ay cnm bende gercekten sordum sandım kusura bakma:))) halen anestezinin etkisi altındayım diyimde bahane olsun bari:))):kedi:
Aaaaa güzel bahanen varmış Canım,hadi hadi kusuruna bakmıyorum,inandım çünküüüüyerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay cnm bende gercekten sordum sandım kusura bakma:))) halen anestezinin etkisi altındayım diyimde bahane olsun bari:))):kedi:
Ay bi saç boyama ne kadar sürerki?
Daha önce hiç boyamadımdayasakkelime
Kızlar kaç yaşındayız ve ne işle meşgulüz?
ay kıyamam ben o kopekcigee:)) resmi varmı kıs hihi..bu arada bi sırrımı acıklamak istiyorum= ameliyattan sonra dudagı kuruyanlar sadece zeytinyagı sursunler muthis biseyyy:) nemlendiricilerin yetmedigi yerde inanılmaz ise yariyor hihi:)![]()
Yaş 27 oldu :) nası oldu anlamasamda oldu tasarımcıyım şuan belirli bi yerde çalışmıyorum özel ders veriyorum :) sen ????????
yaş 25 ürün yönetmeniyim ama aynı zamanda danışmanlık veriyorum
bende 33 oldum. lise mezunuym. bekarımmmmmmm. 4 -5 yıl yeğenime baktım bu yıl anaokuluna başladı şuan boşum. (ablamın kızı ama cadı mı cadı kök söktürdü bana 5 yıl)
eğer kazara olursa kpss puanıyla buradaki bir üniversitede iş için başvurdum memurluk için.memur alımı olacak mayıs ta bakalım . ,kendimi iyi hissetmek için en önemliside işe yeni imajımla gireyim diye burun estetiği oldum. sonuç bekliyorum.
ayhhh ben gerilerde kalyiorum yaaa
sürekli birileri cagiriyo takip edemiyorum topigi![]()
kıs saatlerdir nem nem diye diye kuruduk burlarda![]()
:çok üzgünüm:
ksılar herbirinizin yazısını tek tek okudum :)saç boyama çoktan bitti bıcı bıcıda yaptımda kardeşim kalkamadı netten:):):):)gıslar nirdesinizzzzzzzzzzzzzz bi ebn varım topikte deli gibi oturmuş siiz bekliyimmmmmmmmmmmmmmmmmm:):):):)
Bak yavaş yavaş topiği gören geliyor :)
kaydirigubbakcemile3eee neyapıonuz bakimmm tv isleyesim hiç yok yaaaa beyaza bile bakamadımmm sıkıntı bastıkaydirigubbakcemile3