erken yattım 00.30 da şimdi yeni kalktımmmm vala:)hiç uyanmadım bile anammmmm benim bebegim olsa netcemmm çocuk aglamaktan çatlar ben hala uyuyo olurum:):))):):
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görmemişim bunu kuzum :S sen de uyan artık saat kaç oldu aaaa :)
kısssssss dün erken yattım 00.30 da şimdi yeni kalktımmmm vala:)hiç uyanmadım bile anammmmm benim bebegim olsa netcemmm çocuk aglamaktan çatlar ben hala uyuyo olurum:):))):):
ksı lachesıs beni görmüyon yine:)gidemde kahvaltı yapamda gelem:)
Kzılar nerdesiniz
bu akşam bi msn partisi güzel geçer aslında yahuuu
yaf oskeeeeeeeeeee facedeki reismler çok hoşşş kahküllerin süper yaf iycene begendimm:)
cuma gecesi msn partisi mi olur yahu :) planı olur insanların :) örneğin ben :) misafirim vardı yeni gitti, sonra da dizi falan izliycem.
ben faceden çıktım kızlar resimleri burda da paylaşın :)
anam yokmusun kıs facedebak olmadı şimdi bu
![]()
arada bende kapatmak istiyorumda kapatırsam kimseden haberim olmas şimdi ünivdeki arkadaşalrımı faan görüyorum arada sohbet ediyorummmm evlenenler falan oluyo iyi oluyo:)bagımlılık olcak şekilde durmuyorum valla kk daha çok zamanımı alıyo:)sıkıldım yahu, hiçbir işe yaramıyor, boşuna zaman kaybı gibi gelmeye başladı.
nidem ya nidem ya:)çalışmayınca böle anca yatıyom:)kaydirigubbakcemile5
dettt tembell seni:)) uyumusda mus mus musDD saka be tadini cikar devir degistii nemmm:)) weheuehehjeeh
![]()
oo kahkülleri ben niye göremiyommmmmmmmm(
kıs açsana valla tüm buruncuklar orda:)yaff iyide bende fac yokki( bi kedim bileyokkohaoldumsmile
Offf kızlar dıscı canımı okudu yahuuu :)
oskem geçmiş oslun cidden en zoru agzı açık beklemek olmaııyok canım iğne yaptıdaa anestezinin etkisi geçtikçe hafif bi ağrı geldi
ama daha zoru
1,5 saat boyunca ağzı açık durmaktıı![]()
slm kizlarrrrrrrrr
nemmm sacina bayildim yaaaaaaaaaaaaaa, normalde uzun sactan asla vazgecemem ama saclarina özendim:roflol::roflol: güle güle kullaaannnnn zemuszemuszemus
oskeem gecmis olsun yaaacok aciyodur kesin
begendim valla hatta bayildim sana cok yakismisssss
kisa sac aslinda daha kullanisli kizzz ama dedigin gibi uzun saca alistigimiz icin o daha kolay geliyodur:)